- 4 Ocak 2018
- 180
- 121
- 33
- Konu Sahibi Berceste060
-
Oglen tek goz odada erkeklerle ne yapayim dedim. Hava sicak. Hamileyim sıkıntıya girmek istemiyorum zaten gidecegiz anlami ne bunun dedim. O zaman yanlarinda bir kiz da getirsinler torunlardan dedi. 3 kisi oldu 4 kisi. Yer var mi ki dedim. Sıkışıp yatarlar bi sey olmaz alış bu ne ki bayrami gor sen bi dedi. Güldü gitti.Daha vahim, iki erkekle esi evde olmadan gün boyu...hem de hamile haliyle..
Kalk git annenlere, neyi düşünüyorsun, hamile hamile bu stresi mı çekeceksin, azıcık kendi kiymetini bil...
Eşin cagirdiysa kendi misafir etsin
Yorumunuz beni çok duygulandirdi.Arkadaslar anneme bi sey demek istemiyorum. Bu sene beni düşünmekten iyice yaslandi. Cocuk gibi olmus. Sen uzulunce karnimda yattigin yer yaniyor anlıyorum kotu oldugunu diyor
Arkadaslar anneme su an bi sey de demek istemiyorum. Bu sene beni düşünmekten iyice yaslandi. Cocuk gibi olmus. Sen uzulunce karnimda yattigin yer yaniyor anlıyorum kotu oldugunu diyor
Cekiyorum. O bu diye secenek yok maalesef. Ya gidilecek ya kalinacak. Gidilecekse son nokta konacak. Ben 4 ay daha idare etmek icin care ariyorum. Herkes git annene diyor. Bebegim bugun hic hareket etmedi saglik ocagindakiler sikinti stres hastalik bebegi icine kapatır dediler korktum. Kolay degil.O zaman oturun çekin aaa. Ne diyelim istiyorsunuz onu yapamam bunu yapamam hala eşinizi çocuk gibi ama ama ama diyerek ikna etmeye çalışıyorsunuz. Böyle adamlarla güzellikle halledilmez bu meseleler.
Hmm. Belki annesi öldüğü için eşin babasına çok düşkündür. Tek başına kayınbaba ve kaynın o kadar eziyet edeceğini sanmıyorumYok kaynana rahmetli
Kayinbaba ve kayin gelcekmis
Esim de ayni onlar da ayni. Onlar da dusuncesiz esim de. 15 saatlik yol. Otobusle. Tek odali ev. Gelin hamile. Zaten size gelecekler. Her seyi yemeyip begenmiyorlar. Sabah ogle aksam 4 kisiye yemek hazirla. Oyle boyle de degil. Bahcede ates yak sacin altina. Ustunde yap. Cok lezzetli olur diyolar. Bi de semaverde cay yap. Ben yapamam deyince anan bi sey ogretmemis diyorlar. 50 yil geriden geliyoruz. Laf anlatmak imkansız.Hmm. Belki annesi öldüğü için eşin babasına çok düşkündür. Tek başına kayınbaba ve kaynın o kadar eziyet edeceğini sanmıyorum
Cekiyorum. O bu diye secenek yok maalesef. Ya gidilecek ya kalinacak. Gidilecekse son nokta konacak. Ben 4 ay daha idare etmek icin care ariyorum. Herkes git annene diyor. Bebegim bugun hic hareket etmedi saglik ocagindakiler sikinti stres hastalik bebegi icine kapatır dediler korktum. Kolay degil.
Ee o zaman bu stresi bebege neden yansitiyosunuz. Bosanacaksaniz simdi bosanin neyi bekliyosunuz? Zaten gulluk gulistanlik degilsiniz ki bosansaniz strese giresiniz. Bence siz bosanmak felan istemiyosunuz. Bu yuzden de 2 goz evde misafirleri bir sekilde agirlarsiniz bu halinizle.Cekiyorum. O bu diye secenek yok maalesef. Ya gidilecek ya kalinacak. Gidilecekse son nokta konacak. Ben 4 ay daha idare etmek icin care ariyorum. Herkes git annene diyor. Bebegim bugun hic hareket etmedi saglik ocagindakiler sikinti stres hastalik bebegi icine kapatır dediler korktum. Kolay degil.
Sizde "Alışmak istemiyorum,20 gün daha izin al sen ağırla ben ailemin evine gidiyorum"deseydiniz.Oglen tek goz odada erkeklerle ne yapayim dedim. Hava sicak. Hamileyim sıkıntıya girmek istemiyorum zaten gidecegiz anlami ne bunun dedim. O zaman yanlarinda bir kiz da getirsinler torunlardan dedi. 3 kisi oldu 4 kisi. Yer var mi ki dedim. Sıkışıp yatarlar bi sey olmaz alış bu ne ki bayrami gor sen bi dedi. Güldü gitti.
Arkadaslar anneme su an bi sey de demek istemiyorum. Bu sene beni düşünmekten iyice yaslandi. Cocuk gibi olmus. Sen uzulunce karnimda yattigin yer yaniyor anlıyorum kotu oldugunu diyor
Soyle deyim. Onlar gelmediginde ben aksama kadar kendi basima takiliyorum. Kitap okuyorum. Arkadaslarla takiliyorum vaktim iyi geciyordu. Aksam da yemegi yeyip yuruyuse cikiyorum 10 da eve geliyorum arkadasimla. esimle cok iletisim olmadan geciriyordum. Onlar gelince isin rengi degisti.Ee o zaman bu stresi bebege neden yansitiyosunuz. Bosanacaksaniz simdi bosanin neyi bekliyosunuz? Zaten gulluk gulistanlik degilsiniz ki bosansaniz strese giresiniz. Bence siz bosanmak felan istemiyosunuz. Bu yuzden de 2 goz evde misafirleri bir sekilde agirlarsiniz bu halinizle.
Gidersem ortalik karisacak esimin silahi var. Ailem gondermeyecek olaylar buyuyecek ve ben ölü dogum yapacagim diye korkum var anlatabildim mi? Su anki stres ile o bambaska geliyor. Ya da her sey kolay olacak belkide kestiremiyorum. Ben esimi aksama kadar gormuyorum aksam da yuruyus ile kaciyorum evden oyle boyle gecirdim 5 ay.Konu sahibi neden ailesinin evine gitmiyormuş, anlayan var mı? Ben hiçbir şey anlamadım.
Annemin haberi var evet yok demedim. Su an bi sey diyemem cok yiprandi diye. Doguma kadar anlastik. Kadin her gun bebege ne alayim diye hayal kuruyor. Ben de kotu bir sey anlatmiyorum. Karnim yanıyor diyor dayanamiyorum ona.eski konuna baktım. annenin zaten haberi varmış.
hala neden ailenin yanına gidip ben bir süre burada kalıcam demediğini anlamadım.
bu konuyu niye açtığınıda.
çözüm üretmek istemiyor sızlanıyorsun sadece.
Ya dedin ama şartlardan değişti. Eşin sana sormadan hareket etmesini biliyorda sen sözünden dönünce kaşığın mı kırılıyor?Gitmeyecegim demistim. Hava sicak evde rahat rahat tek basima hamileligimi gecirecegim demistim. Gidemem((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?