• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrama iki gün kalmış 😮

Bende dün ogrendim bayram oldugunu. Ama zaten ilk iki gun kimse gelmiyor herkes etle falan ugrastigindan. Bende biyere gidemiyorum et kokusundan. Bence evinizi komple toparlayin daginikligi gitsin silin supurun öyle kalsin.

Bende dün ogrendim bayram oldugunu. Ama zaten ilk iki gun kimse gelmiyor herkes etle falan ugrastigindan. Bende biyere gidemiyorum et kokusundan. Bence evinizi komple toparlayin daginikligi gitsin sikin supurun öyle kalsin.
Öyle yapacam artık,yapmadan yoruldum zaten.

Her şeye okeyim ama 3 ayda 1 halilari komple yıkatip ayda bir silmek aşırı değil mi 😂
Su içinde çok israf gerçekten 6 ayda bir tamamda üç ayda ne olur ki halılara sürekli hadi bir şey döküldü vs tamam ama sürekli sürekli çok tuhaf geldi valla hem üzüldüm suyumuza sizin gibi 1000 kisi verse baraj kurutursunuz :KK43:

Ben camlara şasırdim 15 günde 1 😂 maşallah maşallahhh. Ben silemedigimden midir nedir sirf cam silecem diye stresten hasta oldugum gunleri bilirim 😂

Oteledigim sorunlar var,mesela temizlik.Zamanı gelince soracam bir bir hesap. Sizin hakkınızda da en hayırlısı olsun inşallah,kurtulma imkani varsa yuvanizin,inşallah kurtulur. Huzur dolar eviniz evladinizi hatrina.

Bizim kurtulma ümidimiz yok ama, çok güzel temizlik yapardı. Valla hamile kaldığımdan beri çok az ev süpürmüşümdür, çok yardımı dokunurdu.

Geçici olarak barışmış taklidi yapıp temizletsem mi evi ne yapsam :-)

Ben camlara şasırdim 15 günde 1 😂 maşallah maşallahhh. Ben silemedigimden midir nedir sirf cam silecem diye stresten hasta oldugum gunleri bilirim 😂
Calisan kadınlarımız ağlıyor şuan 😂
Bu bacimiz ya çalışmıyor ya cevrede bir tane komşusu yok. Ya gezmeyi hiç sevmiyor. Ya evden dışarı çıkmıyor. Anlattığı rutine göre her güne bir iş düşüyor dönüşümlü olarak yani :KK70:
Yok ben çalışıyorum ya da ay hem geziyorum hem hep bu rutini aksatmadan yapıyorum diyorsa yumuşatarak bayilacagim deyim :KK70:

Her şeye okeyim ama 3 ayda 1 halilari komple yıkatip ayda bir silmek aşırı değil mi 😂
Su içinde çok israf gerçekten 6 ayda bir tamamda üç ayda ne olur ki halılara sürekli hadi bir şey döküldü vs tamam ama sürekli sürekli çok tuhaf geldi valla hem üzüldüm suyumuza sizin gibi 1000 kisi verse baraj kurutursunuz :KK43:
Evet biliyorum aşırı. .ama içime sinmiyor. Temizlik hastası falanda değilim ama elimde değil.
Zaten Halılarımın hepsi beyaza yakın krem..
Bir kaç yıl evvel Eşimin arkadaşının hali yıkama fabrikasına vermiştim .Eşime arkadaşı abi sizin halılar tertemiz su berrak aktı demişti..
Evet su tasarrufu konusunda çok haklısınız Onun dışında su, elektrik tasarrufuna dikkat ederim. Ayrıca yanlışım yoksa hali yıkama fabrikaları da eskisi gibi bol suyla yikamiyorlar Özel makinaları var.

Evet biliyorum aşırı. .ama içime sinmiyor. Temizlik hastası falanda değilim ama elimde değil.
Zaten Halılarımın hepsi beyaza yakın krem..
Bir kaç yıl evvel Eşimin arkadaşının hali yıkama fabrikasına vermiştim .Eşime arkadaşı abi sizin halılar tertemiz su berrak aktı demişti..
Evet su tasarrufu konusunda çok haklısınız Onun dışında su, elektrik tasarrufuna dikkat ederim. Ayrıca yanlışım yoksa hali yıkama fabrikaları da eskisi gibi bol suyla yikamiyorlar Özel makinaları var.
Tabi bir çoğu makinaya geçti ama adam bile demiş bakin berrak su akti diye. Hem sizin maddiyatiniza zarar hem doğaya zarar gerçekten. Bu kadar dikkat ediyorsaniz bence kendinizi frenleyebilirsiniz. Ben size inanıyorum :KK51:

Şasiracak bir sey yok .
Camlar bana göre en kolayı:))) .Çeşitli mikrofiber bezlerim var suya çok az sirke koyuyorum ve yarım saatimi almıyor. .
Açıkçası bu rutinleri oluşturmam zaman aldı ama artık böyle bir düzenim var..15 yaşında 1 oğlum var, yarım gün çalışıyorum. Şu an tatildeyim yapıyorum. Dediğim gibi düzen oturunca zamanımı almıyor.

Şasiracak bir sey yok .
Camlar bana göre en kolayı:))) .Çeşitli mikrofiber bezlerim var suya çok az sirke koyuyorum ve yarım saatimi almıyor. .
Açıkçası bu rutinleri oluşturmam zaman aldı ama artık böyle bir düzenim var..15 yaşında 1 oğlum var, yarım gün çalışıyorum. Şu an tatildeyim yapıyorum. Dediğim gibi düzen oturunca zamanımı almıyor.
Hangi bezi kullaniyorsunuz camda viledadan iki bez aldim hic memnum kalmadım. İz birakiyor guneste kaldilar ondan mi acaba bilmiyorum. Farklı var mi onerdiginiz toz ve cam için bari o kadar rutin yapiyorsunuz bu isi taktik alalim :KK70: en sevdiğim cam bezimi gecen gün yanlislikla atmışım 😢

Hangi bezi kullaniyorsunuz camda viledadan iki bez aldim hic memnum kalmadım. İz birakiyor guneste kaldilar ondan mi acaba bilmiyorum. Farklı var mi onerdiginiz toz ve cam için bari o kadar rutin yapiyorsunuz bu isi taktik alalim :KK70: en sevdiğim cam bezimi gecen gün yanlislikla atmışım 😢
Tupper'İn bezleri harika,vileda, parexin bezleri,bimin cam bezleri bile çok iyi ..
Tabi öncesinde camlarınizin tozunu ayrı bir bezle alırsanız daha iyi sonuç verir.
Deterjan kullanmam..bezlerin yapisi bozulursa verim elde edilmez.
Beyaz sirke kullanıyorum temiz oluyor açıkçası parlama veya matlık olmuyor.

Tupper'İn bezleri harika,vileda, parexin bezleri,bimin cam bezleri bile çok iyi ..
Tabi öncesinde camlarınizin tozunu ayrı bir bezle alırsanız daha iyi sonuç verir.
Deterjan kullanmam..bezlerin yapisi bozulursa verim elde edilmez.
Beyaz sirke kullanıyorum temiz oluyor açıkçası parlama veya matlık olmuyor.
Tozunu alıyorum tabii öyle temizlik olmaz ki zaten. Sanırım ben her sildikten sonra deterjanla yikadigim için oldu. Sertleştiler çünkü bu kez suyla yikayacagim sadece teşekkürler. Viledanin o düz bezleri değilde bir markanin kucuk küçük desenli mikrofiber cam bezi vardi onu ariyorum aslında ama adini unuttum 🙁

Tozunu alıyorum tabii öyle temizlik olmaz ki zaten. Sanırım ben her sildikten sonra deterjanla yikadigim için oldu. Sertleştiler çünkü bu kez suyla yikayacagim sadece teşekkürler. Viledanin o düz bezleri değilde bir markanin kucuk küçük desenli mikrofiber cam bezi vardi onu ariyorum aslında ama adini unuttum 🙁
Mikrofiberlerin özelliği deterjansiz temizliği sağlamak..
Fakat bende artık eskimiş olanları deterjanla yıkıyorum. Onları da tozları alırken kullanıyorum yine de iyi temizliyor.

Mikrofiberlerin özelliği deterjansiz temizliği sağlamak..
Fakat bende artık eskimiş olanları deterjanla yıkıyorum. Onları da tozları alırken kullanıyorum yine de iyi temizliyor.
Onu bulamazsam viledanin diger cam bezini alayim o zaman. Onlari da toz için ayirayim teşekkürler 😃
Tupperware dimi dediğiniz diğeri o da katalogtan sanırım sadece

Evet o dediğiniz bezleri ben de hatırlıyorum. Yıllar önce komşumuz satışını yapıyordu bayağı da pahalıydı iyi pazarlığını yaptığı için almıştım paralanana kadar da kullanmıştım. Ama hangi marka olduğunu hatırlamıyorum

Onu bulamazsam viledanin diger cam bezini alayim o zaman. Onlari da toz için ayirayim teşekkürler 😃
Tupperware dimi dediğiniz diğeri o da katalogtan sanırım sadece
Vileda güzel tekrar deneyin.Parex te iyi Bim'in ince cam bezleri de harika. Evet Tupperware arkadaşımdan satın almıştım.

Aman düşündüğün şeye bak bayramın birinci günü kimse gelmez zaten birgün ortalığı toplasan iki gün yine temizlik yapılır dip bucak değilde gorunen yerleri mesela salon tuvalet banyo gibi miaafirlerin sik kullandigi yerler ama çocukla ne kadar yapılır bilemedim yinede boşverin en iyisi bayramı Kv annede geçirin gitsin

Teşekkür ederim😘
Rica ederim ..Yardımcı olabilmişsem ne güzel:)
Fakat yazışırken aklımdan şu geçti. Biz kadınları ne hale düşürmüşler ben ki zamanında feminist takılırken 😂Şimdi çeşitli bez markaları, temizlik detaylarını konuşuyorum. .Ah anne temizlik temizlik dedin..zamanında en sevmediğim şeyi zevkle anlatıyorum 😂😂
Size iyi geceler diliyorum💋💋💋

Back
X