- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Tatile gitme secenegi varsa tatile gidin)))
Olsa durur muyum,topuklarim kicima vura vura kosarim.Imkaniniz varsa tatile gidin bayram temizliği de neymis ya
Çünkü öküz,şimdi daginikligi topluyor yarına bana kolaylik olacakmış,sevgi kelebeğim.Temizliği bitireyim diye kasmayın. Göz önünde olan ne varsa pat pat kaldırın yerine. Dolabı sileyim diye uğraşmayın. Her şey yerli yerine girdi mi üstten bi bezle sil geç. İnsanlar bayramda gelip dolaplarına bakmayacak.
Kocana da lafını esirgeme niye yardım etmiyor acaba?
Mantıklı valla,teşekkürler tatlım. Birazını öyle halledeyim hakkaten.Siz ziyarete gidin gelebilecek olanları olsun bitsin.. Eve gelmek isteyen olursa da falanca yerdeyiz dönüşte size ugrayalim deyin size de değişiklik olur
Olsun hiç yoktan iyidirÇünkü öküz,şimdi daginikligi topluyor yarına bana kolaylik olacakmış,sevgi kelebeğim.
Çay içip,konuya cevap yazarken ve evler bu haldeyken inan ki degilim.Sabah ola hayrola.Ne tatlısınız
Mutfak dolapları,balkonlar yatak odası baza altları daha saymayayim. Fenalık geliyor : (Temizlige girismeden olan daginikligi toplarsaniz iki gune o yetisir bence
Keske bir anda hepsini dagitmasaydiniz ya.Mutfak dolapları,balkonlar yatak odası baza altları daha saymayayim. Fenalık geliyor : (
Şu an sadece bulaşık,buzdalabi,camaisr makinesi,koltuklar yerli yerinde diğer bütün eşyalar.olmamasi gereken yerde. Bir de bütün çamaşırları yıkadım,hepsini utuleyeyim kaldırayım diye. Yatak odası dağ gibi camasir. Yok ben evden kacacam,yazarken ruhum daraldi.En acil yapılması gerekenleri maddeler halinde sıralayın.
Bittikce karşısına tik atın. İki günde yapabildiğiniz kadar...çocuklu bir hanimsiniz kimse sizden daha fazlasını beklemez. Sağlığınız yerinde olsun hepsi hallolur. İlk adım her eşya olması gerektiği yere bir marş marş çekin...
Daha vakit var endişe etmeyin. Eşinizden taşıması gerekenler için yardım isteyin bence....
Var,onlarda temizlik yapiyor : (Keske bir anda hepsini dagitmasaydiniz ya.
Parca parca yapmak daha kolay oluyor aslinda
Evin bir bolumunu bitirip digerine oyle gecmek gerek. Son gunde normal bir ev temizligi gibi hizli bir toz alma ve tamam
Her yerin daginik olmasi kotu olmus cidden
Kardesiniz vs var mi ya da arkadas
Canımsın,sağol. İlk iki gün tamam da,diğer iki günü napacam.Anneniz ya da kayınvalideniz in evinde geçirin bayramı.. Ayrıca ben sizden çok pozitif bir enerji aldım size misafir olarak gelmiş olsam hoş sohbetinizden evinizin dağınıklığına bakmak aklıma gelmezdi diye hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?