• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrama iki gün kalmış 😮

Rica ederim ..Yardımcı olabilmişsem ne güzel:)
Fakat yazışırken aklımdan şu geçti. Biz kadınları ne hale düşürmüşler ben ki zamanında feminist takılırken 😂Şimdi çeşitli bez markaları, temizlik detaylarını konuşuyorum. .Ah anne temizlik temizlik dedin..zamanında en sevmediğim şeyi zevkle anlatıyorum 😂😂
Size iyi geceler diliyorum💋💋💋
Üniversiteden evli olmayan arkadaslarla hele ne goygoyu oluyor fasulye kirmanin, yoğurt yapmanın. Öyle olmuyormuş o işler vallahi 😂 evlenince gorecegim ben onlari da misyon mu birden flash belleğe yuklenen bilgi gibi bir sey mi bilmiyorum ama evlenince içinden geliyormuş zaten ve becerebiliyormussun sana o zaman cok külfet gelen şeyleri degisik ya 😂
İyi geceler diliyorum bende

kız millette sanki bayramlaşmaya değil de teftişe geliyor. Story koyup kenara çekilmekle olmaz bu işler kocan patlatır bombayı kendi milletine “ evdeyiz”. En temizi 2. Plan bir taşla 2 kuş. Hem kocadan kurtulursun hem temizlikten. Amaan temizlikten soğudum valla evi bir süpürim diyordum vazgeçtim.

Calisan kadınlarımız ağlıyor şuan 😂
Bu bacimiz ya çalışmıyor ya cevrede bir tane komşusu yok. Ya gezmeyi hiç sevmiyor. Ya evden dışarı çıkmıyor. Anlattığı rutine göre her güne bir iş düşüyor dönüşümlü olarak yani :KK70:
Yok ben çalışıyorum ya da ay hem geziyorum hem hep bu rutini aksatmadan yapıyorum diyorsa yumuşatarak bayilacagim deyim :KK70:

Yani tamam temizlik imandan gelir de. Temizliyorsun geri kirleniyor zaten ben evimin 2 gün temiz kaldıgını hiç görmedim o yuzden degerli vaktimi gezip tozmaya ve sosyalleşmeye harciyorum 😂

Bu yaşlara bidaha gelmycem sonucta 😂

Şasiracak bir sey yok .
Camlar bana göre en kolayı:))) .Çeşitli mikrofiber bezlerim var suya çok az sirke koyuyorum ve yarım saatimi almıyor. .
Açıkçası bu rutinleri oluşturmam zaman aldı ama artık böyle bir düzenim var..15 yaşında 1 oğlum var, yarım gün çalışıyorum. Şu an tatildeyim yapıyorum. Dediğim gibi düzen oturunca zamanımı almıyor.

En mi kolayı 🤔 tekrardan bir maşallaaahhh...
Pratigini mi bilmedigimdendir nedir aşırı zorlaniyorum. Zaten bir cam silsem 1 hafta omuz ense baş sırt agrisindan yatiyorum.
Ama rutine baglamaniz güzel.

Yaz ayları toz açısından daha fena oluyormuş evlendikten sonra anladim 😂

Hahahaha 😂😂😂 bende kışın degerini anladim camlarimi yagmur sagolsun temizliyor 😂 yok neymis damla kaliyormuş yagmurdan sonra silecekmisim ki cam gibi gözükecekmiş. Kaynanam oyle soyluyor 😂 ee allahin kışı hergun yagmur yagiyor. Yok yok bu temizlik gercekten bana göre degil. Yaza ayri bir ayar oluyorum zaten 😂

Sevgiler kk..
Dün itibariyle asla susmayan sürekli kucak isteyen 8 aylık bebemle Bayram temizliği yapmaya karar verdim,vermez olaydım. Ben sanıyorum ki,bayram önümüzde ki hafta içi. 😕. Halıları gönderdim,Allah tan yedekler var mutfak mutfakliktan çıktı,çocuk odası keza öyle. Mutfakta olması gerekenler yatak odasında umarım anlatabilmisimdir. Keşke temizlige kalkismasaymisim evim daha temizdi oncesinde. Neyse demiştim bebeğim durmuyor sürekli eller havada kucağına al diyor,evler perişan ve bayram pazar günüymüş.
Şimdi napayim ben temizlik yetismez artık Allah a emanet,bu arada konuda hiç bahsetmedigim bebeğin babası benim kocam olan sadece evde nefes alıp veren ha bir de 9 yaşındaki oğlumla PS oynayan,başka bı halta yaramayan adam var. Üç seçenek var önümde bayrama kadar. İntihar mi edeyim,kocamı boguyum katil olayım yoksa tatile mi çıkayım ben napayim bı diyin hele. Evet şu an yazınca aklıma geldi arabada giderken müzikle durum paylasacam,ben kaçar diye herkes beni tatilde bilsin. Of valla darlandim bana bı plan yapın gözünüzü seveyim.(Yardimci bulamadım herkes dolu)
Yarın büyük kavga edecem kocam denen adamla,bı günümde öyle geçecek,kaldı bir gün haydi hayırlısı.
Bende aynı durumdayım ama sadece görünen yerleri temizlemiş gibi yapcam 3 aylık bebemle bir de 4 yaşında bebem var onu ananesine postaladım 😉
Sende koca varmış bende o da yok(çalıştığından gece 2 de geliyo eve :) bir rahatım sorma ama yemek mevzu var o vahim 😏

Son düzenleme:
Yani tamam temizlik imandan gelir de. Temizliyorsun geri kirleniyor zaten ben evimin 2 gün temiz kaldıgını hiç görmedim o yuzden degerli vaktimi gezip tozmaya ve sosyalleşmeye harciyorum 😂

Bu yaşlara bidaha gelmycem sonucta 😂
Canımm gel sarılak tıpkım ben :KK19:
Temizliği severim ama yapmam anam temizlik yaparken hastalanmış bende kendimi yıpratamam derim hep 😜

Canımm gel sarılak tıpkım ben :KK19:
Temizliği severim ama yapmam anam temizlik yaparken hastalanmış bende kendimi yıpratamam derim hep 😜

Ben anamın evinde hiç temizlik yapmadim biliyormusun 😔 elin oğlunun evinde her gün koltuklarin altından çorap topluyorum 🥺🥺🥺😔😔😔

Şaka bi yana cidden hrseyi yaparim ama bu temizlik konusunu beni benden aliyor. Düzeni çok severim ama temizlik yapamiyorum
Zaten alerjik rinitim var kimyasallara karşi. Bir mutfakta yag çozsuz temizlenmiyor. O yuzden temizlikten aşiri sogudum 1 gun temizlik yapiyorum 1 hafta oram buram agriyor burnum tikaniyor akmaya hapsirmaya basliyorum geniz akintim basliyor o cigerlere iniyor bronsit oluyorum sonra gelsin serumlar gitsin buharlar ahey aheeeey 😂

Ben anamın evinde hiç temizlik yapmadim biliyormusun 😔 elin oğlunun evinde her gün koltuklarin altından çorap topluyorum 🥺🥺🥺😔😔😔

Şaka bi yana cidden hrseyi yaparim ama bu temizlik konusunu beni benden aliyor. Düzeni çok severim ama temizlik yapamiyorum
Zaten alerjik rinitim var kimyasallara karşi. Bir mutfakta yag çozsuz temizlenmiyor. O yuzden temizlikten aşiri sogudum 1 gun temizlik yapiyorum 1 hafta oram buram agriyor burnum tikaniyor akmaya hapsirmaya basliyorum geniz akintim basliyor o cigerlere iniyor bronsit oluyorum sonra gelsin serumlar gitsin buharlar ahey aheeeey 😂
Ben anamın evinde çok iş gördüm anam hep hayret eder ben sana işde öğrettim ama ne bu pasak diye 😅 aman anne sen temizliyonda noluyor hep aynı derim 😄 bende düzeni severim evdeki fazlalıklardan kurtuldum olabildiği kadar ama temizlik olmuyor sevemiyorum 😅 mutfaga da şu 101 de satılan gri silindir şişeli fırın köpüğü harika oluyor a dan Z ye herseye

Ben anamın evinde çok iş gördüm anam hep hayret eder ben sana işde öğrettim ama ne bu pasak diye 😅 aman anne sen temizliyonda noluyor hep aynı derim 😄 bende düzeni severim evdeki fazlalıklardan kurtuldum olabildiği kadar ama temizlik olmuyor sevemiyorum 😅 mutfaga da şu 101 de satılan gri silindir şişeli fırın köpüğü harika oluyor a dan Z ye herseye

Kokusu varmi kokusu 😂 koku beni benden alip hastaneye götürtüyor da 😂

Var az maalesef bi kokusuz yapamadılar şunu 😒 bide v ile başlayan toksit kimyasal içermeyen temizleyiciler var onlar da güzel denedin mi 🙂

Yani çogu şeyi denedim ama yinede etki etmiyor sirke bile birsure sonra burnumu tıkıyor. Eger ben o şeyin kokusunu almaya devam edersem o gece hiç uyuyamiyorum. Burun etlerim şisiyor. Ve bunun ameliyatini oldum ben. Ama gecmedi. Nasil yasayacagim bununla bilmiyorum. V denemedim dur onu d deneyeyim 😂

Yani çogu şeyi denedim ama yinede etki etmiyor sirke bile birsure sonra burnumu tıkıyor. Eger ben o şeyin kokusunu almaya devam edersem o gece hiç uyuyamiyorum. Burun etlerim şisiyor. Ve bunun ameliyatini oldum ben. Ama gecmedi. Nasil yasayacagim bununla bilmiyorum. V denemedim dur onu d deneyeyim 😂
Su temizlk avcıları var ya orda bi karışım yapmıstı kız sirke karbonat bişey dha vardı sanırsam öyle seyler dene Instagram da cbb diye etiket yapan sayfa var ona bak en olmadı aman sanki seninle mi yaşayacak temizlemezsin bayramdan bayrama yardımcı alırsın olur biter 😅

Mutfak dolapları,balkonlar yatak odası baza altları daha saymayayim. Fenalık geliyor : (
Mutfak dolaplarının sadece dışlarini,kapilar,Balkonlar,ev süpürmeyi de eşinize paslayin ve arta kalan zamanda çocukların ikisine bakıversin.
Dağınıklık toplama,camasir yikayip katlama , banyo tuvalet,toz alma ve yer silme işinide siz hallederseniz enazindan ortalık toparlanmış olur gel giden için yeterli bukadarı.
Dolap içleri,baza altları,camlar da bayramdan sonra halledersiniz.Bayram için acil değil bu alanlar.
Eviniz dereli toplu olsun,toz olmasın banyo tuvalet temiz,mutfak toplu ve temiz olsun yeter.
Zaten bebeğiniz var bunları bile halledebilmeniz büyük nimet.
Bayram için tatlı,sarma,börek işinide ev yemekleri yapan yerden alabilirsiniz durumunuz müsaitse.

Sevgiler kk..
Dün itibariyle asla susmayan sürekli kucak isteyen 8 aylık bebemle Bayram temizliği yapmaya karar verdim,vermez olaydım. Ben sanıyorum ki,bayram önümüzde ki hafta içi. 😕. Halıları gönderdim,Allah tan yedekler var mutfak mutfakliktan çıktı,çocuk odası keza öyle. Mutfakta olması gerekenler yatak odasında umarım anlatabilmisimdir. Keşke temizlige kalkismasaymisim evim daha temizdi oncesinde. Neyse demiştim bebeğim durmuyor sürekli eller havada kucağına al diyor,evler perişan ve bayram pazar günüymüş.
Şimdi napayim ben temizlik yetismez artık Allah a emanet,bu arada konuda hiç bahsetmedigim bebeğin babası benim kocam olan sadece evde nefes alıp veren ha bir de 9 yaşındaki oğlumla PS oynayan,başka bı halta yaramayan adam var. Üç seçenek var önümde bayrama kadar. İntihar mi edeyim,kocamı boguyum katil olayım yoksa tatile mi çıkayım ben napayim bı diyin hele. Evet şu an yazınca aklıma geldi arabada giderken müzikle durum paylasacam,ben kaçar diye herkes beni tatilde bilsin. Of valla darlandim bana bı plan yapın gözünüzü seveyim.(Yardimci bulamadım herkes dolu)
Yarın büyük kavga edecem kocam denen adamla,bı günümde öyle geçecek,kaldı bir gün haydi hayırlısı.
hayrına temizliğe yardıma gelesim geldi

Sevgiler kk..
Temizlik için bir yardımcı al 😀 elini kana bulama

Valla bizde de aynı benim oğlum 14.5 aylık henüz yürümüyor sürekli kucak istiyor 🤷🏻‍♀️ Bende bayram temizliği yaptım bize gelcek olan yokta işte zaten en küçükleriyim 😂

bugün yastıkları pikeleri hepsini kaldırdım yıkadım dün cam sildim perde yıkayıp duvar sildim 🤷🏻‍♀️

Bugün toz aldım yerleri süpürüp sildim akşam misafirlerim vardı onları karşıladım böyle böyle bitirdim dolap içlerine hiç girmedim gerçi mutfak dolabı içleri de beni bekliyor ama Benim adım hıdır elimden gelen budur misali çekildim kenara 😂

Bunları yaparken oğlumu kanguruyla sırtıma taktım öyle yaptım 🤷🏻‍♀️ Başka türlü zerre işim bitmez 🤷🏻‍♀️
Sırtınızda çocukla iş yaptınız ya, helal olsun size! 😍

Back
X