Bayrama denk gelen dogum...

Bende agrıdaym canım ılcesınde sezgın beye gelıyoruz bızde yasam hastanesınde dogum yapmayı dusunuyordum sezgın dursunla ama bayram olunca garıp baktı bende erzurum arastırma ya da vana mı gıtsm dıye dusunuyorum

O zaman doktorunuz Erzurum da hastane ayarlasın

Zaten doğum başlarsa ambulans ile gidersiniz doktor da yanınızda olur kendinizi rahat hissedersiniz

O özel hastanede 1 anestezi ve 1 çocuk uzmanı vardır muhtemelen. Ne yapsınlar adamlar izin almasınlar mı hiç hayatlarında. Acil bir durumda sevkederler devlet hastanesine

Özel hastanelerin kasasından daha az para çıkması için yaptıklarını çalışan arkadaşlarımdan duyduktan sonra devlet bana daha sıcak geliyor..

Sezgin bey merkeze geri geldi...
O da doğum yatırmıyorum dedi...
Operatörlüğü alinmiş sanırım.
Doğuma girmesi yasakmış..
Ben seyithan beye gidiyorum çok da memnunum...
Sadece haftaya insallah sezgine bir gorunucem o da bu sefer suyu sınırda dedi seyithan bey. Bir de az kilo almış sanki...bi de o baksın istedik.
Bana herkes erzuruma git diyor...
Ama aracımız yok yoksa giderim erzuruma...
Çünkü yaşam hastanesi de çok donanımlı degil...
Devlette malum...

anladigim kadariyla sezaryenle yapacaksiniz oncesinden alsin.bayramdan bi gun once.37 haftadan sonra sezaryenle istediginiz zaman alabilirsiniz.yerinizde olsam bayramdan bi gun once alirdim sanciyi beklemeye gerek yok.normal dogum degilki beklemeye gerek yok

Sezgın bey gırıyor doguma yasam ıle anlasmalı ama fıyatı yuksek ben bastan berı sezgın beye gıdıyorum bızımde bebıs az kılo almıs o yuzden sezgın bey cok ıyı makınesıdr cok ıyı ama bızım bebekte kuvez fılan gereklı olabılır o yuzden gercekten donanımlı hastane sart suan bunları okuyunca bende erzuruma karar verdım esım erzurumun ılcesınden zaten artık erzurum mantıklı bayrama gelıyor dıye sezeryan yaptırma canım normalı kaldırabılecekse vucudun. 36+2 oldum ben 38den sonra gelebılır.

Aynen canım doguda devlet hastanelerı vasat ben pısman oldum burda hamıle kaldıgıma. Be hastaneler hastane ne doktorlar ılgılrnebılıyor onlarn sucu yok hastaneler kalabalık yetersız.

haklısın canım allah yardımcın olsun kendini çok sıkmamaya çalış allah ikinizede sağlık versin

Benim doğumum da geçen yıl kurban bayramına denk gelmişti ,kendi doktorum yoktu ama nöbetçi doktor oluyor ve doğum olması halinde hemen arayıp evinden çağırılıyor, bayramda hastane kapalı mı olur bu ne sacmalık.
Kaza sayıları bayramda artıyor, kazazede gelse kim bakacak???

O zaman doktorunuz Erzurum da hastane ayarlasın

Zaten doğum başlarsa ambulans ile gidersiniz doktor da yanınızda olur kendinizi rahat hissedersiniz
Bilmediğim için soruyorum. Özel hastanedeki doktor başka bir hastane ayarlıyor mu? Ayrıca hastayla birlikte diğer hastaneye gidebiliyor mu?

Bilmediğim için soruyorum. Özel hastanedeki doktor başka bir hastane ayarlıyor mu? Ayrıca hastayla birlikte diğer hastaneye gidebiliyor mu?

Bazı özel hastaneler kabul ediyor

O nedenle konuşsun dedim

Hastane doğum parasını alıyor sorumluluk diğer doktorda oluyor vs

Tabii doktorun çalıştığı hastane buna izin verir mi bilemedim ama hastanede ekip vs olmadığı işin esnerler belki küçük yerde

özel kuş kondurmuyor.özelde ameliyat oldum ve çok pişmanım.her özel iyi değil.devlette bir doktora gidip durumu açıklayın her ihtimale karşı.

Özel hastane mi orada nasıl anestezi uzmanı olmuyor bayramda mesela acil bir kaza olsa ameliyat olacak hasta olsa kabul edemeyecekler.. Doktorun başka bir özel hastanede seni doğurtamıyor mu? Bazı doktorlar istediğin hastaneye geliyorlar öyle bir şey yapamaz mısın? Gerekirse başka hastanede doğur başka doktorla doğur ki zaten normal doğumda doktorla değil ebeyle daha çok süreç ilerliyor, ama suni sancı yerine kendi sancını bekle derim. Zorlamanın ne anlamı var? Zaten suni sancının sezeryandan farkı yok gereksiz verildiğinde. Çünkü bebek çıkmak için hazır olsa sancı gelir çıkar, ama suni sancıyla bir an önce çıkması için biraz da günümüzde hızlıca doğumu başlatmak için gereksiz yere kullanılabiliyor. Şunu da söylemek isterim doğal doğumda 1 dk sancı 10 dk dinlenme aralığı oluyormuş anne için tabi sona doğru sıklaşıyormuş. Ama suni sancıda o dinlenme aralığı yokmuş ya da daha kısaymış bu yüzden sancılar daha şiddetli ve anne halsiz düşüyor diyorlar. İyi düşünüp doğru karar vermek gerekli

Ay ben ağzımla da kuş tuttum 42. Haftaya kadar doğmadı arkadaş! Tarihi ne zamansa o zaman geliyor, sen stresten kesin geç doğurursun, yani aslen doğum 38-42 hafta arasında oluyor zaten 40 dan sonrası gecikme değil Türklerin ürettiği bi kavram bu emin ol. Ama ilk çocugun mu? Normal doğumun var mı?
Bu konu seni acaip geriyordur ben de 38 haftalık gebeyken beşiktaş stadı patlamıştı, yolu yayaya dahi kapamışlardı, doğum olsa hastaneye gidemicem diye stresten hiç bi doğum belirtisi yaşamamıştım 41 e kadar. İstersen sezeryan düşün? 38+6 da sezeryan la alabiliyorlar bebeği? Yani istanbulda çok arkadaşım saçma sapan bahanelerle sırf korktuklarından sezeryana yönlendi, bi arkadasım bebek iri doğacak diye sezeryan oldu çocuk 2900 doğdu falan yani anestezist e neden ihtiyacın var normal doğumsa? Ama çocuk doktoru yoksa korkulası bi durum yaaa, bi sezeryanı düşün çocugunun sağlığı için derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…