Bayrama denk gelen dogum...

Şu özeldeki doktor en tecrübeli doktor...zaten devletteykende sıra bulunamazmış şimdi de öyle.. zaten ona gitme sebebimiz buydu... devlette çalışan doktorlar yeni uzmanlık almış doktorlar...doğu illerinde tecrübeli doktor bulmam çok zor devlette... ya ilde arastirma hastanesi olacak ya da özel...
Benim gideceğim özel hastane de zaten inanın batıda bi ilin ilçesindeki özellerden daha kötüdür emik olun..
Ona rağmen devleti istemiyorsak kesin bi bildiğimiz var...
Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin burada...

Aslında doktor haklı alamaz..
Sezeryana dönerse kim yapacak anezteziyi...
Mecbur ekip olmak zorunda
Benim sinirlendiğim ekip tatile gidecek denmesi...
Aneztezi uzmanı yerine icapçı olmalıydı vs..

Küçük bir özel hastaneyse ki zaten Ağrı daymış. Tek uzman olabilir hastanede. Zaten şehirde de bir devlet hastanesi olduğu için izne çıkmasında sorun görmemişlerdir. Ki tek doktor diye 365 gün gece gündüz çalışsın mı

Devletteki ebeler nasılmış? Bence onlar tecrübelidir günde kaç kere normal doğum yaptırıyorlardır

Devletteki ebeler nasılmış? Bence onlar tecrübelidir günde kaç kere normal doğum yaptırıyorlardır
Orada doğum yapanlar berbat dedi...
Yani tecrübe olarak bilmiyorum..
Ama azarlıyolar bağırıp çağırıyorlar dediler..
Sancı odasına atıp gidiyorlarmış ve asla yanina kimseyi almıyorlar...
Yani bi eltim korkudan ağzımı açıp inleyemedim bile dedi...
Başka bi hamileye baya neden ağlıyordum diye bağırıp koluma vurmuşlar...
Ki ben kadın doğum servisinde yattım 4 gün ameliyat sonrası...
Hemşireler de çoğu sorulan soruya cevap bile vermeyen tiplerdendi..suratıma bakmadılar diyebilirim.
Sadece 2 hemşire gerçekten sempatikti

Yani durum bu olunca haliyle insan istemiyor...

Ben bir yöntem biliyorum ama çok riskli. Mantıklı olan o tarihlerde erzurumda bulunmak. En yakın tam teşekküllü olan tek yer.

Hurma ye doğumu başlatıyormuş 38 haftalık olunca günde 5 tane ye inş işe yarar

Tabi şartlar ne gösteriyorsa o şekilde ilerlemek lazım. Allah yardımcınız olsun

Hic bu tarz bir yerde yasamadim af buyurun.

Ozelde tatildeler dr yok. Devlette dr yok.
Yani bayramda birine bir sey olsa ölüme mi terkediliyor bu illerde?

Benim de gecen yil bayrama denk gelmişti, kendi doktorum yurtdışında tatile gitmisti nobetci doktor dogumuma girmisti ilk defa dogumda gormustum doktorumu, hic korkmadim ,dua ettim, kötüyü çekmedim. Sonuçta öyle yada böyle o gün bebek doğacak. Korkmayın, olumlu düşünün. Ben epidural yapilmadan, agri kesici vs hic bisi almadan direkt doğuma girmiştim, şükür hic bisi olmadi, bayramda doğum yapmanın olumlu yanı, hastane tenha oluyor:) hemsireler daha bi ilgili oluyor.

Bence kendisini düşündüğü için öyle demiş .hastanede nasıl anestezi ekini olmaz yahu .şimdi açıp doktoru şikayet et desem o da olmaz ,yüz yüze bakacaksınız .
Demeyin öyle ben geçen sene Ağrı'da diş acil servise gittim, acil servis kapalıydı herkes iftara gitmiş, kapılar bildiğiniz kilitliydi ve bu devlet hastanesinde oldu konu sahibine sabır diliyorum hastane konusunda sıkıntılı bir bölgede yaşıyor.
İnşallahhh zamanında tek avazda kurtulur

Sıkma canını güzelim yaa ....arkadaşıma da konferansa gideceğini söylemişti doktoru ...bizim kız da 41+ da doğurdu adam dönmüştü bile ....başka bir arkadasimin ikizleri 34 haftalıkken birden arife günü doğdular ...sen sağlıcakla al kucağına bebegini ama normal doğum çok da hesap kitaba bağlı gerçekleşmiyor

Canım yapacağım doğuma yakın araç kiralyp dinlene dinlene en yakın özel hastanesi ile anlscgn şehire gidip kalmak öğretmenevi ve misafirhanelerde özel durumundn ötürü mutlaka yer bulursun.
Yada Annenle aranda mesafe ne kadar o şehire gitsen dinlene dinlene araçta gideblrsn.

Takiplerimi de devlette yaptırıyorum, doğumum da devlette olacak, çok memnunum. Bu kadar önyargılı olmayın.
Canım aynı şehirdeki 2 hastane bile o kadar fark ederken başka şehirden bunu söylemek farklı geldi bana.ki kişide daha önce söylenenleri ve yaşananları duydgu için istemyrms

Annem yanıma gelecek...
Aranızda 1200 km var..
Yani erzurum için sartları zorluycaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…