Bayrama gitmeden gelen kp, kayin, yegenler

Valla senin işin iş böyle korkuyla yaşanır mı ya ne demek silahı var. Karakola gidip şikayet edeceksin o zaman. Kadınların sindirilmişliği ezilmesi beni çıldırtıyor sonra neden kadın cinayetleri çoğaldı. Bir sessiz iki sessiz kalırsın üçüncüde çıldırırsın adam alır silahı kafana dayar. Baştan gidip şikayet edeceksin silahı var diye. Polis eşiysen bile yapacaksın bunu. Sen eşimin silahı var ortalık karışır diyorsan demek ki daha önceden ortalığı karıştırmış ve seni korkutmuş

E olayları büyütmeden gidin. “Kocacığım ben kendimi kötü hissediyorum, bebeğimiz için dinlenmem lazım. Ailen de gelecek ama kusura bakma lütfen canım. Bebeğimiz için fedakarlık yapacağız artık. Sonra telafi ederim” diyerek gidin. Ailenize de “misafirden yorulup size kaçtım. Dinlenmem lazım. İyi insanlar da kalabalık olunca zor oldu” vs diyin.

Gelecek yarim saate yemek vs yapmadim. Ev de alisik oldugu gibi duzenli degil. Bi seyler soyleyip iyi olmadigimla ilgili. Onlarin gelmesini konu etmeden bi care bulacagim.

Tövbe ya Allah sana sabır versin okurken darlandım bence direk babanın evine git eşin hizmet etsin onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…