Bayrama iki gün kalmış 😮

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
Sevgiler kk..
Dün itibariyle asla susmayan sürekli kucak isteyen 8 aylık bebemle Bayram temizliği yapmaya karar verdim,vermez olaydım. Ben sanıyorum ki,bayram önümüzde ki hafta içi. . Halıları gönderdim,Allah tan yedekler var mutfak mutfakliktan çıktı,çocuk odası keza öyle. Mutfakta olması gerekenler yatak odasında umarım anlatabilmisimdir. Keşke temizlige kalkismasaymisim evim daha temizdi oncesinde. Neyse demiştim bebeğim durmuyor sürekli eller havada kucağına al diyor,evler perişan ve bayram pazar günüymüş.
Şimdi napayim ben temizlik yetismez artık Allah a emanet,bu arada konuda hiç bahsetmedigim bebeğin babası benim kocam olan sadece evde nefes alıp veren ha bir de 9 yaşındaki oğlumla PS oynayan,başka bı halta yaramayan adam var. Üç seçenek var önümde bayrama kadar. İntihar mi edeyim,kocamı boguyum katil olayım yoksa tatile mi çıkayım ben napayim bı diyin hele. Evet şu an yazınca aklıma geldi arabada giderken müzikle durum paylasacam,ben kaçar diye herkes beni tatilde bilsin. Of valla darlandim bana bı plan yapın gözünüzü seveyim.(Yardimci bulamadım herkes dolu)
Yarın büyük kavga edecem kocam denen adamla,bı günümde öyle geçecek,kaldı bir gün haydi hayırlısı.

Temizliği bitireyim diye kasmayın. Göz önünde olan ne varsa pat pat kaldırın yerine. Dolabı sileyim diye uğraşmayın. Her şey yerli yerine girdi mi üstten bi bezle sil geç. İnsanlar bayramda gelip dolaplarına bakmayacak.
Kocana da lafını esirgeme niye yardım etmiyor acaba?

Çünkü öküz,şimdi daginikligi topluyor yarına bana kolaylik olacakmış,sevgi kelebeğim.

En acil yapılması gerekenleri maddeler halinde sıralayın.
Bittikce karşısına tik atın. İki günde yapabildiğiniz kadar...çocuklu bir hanimsiniz kimse sizden daha fazlasını beklemez. Sağlığınız yerinde olsun hepsi hallolur. İlk adım her eşya olması gerektiği yere bir marş marş çekin...
Daha vakit var endişe etmeyin. Eşinizden taşıması gerekenler için yardım isteyin bence....

Mutfak dolapları,balkonlar yatak odası baza altları daha saymayayim. Fenalık geliyor : (
Keske bir anda hepsini dagitmasaydiniz ya.
Parca parca yapmak daha kolay oluyor aslinda
Evin bir bolumunu bitirip digerine oyle gecmek gerek. Son gunde normal bir ev temizligi gibi hizli bir toz alma ve tamam
Her yerin daginik olmasi kotu olmus cidden
Kardesiniz vs var mi ya da arkadas

Şu an sadece bulaşık,buzdalabi,camaisr makinesi,koltuklar yerli yerinde diğer bütün eşyalar.olmamasi gereken yerde. Bir de bütün çamaşırları yıkadım,hepsini utuleyeyim kaldırayım diye. Yatak odası dağ gibi camasir. Yok ben evden kacacam,yazarken ruhum daraldi.

Var,onlarda temizlik yapiyor : (

Canımsın,sağol. İlk iki gün tamam da,diğer iki günü napacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…