Bayrama gitmeden gelen kp, kayin, yegenler

ben burda önceden pat pat söylerdim bu konuya. idare edin sayılı gün n'olacak falan diye. ama geçtiğimiz haftalarda görümce ve 2 çocuğu geldi. 2 hafta kalmaya. neyse gelsinler dedim. aman Allah'ım2. gün pes ettim. nasıl geçecek diye sürekli düşünüp durdum. neyseki o da sıkıldı bizden de 4. gün gitti. sanırım çok surat astım senin yerinde olsam hemen anama giderdim

Yarın siz boşanırken "ne de iyi insandı. hamile haliyle bizi ağırlamıştı, hizmet etmişti. keşke boşanma aşamasına gelmeseydiniz. kıymetini bilemedin oğlum" falan demeyecekler. Yaşayacağınız 40 günlük eziyet gerçekten gereksiz. Misafir ağırlayan sizken size sormadan, sizin evinize nasıl misafir çağırabiliyor, üstelik hamilesiniz! Ailenize gidin. Giderken de "ben tek başıma dinlenmek istediğimi söylemiştim. 3 tane koca adama hizmet edemem bu halde. otur kendin ağırla" deyin.

Yanlış anlamadıysam boşanmak uzeresınız. Neden hızmet edıyorsunuz ki çok saçma. Madem öyle gıdın annenıze artık onlar sızın bıseyınız degıl

niye hizmet ediyosun ki? ya kalk git ailenin evine ki gidemem demen çok saçma. sözleşme imzalamadın heralde. ya da geldiklerinde bir gram hizmet etme b.klarında boğulsunlar.

Durum ortada kardesim. Esin esliginin, babaliginin farkindaligiyla hareket edip sana yuk bindirmeyecek. Gelenden cok cagiran suclu. Adam halden anlamiyorsa yoklugunla terbiye olacak. Sen gidersen hicbir kadin da kayinli, pederli almaz onu.

Bu arada yatili misafir hic sevmem. Daha once de yazdim. Mecbur olmadikca kisilerin ozel yasam alanlari isgal edilmemeli. Evi, yemegi, hosgorusu, insanligi tasarruflu kullanilmali. Bir gun gercekten lazim olur cunku.

Gitmeyecegim demistim. Hava sicak evde rahat rahat tek basima hamileligimi gecirecegim demistim. Gidemem((
Bence bahane üretmenize lüzum yok doğruyu çok net bir biçimde söyleyin hamileyim evimde yanlız takılmak istiyorum. Ancak baban abin geliyor. Oturup bunlara hizmet etmek gibi bir niyetim yok. Bütün gün de yatak odasına tıkılıp kalamam. En iyisi ben anacığımin evine gideyim. Sen de baban ve abin ile vakit geçir. Bayramda da ben gelmiyorum.
Sizler iyi bayramlar şimdiden.

Eğer eşin senden iiznsiz çağırdıysa eşine söyle kendısı hizmet etsın .
Şuan senın dinlenmen lazım . Bunu nasıl idrak edemıyor aklım almıyor .

Allah kayınpederıının ve kaynının yardımcısı olsun ama böyle olmaz. Uygun bır dille anlat. Olmadı geri kalan zamanlarını ailenın evinde geçir . Şuan senın sakın olman lazım. Stres yapmaman lazım çünkü bebeğin direk hisseder yaşadıklarını ..

Umarım en yakın zamanda kurtulursun.

Zaten boşanmayı düşünüyorken hamile halinizle bu kadar fedakarlık hatta eziyet etmek neden ki ? Aileme gideceğim vazgeçtim diyin bu kadar mı zor evde rahat edemeyeceğim madem annemler de son zamanlarımı geçiririm diyebilirsiniz.

Bosanmayi ben planliyorum. Onunla hic konusmadik boyle bir konuyu. O normal aileler gibi oldugumuzu dusunuyor sanirim. Ona yanlışlarini soylemekten biktim artik. Artik kendi haline biraktim. Sulale cok kalabalik. Bayramda bekliyorlar. Ramazanda kendi aileme gittim 2 gun kaldim. Bu bayram icin izin aldi 20 gun. Ona da tamam dedim ama oncesinde 15 saatlik yol ve 79 yasindaki bir adamin tek odaya oglunu da almasi bi de yaninda baska torunu da getirmesi cok sacma. Zaten gidecegim dedim niye cagiriyorsun onlar hangi akla hizmet gelelim diyorlar. Hava sicakmis gelsinlermis diyor. Evleri klimalı. Dun uyumadim. Bebek etkileniyor haliyle. Gidersem bizim sulale basimda onlar gelecekler kolay olmayacak. Narin yapim var. Ben onu gozden cikardim da su bebek elimi kolumu bagliyor.

Sana kendimden daha dogrusu bebeklerimden örnek verim:

Ilk hamileligimi asiri derecede stressli gecirdim kocam ve ailesi yüzünden. O kadar stressliydi ki bebegim minicik dogdu zamaninda dogmasina ragmen. 7aylik bebek büyüklügündeydi. Sonrasinda da hep tedirgin stressli huzursuz bir bebekdi. Simdi de aynen öyle bir cocuk.

Ikinci bebegimde (aralarinda 7 yas var sorunlar halloldu) cok sakin bir hamilelik gecirdim. Bebegim 5 haftalik masallah cok sessiz sakin bir bebis.

Ona göre sen karar ver. Bu duruma susup huzursuz tedirgin ve stressli bi bebek mi istiyosun yoksa sessiz sakin huzurlu bir bebek mi

Çekilecek dert değil
Benim kardeşim gelecek 1 haftalığına o bile gözümde büyüyor
Gelsin bütün işi yaptır. Valla benim küçük kardeşim yok ama yeğenlerim var. Çağırıyorum geliyorlar. Onlar gelince ben keyif yapıyorum. Temizlik yaparlar, çay yaparlar, çamaşırları asarlar, bulaşıkları toplarlar. Oh :)
Geçen yine bi tanesi diyor ki “halacım evini taşırken beni çağırmayı unutma, yardıma gelirim” diye. :))

Konu sahibi siz de annenize gidin.

Ayrılmayı düşündüğün düşüncesiz adamın babasından ve kuyruklarından sanane? Kalk git ailenin yanına keyfine bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…