Evet boyle bir sey olamaz.Batıda olsa ozelde onu yapamaz ıste anladın mı özelı böyleyse devletı düşün. Arkadasa dıyorum doktorum agrı merkeze gıtmıs özeldekı doktorum dıyor hastalarına haber vermeden nasıl gıder ben duzenlı gıden bırıyım bırde merkezde gıdıyordum hıc haber vermeden ılceye gıttı doktor orda ıkı uc ay kaldı gerı merkeze gectı ama bıze hıc bırsekılde haber vermedı batıda bunu yapamaz işte. Hasta hakları dıye bırsey var.
Yanı düşün devlete gıtseydın de özele gıtseydım derdın belkı. Arkadasım yenı dogum yaptı devlette ebe dogurtmus zaten ebe dogurtuyor devlette yanlıs kesı atmıs tıparlamamıs o zaman doktor gelıp dıkmıs. Yanı bıraz nasıp ısı bu dogum fılan Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın yoksa ben sene basından berı 75 km yol gıdıyorum muayne ıcın en son dr dedım ben artık cok zorlanıyorum haftalık gel dedı ama dedım on gun olsun barıEvet boyle bir sey olamaz.
Bende ozele gittim dogumumda ama bende keske devlet hastanesine gitseydim diye hep uzuldum.
Burda da devlet hastanesi ozel hastaneden cok daha kaliteli.
Bende normal dogum istemistim mesela olmadi son anda sezeryan oldu doktor da bana zamaninda sezeryana evet deseydin gecenin bu saatinde anestezi ekibi senin icin geldi dedi bende ozelden nefret ediyorum mesela devlet hastanesinde olsam bunlari duymazdim..
Evet gercekten nasip ama burda devlet hastanesinde dogum yapan arkadaslarim hepsi cok memnun kaldi ben ozel olsun dedim dusunsene tuvaletteki copleri bile soyleye soyleye zorla aldilar.Yanı düşün devlete gıtseydın de özele gıtseydım derdın belkı. Arkadasım yenı dogum yaptı devlette ebe dogurtmus zaten ebe dogurtuyor devlette yanlıs kesı atmıs tıparlamamıs o zaman doktor gelıp dıkmıs. Yanı bıraz nasıp ısı bu dogum fılan Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın yoksa ben sene basından berı 75 km yol gıdıyorum muayne ıcın en son dr dedım ben artık cok zorlanıyorum haftalık gel dedı ama dedım on gun olsun barı
Çalışıyorum...Çalışıyormusun bilmiyorum ama keşke erkenden memleketine gitseydin. Bende şırnaktayım burda istemiyorum asla ama kader ne yaşatır bilmiyorum. Bebeğşn ne zaman gelmek istiyorsa gelsin mudahale etme ve ettirme. Gerekirse erzuruma taksi tutun
Taksiyle git canım gerekirse. Strese sokma kendinide bebeğinide düşünme bunlarıÇalışıyorum...
Bu ara araba arıyorduk bütçeye uygun...Taksiyle git canım gerekirse. Strese sokma kendinide bebeğinide düşünme bunları
Tam gününde olma ihtimali de var sonuçta...Tam gününde olacağı ne malum. 1 ay var daha. Doğum öyle çokkkk büyütülecek bir durum değil. Devlet hastanesi öneririm tam o güne denk gelirse.
Sezaryen bir doğum şekli değil kurtarma operasyonudur. Normal doğum yolu açık olan bir insana yapılabilecek en son teklif sizinki.Suni sancı ile uğraşacağınıza sezeryan olun
Sezeryana çok uzak değilim açıkçası...Sezaryen bir doğum şekli değil kurtarma operasyonudur. Normal doğum yolu açık olan bir insana yapılabilecek en son teklif sizinki.
Hastaneyi değiştirin başka yerlerle konuşun, orası hastane değil ticarethane belliki, aciller bile açık doğum yaptırmam ne demek, kafasına göre erken mi doğurtacak ayrıca evde öneri ne demek bayrama denk gelmemesi için onun bunun kocakarı önerilerini mi uygulicaksın hayati bir durum için ???
Hic anlamiyorum ya .. acil bi durum olsa ne olacak peki aa ben izin yapiyorum gelemem mi diyecek .. ondan sornada Doktorlar hemsireler hep haklidir .. evet haklidir hakli35+5 gebeyim .
Ve dogumun tahmini tarihi 11 15 ağustos arası...
Tam bayram yani....
Doktoruma sordum ben buradayım ama anestezi ekibi ve çocuk uzmani yok bu koşullarda o arada dogum olursa kabul edemem dedi...
Panik oldum diyebilirim....
Devlette dogum yapmak istemiyorum çünkü gerçekten berbat...
Kara kara düşünüyorum simdi...
Doğumu 39. Haftada yani 39+4 de suni sancı ile başlatma ihyinali var mı? Ya da benim evde yapabileceğim bir şey...
Baya bi strese yapicam belli bu konuyu ben..
Cinsel ilişkiBuradaki hastane kötü...
Ağrıda yaşıyorum...
Doktor yok zaten çoğu zaman...
Çevre illere bile sevk edebilirler o an
Erken doğum için değil...
38 veya 39 haftada doktorlar evde plates yap vs diyor sancı gelsin kendiliğinden acıkmam olsun vs diye acaba buna ek bir şey varmı diye sordum.
Hastaneyi değiştirin başka yerlerle konuşun, orası hastane değil ticarethane belliki, aciller bile açık doğum yaptırmam ne demek, kafasına göre erken mi doğurtacak ayrıca evde öneri ne demek bayrama denk gelmemesi için onun bunun kocakarı önerilerini mi uygulicaksın hayati bir durum için ???
Hic anlamiyorum ya .. acil bi durum olsa ne olacak peki aa ben izin yapiyorum gelemem mi diyecek .. ondan sornada Doktorlar hemsireler hep haklidir .. evet haklidir hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?