- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Börekler tamam büyük tepsi yaptım iç yetmedi yufka arttı yaparsam bir tepsi daha yapcam lavaboya çamaşır suyu döktüm o beklesin az şekerpare hamuru hazırlicamBörekler ne oldu,benim yarım saatlik isim kaldı. Kızım uyanacak diye çok veremesemde kendimi.
Börekler tamam büyük tepsi yaptım iç yetmedi yufka arttı yaparsam bir tepsi daha yapcam lavaboya çamaşır suyu döktüm o beklesin az şekerpare hamuru hazırlicam
Kızım uyanınca emriyim derken,uyumuşum
Sende mi bürütüsKızım uyanınca emriyim derken,uyumuşum ☹ çok güzel görünüyor afiytle yiyin insallah
Aynı benim kafadansınız, bazen o çamaşırlar hiç katlanmaz ve hepsi giyilerek biterKalkışmışsınız bir kere, bebeyi kocaya paslayıp üstten üstten yapın.
Dolap içlerini sallayın, sonra da olur (diye diye 3 yıldır toplanacak yer var)
Hatta çamaşır katlamak bile şart değil, at yatak odasına kapat kapıyı.
Kapıyı kapat derken göz önünde olmasın diye, evime gelen her misafir katlanmamış çamaşırlarımı en az 1 kez görmüştür çünkü. Çünkü nedense yatak odasının kapısını 40 kere açmak gerekir.
Geniş olun yani, geniş.
En sevdiğim katlamadan bitmesiAynı benim kafadansınız, bazen o çamaşırlar hiç katlanmaz ve hepsi giyilerek biter
Benimde bitti isler,misafirler gelmek uzere. Çok uykum var : ( kahvalti yapacaz canım misafirlerimle.Bayan X diyeceksiniz ben işleri bitirdim köye geldim sen ne durumdasın
Edit : çamaşır katladım yerleşmeyi bekliyor bayramlıklar ütülenmeyi bekliyor oda yarın akşam inşallah
Gerek kalmadı ki hahay bitirdim işlerimi. Sağol canım benim sanada,hepimize.ya :))))) arabada muzik paylasip ben kacar'i cok sevdim:)))) yap onu :)))
iyi bayramlar bebene sana ailene ❤❤❤❤❤
Cocuklu halinizle sizdeki bu enerji beni sasırttı =) bravoGerek kalmadı ki hahay bitirdim işlerimi. Sağol canım benim sanada,hepimize.
Okurken öyle anlasiliyor olabilir,ama kesinlikle öyle değil. Uykum var uykumCocuklu halinizle sizdeki bu enerji beni sasırttı =) bravo ✌ben yorgun hissediyorum cok
Ah keske misafirler gidince uyuyun sizdeOkurken öyle anlasiliyor olabilir,ama kesinlikle öyle değil. Uykum var uykum
Deniz olsada denize gireydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?