- 4 Ocak 2018
- 180
- 121
- 33
- Konu Sahibi Berceste060
-
Gitmeyecegim demistim. Hava sicak evde rahat rahat tek basima hamileligimi gecirecegim demistim. Gidememailenizin yanına gidin. ben onlara söz vermiştim haber vermeden çağırmasaydın deyin.
zaten boşanmayı düşünüyorsanız o eziyete katlanmanın anlamı yok hamile hamile.
Gitmeyecegim demistim. Hava sicak evde rahat rahat tek basima hamileligimi gecirecegim demistim. Gidemem((
Sen kaynanana kızma. Ana kuzusu kocana kızGece gece gelen kotu haber hanimlar. 5 aylik hamileyim. 76 metre kare ev. 2 kucuk oda ve mutfagim var. Biri yatak odasi diğeri oturma odasi. Eski konularimi bilen bilir. Kisin kp ile kaynim geldi 1 ay sucuk oldum is yapmaktan. Oturacak yer yok kalkacak yer yok. Yemek begenmezler. Yuzume yuzume bunu mu yaptin? Disardan eve biskuvi getirip yemeler neler neler... Ben ayrilik planlari yapiyorum. Bebeğim stresi kaldiramaz diye dogumu bekliyorum. Cunku ilac sakinlestirici kullanabilirim diye direniyorum doguma kadar. Bayrama zaten gidecegiz ve 20 gun kalacagiz. Kv yok öldü. Daha neden bi de 20 gun once evime gelip eziyet ediyorsunuz. 40 gun ben nasil dayanacagim? Esim kendi cagirmis bir de. Ben yaz tatili ailemin yanina gitmedim. Geri gelemeyecem diye. Hava sicak. Uzanmam lazim. Dinlenmem lazim. Gercekten evlilikten erkeklerden nefret ettim.
Yok kaynana rahmetliSen kaynanana kızma. Ana kuzusu kocana kız
Daha vahim, iki erkekle esi evde olmadan gün boyu...hem de hamile haliyle..Yok kaynana rahmetli
Kayinbaba ve kayin gelcekmis
Tek basima cümlesinin neresini anlamamış acabaaa? ??Gitmeyecegim demistim. Hava sicak evde rahat rahat tek basima hamileligimi gecirecegim demistim. Gidemem((
Böyle daha çok sitres , madem gideceksiniz kaçmak için en güzel zamanGece gece gelen kotu haber hanimlar. 5 aylik hamileyim. 76 metre kare ev. 2 kucuk oda ve mutfagim var. Biri yatak odasi diğeri oturma odasi. Eski konularimi bilen bilir. Kisin kp ile kaynim geldi 1 ay sucuk oldum is yapmaktan. Oturacak yer yok kalkacak yer yok. Yemek begenmezler. Yuzume yuzume bunu mu yaptin? Disardan eve biskuvi getirip yemeler neler neler... Ben ayrilik planlari yapiyorum. Bebeğim stresi kaldiramaz diye dogumu bekliyorum. Cunku ilac sakinlestirici kullanabilirim diye direniyorum doguma kadar. Bayrama zaten gidecegiz ve 20 gun kalacagiz. Kv yok öldü. Daha neden bi de 20 gun once evime gelip eziyet ediyorsunuz. 40 gun ben nasil dayanacagim? Esim kendi cagirmis bir de. Ben yaz tatili ailemin yanina gitmedim. Geri gelemeyecem diye. Hava sicak. Uzanmam lazim. Dinlenmem lazim. Gercekten evlilikten erkeklerden nefret ettim.
Gitmeyecegim demistim. Hava sicak evde rahat rahat tek basima hamileligimi gecirecegim demistim. Gidemem((
Cok konustum. Ceneni kapat cok konusma siparis vereydin istedigin gibi diyor. Cok degisikler erkek istedigini yapar kadin susar mantiginda. Katlanamiyorum. Her gun agliyorum cikis yolu diye. Okullar kapansin aileme gidince geri donmeyecegim. Baska cikar yol bulamadim.
Ogretmenim o yuzden okullarin kapanmasini bekliyorum. Babam duysa dakika durdurmaz. Yazin konuyu acacagim. Annemin haberi var o da bebek dogsun sabret diyor. Stresi kaldiramazsin diyor. 4 aylik hamileyim.
Arkadaslar cocugumuzun cinsiyetini ogrendik. Hastaneden cikar cikmaz es kisisi babasinin ismini soyledi. Sikintili evliligimiz var. Bosanma karari almistim ama bebegi bekliyorum strese girmesin diye. Babasinin ve annesinin isimleri ailede en az 5 er kez konmus. Konmasa da ben istemiyorum. Kabul ettirmek icin yanina da benim babamin ismini de ekleyelim dedi. Cocuguna bari yapma bunu dedim. Sizin taraf senin babanin adini bizim taraf benim babamin adini soyleyecek arada çocuk mu kalsin dedim. Tik yok. Cekisme halinde hep benimle. Ne kendi babami ne de onun babasininkini istemiyorum. Kurbana oraya gidecegiz. Muhtemelen gelene gidene babasinin adi olacagini soyleyecek. Direnecegim ama stresten uyuyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?