Bayramda aileme gidemedim.

adamın halası ölmüş evlilik yıldıdönümü vs beklentiniz aşırı gereksiz ve saçma olmuş. ancak bayramda annenize gitmeniz gerekirdi. kendiniz gidemiyor musunuz. araba kullanamıyor olsanız bile dolmuş otobüs taksi vs vardır diye düşünüyorum

benim eşimde 2. gün gideriz dedi.amca,dayı değil bu ana baba 2.gün gidilmez dedim mırın kırın etti sustu. sabah kurban kesildi mangal yakıldı hep beraber yenildi içildi kv "akşam ne yemek yapsak acaba "diyor "biz annemlerde olcaz size göre yapın anne" dedim kimsenin gıgı çıkmadı.siz basiret bağlanması yaşamışsınız belli.sen gitseydin diyen olmuş ama evli bu kadın kocasıyla gitmesi lazım gelir damatda anne baba deyip el öpmeli nasıl biz kadınlar kaynana eli öpüyoruz damatlarda yapacak

Bayramlaşmaya anneme üçüncü gün gitsem küser ya. Siz nasıl razı oluyorsunuz buna? Anneye babaya el gibi üçüncü gün gidilir mi? Az daha bekleyip de bayram sonu gelseydin derdi benim annem olsa. Ayıp yani bence. Üçüncü dördüncü gün uzak akraba, tanıdık falan ziyaret edilir.
Onun anasına gelince sabahın köründe ilk gün gidiliyor da sizinkine gelince niye üçüncü gün, hatta hiç gidilmiyor?
Valla anne babanız gönül koysa haklı. Kızları bayramlaşmaya gelmemiş. Bir de insanlar size gelmişler siz gitmediğiniz halde.
Hiç olmamış valla, anne babanızı niye hiç saydırmıyorsunuz? Eşiniz saygı duymuyor, siz de sesinizi çıkarmıyorsunuz.

Aynen bayramda eşim benimle gelmeli yani bende o yüzden dayattım. Kafam basmadı böyle olacağını bilsem asla durmazdim.

Kendi planınızı kendiniz yapın. 2. Günü ben annemlere gidiyorum ister gel ister otur ablanı bekle demeniz gerekti. Kimse sizin kardeşinizi düşünmez siz kendiniz düşüneceksiniz kendiniz plan yapın kimseden anlayış beklemeyin . Ben gidiyorum istiyorsan gel istemiyorsan otur ablanı bekle diyebilmeniz lazım niye siz fedakarlık yapıyorsunuz? Biraz da onlar fedakarlık yapsın bu kadar değersiz hissetmeyin kendi değerinizi kendiniz verin bu hayat sizin 1 defa geliyorsunuz

Son dakikada mı iptal oldu gidişiniz? Ben öyle anlamamışım pardon. Kesinlikle haklısınız o zaman. Ailenizden birini arasanız gelip alamazlar mıydı? Böyle anlarda kendi başınıza bir şeyler yapabiliyor olmanız lazım. 4 çocukla metrobüse binen bile gördüm. Bence sizin rest çekip gidiyorum demeniz gerekiyor

Kurban Bayramı olduğu için ilk gün beraber bağ evine gittik. Kurbanimiz akşam üzeri kesildi ilk gün gidemedik o yüzden. Ama bizim burada ilk gün eş ailesiyle olunur. 2. Bayram benim aileme gidilir. Yani biz yıllardır kurban bayramında 2. Bayram gittik.. baş sağlığı dilemek için geldiler çok üzüldüm zaten anneme babama sarıldım özür diledim. Eşimle KV me basiniz sağolsun dediler konusmadilar yüzlerine bakmadılar. Beni çocukları görüp gittiler. Eşim annemi babamı çok sever. Anne baba der çok ilgili alakalı damattir ama bu bayram annesi yaptı bence onu.

Elinize koz geçmiş bütün sene bu konuyu anlatın öbür sene kurbanda da eş ailesine gitmeyin kendi annenizde takılın da görsün gününü empati yapmayı öğrensin

Aynen artık kimseyi dinlemem. kardeşimin eşi bile demiş biz nerelerden geldik ablan niye gelmiyor diye

Yooo, suçun topu eşinizde. Öyle anne baba dediği insanlara bayramın üçüncü günü bile olsa gidip bayramlaşmamış. Nasıl sevgiymiş bu? Elin evladı ele evlat olmaz, bunu unutmayın. Eşiniz için her zaman ilk kendi annesi olacaktır. Siz kendi anne babanızı saydıracaksınız. Eşim çok sever deyip salarsanız, işte böyle olur.
Koskoca 4 günde gidip bir ailenizle bayramlaşamamışsınız. Hani hastalık olur, ekstrem bir durum olur, şehir dışında olunur vs. Ama öyle bir şey de yok. Kayınvalideye gelince ilk gün bayramlaşılıyor. Sizinkilere gelince hiç gidilmiyor. Kayınvalide klasik kayınvalide, eşiniz de anneci klasik koca. Eğer siz dur demezsiniz, bırakın bayramı normal günlerde de gidemez olursunuz benden demesi.
Anne babanız inşallah küsmezler size de. Bugün bile gidebilirdiniz aslında. Ben olsam aldırırdım bir özür hediyesi pasta börek bir şey, o kocayla tıpış tıpış giderdim. Yaptığını temizletirdim.

Kusura bakmayında suç sizde
Size ne görümceniz gelcekmiş, gitcekmiş
Bayramda insan ailesine gitmezmi? Hele hele başsağılığına uğurayacak kadar yakın mesafedelerse. Eşim gelmezse gelmesin alırım çocuklarımı giderim. Arabammı yok otobüse binerim, taksi çağrırım gene giderim. Hiç birşey yapamazsam ararım ailemi gelir alırlar. Böyle pasif pasif bekleyip sonrada kv deyi suçlamak ne kolay. Gitmek için hiç bir çabanız olmamış

Annesinden korkar ne ya
Annesinden korkan adam 3 çocuk yapmış ama karısınamı sahip çıkamiyor
Ne garip hayatlar var

3.gun sabah eşimin halası vefat etti. Eşim hep cenaze evindeydi, defin isleri vs uğraştı. Annemle babam geldiğinde ben aradım hemen geldi annemlerle görüşmeye yoksa sabah zaten biz gidecektik. Hediye vs alır zaten boş gitmez annemlere artık bilemiyorum nasil affettirir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…