Bayrama denk gelen dogum...

Yo şu an sezeryanlık bi durum yok...
Doktor da sezeryan gereklilik olmadıkça yapmam dedi...
Ama işte bakalim bayramda ekip bulabilirsek erzurumdan vs onları istiycez.olmaz ise ben sezeryana alın dicem (yönetimle tekrar görüşücez. Görümcemin eşinin akrabasıymış hastane yonetimi. Belki yapabilirler boyle bir sey)

Canım agrıda zaten bır ozel hastane var o da kıytırık sorun secenek yok bır hastane var acıl bır durumda da zaten devlete yonlendırırler özelde amelıyat olmaz. Genelde agrıdan sevk edıyorlar erzuruma ya da vana yanı agrı batıda bır ılce gıbı oyle dusunun oyle benım doktorum baska hastanede yapsın dıye bırsey yok sayılı doktor var.

Bir tane özel.hastane var agrida
En yakın il erzurum 3 saat...
Konuşurum bunu ama adam hic sanmıyorum erzuruma gelsin..

Bu arada canım özel yasam planlı sezeryan yapıyor dıye bılıyorum. Normalde yasak ama yasam yapıyor. Ama normal yapabıleceksek bır sorunun yoksa sezeryan yapma derım bende sezaryana sıcak bakıyordm ama sımdı ıstemıyorum.

41 de doğsa zaten sorun yok...
40. Haftada doğmasın yeter bana...
Yani gönül ister 37 38 de doğsun...
Vallahi hususi çocuk sevindiririm yani...
O kadar sıkıldım...
Ama diyorum yeterki bayramda olmasın 40+4 'den sonra doğsun

Yo yapmasına yapıyorlar...
Seyithan yok diyor..
Varislerim var hemoroidim var tüp mide ameliyatliyim ıkınma istemiyorum sizce normal sorun olma mı diyorum...
Yoo hic biri bahane değil normal dogurturum diyor
Baya geleneksel

Seyithan yok diyor..
Varislerim var hemoroidim var tüp mide ameliyatliyim ıkınma istemiyorum sizce normal sorun olma mı diyorum...
Baya geleneksel
Sezgınde oyle canım normal olsun dıyor doktorun yoksa sende erzuruma gıt bende anal fısur var makatta yırtık ona ragmen normal yapcam ıstıyom.

Seyithan yok diyor..
Baya geleneksel
Hemoroidin varsa şimdiden kolaylık diliyorum, benim yoktu, doğumda da hiç ıkınmadım ama öncesinde 9 saat tuvalette ıkına ıkına bağırsak boşaltırken hemoroid sahibi oldum ağrısı da valla fenaymış, ben normal doğum yaptıö gıkım çıkmadı , oğlum 10 günlükken tuvalette ağlıyordum valla. İnşallah bebişin 40+5 de hızlıca ama seni zorlamadan doğuverir de bu konuştukların düşündüklerin mazide komık anılar olarak kalır.

Iste o endıse ınsanı
Bayram girmese araya normal ben de istitorum aslında..
Yaşamda dogim yaoan arkadaşlarım çok memnunlar..
dıger doktora gıttım ben hıc hosuma gıtmedı yaslı bır doktor vardı.seyıthan mı ıyı canım ona gıdenler mı memnun.

Cinsel ilişkinin doğumu başlatma ihtimali var

Malasef küçük özel hastanelerde yeterli eleman olmadığı için böyle durumlar oluyor dua etmekten başka çareniz yok o hafta olmasın diye.Dogum olursa da mecbur devlet hastanesunde yapacaksınız kir kardeşimde öyle olmuştu bayramda özel hastane kabul etmeyip devlete yönlendiriyorlar orda kolay bir doğum yapıyor.Hastane şartlarını bilemem ama devleltte cok tecrubeli ebeler buluyor hakkinizda hayirlisi olsun.
Ekip getirme olayını tam anlamadım ama başka ilden bir ekip gelmez diye biliyorum.

Bulundugunuz yerde iyi bir ebe yok mu acaba?Eger eviniz hastaneye yakinsa belki de ebe size yardimci olabilir.Acil bir sey olursada hemen hastaneye gidersiniz.Bir cok ebe doktordan daha tecrübeli olabiliyor.

Bulundugunuz yerde iyi bir ebe yok mu acaba?Eger eviniz hastaneye yakinsa belki de ebe size yardimci olabilir.Acil bir sey olursada hemen hastaneye gidersiniz.Bir cok ebe doktordan daha tecrübeli olabiliyor.

Valla biz Ağrı'da doktor bulunca sevinçten ağlıyoruz ebe eve gelecek falan bize fazla lüks.

Çok enteresan özel bile olsa ameliyathane ekibinin tamamı tatile mi gidermis.su halinizde sizi soktuklari strese bak...normal doğum yapmayacağım belliydi ; 2017 de benim de doğumum bayrama denk geliyordu .bayramdan önce oldu doğum ama planli oldugu için 38+5te bir sknti olmadan doğum yaptım.siz normal istiyorsunuz sanırım.sezaryen olsa bayram öncesi atlatirdiniz.ama yine de hoş değil hastanede herkesin tatil yakmasi

Ne yapılıyormuş ki

Sterizilasyon mak. bozulunca tamir edilemeyip yenisini almak yerine ameliyat girişinda antibiyotiği dayamak gibi gibi .. daha çok şeyler var ama terimleri tam bilemediğimden aktaramıyorum.
Tabii her yer böyle değildir ama duyduğum 2 hastane var bu şekilde . Zaten yaşanan sıkıntılardan davaları var ama biz hasta olarak gittiğimiz hastanelerin bu tarz durumları davaları var mı bilemiyoruz. Sonuçta gizliyorlar.
Aynı zamanda özelde çalışanlar genelde daha tecrübesiz oluyor(istisna olan yerler var tabii) çünkü daha yeni mezun olmuş insanları alarak uygun fiyata çalıştırıyorlar.

Bende 34+5 haftaligim ve bayramda gelcek diye aklim cikiyo cok stres yaptim. Ilk gebeligmde 38+5 normal dogum oldu buda gelirse 39 bitmeden diye sanki heran dogcak gbi korkuyorm

Ne demek kabul edemem yaa ?
Bunu diyen adamin doktorluğundan şüphe ederim ...Lafa bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…