- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
yani bir Allah razı olsun senden de esinden de demiyor, eşin sorun da yapabilirdi sürekli gidip gelmeni..ama bak merhametli adammış..ama babamdan bir memnuniyetsizlik ki sorma gitsin..birgün şakaya vurarak de ki biz en iyisi eşimle beraber size yerleselim de..sana diyorum ama ha senin baban ha benim annem..ikisi nerdeyse aynı..iki gün tatlilim olsa bekliyor ki geleyim bebegimi alıp..ve ben de laf etmesin diye geliyorum ozledigimden değil. Öğretmenim ben de , seminer biter bitmez geldim..pazar günü eşim bıraktı annemlere, biz de anneme 5 saat mesafedeyiz..bayramın üçüncü günü gelcek eşim , 4.günü kv Ye gitcez. Ilk kez bir bayram eşim yanımda olmuş olacak.önceki bayramlarda esim kendi ailesinde ben kendi ailemde oluyordum.şimdi bu bayram esime dedim sensiz pair bayram daha istemiyorum hic değilse bayramın yarısı beraber olalim..yani bayramda bile korkularından kv Ye gidemiyordum bayramın tamamı onlardaydim.bak, bayrama kaç gun var daha ve ben 4 gundur burdayim..tatili eşimle gecirsem koca düşkünü dicek annem içinden biliyorum..orda ne yapacaksın diyor bana !!
eşimle onlara yerleşmemizi istiyor zaten
benim bi tayin durumum var
eğer ki o şehir olursa bizle yaşa eşin 15 günde 1 gelsin seni görsün diyor.
annen de biraz abartmış. bir de bebeğin varmış. eşinin de bebeğin de düzeni tamamen bozuluyodur. bana da kocan için aile üzülmez diyor eşim de az değil 10 senedir hayatımda ve kıymetlim yani o da. onu da üzmek istemem. denge kurmak şart.