Bence esler birbirine böyle „hadi öpsene Annemin elini“ gibi emirler vermemeli heleki büyüklerin yaninda onlarafa firsat gecmis oluyor o zaman .. Siz kv nin elini öpeceginizi biliyorsunuz sonucta ilk kez bayramlasmiyorsunuz ..Çocuklarıma bakan kv yle eşimin zoruyla bayramda el öpmeye gittik. Çocuklar elini öperken ben sonradan öpmek için içeri girdim eşim ordan hadi öpsene dio tam öpücem fırsat olmuyo derken eşim tekrar öpsene annemin elini dedi ben de kalktım yanına doğru giderken bırak dedi öpmesse öpmesin geline bak geline böyle gelin mi olur bacak kadar boyuyla sen kendin bu hale getirdin diye açmıştı ağzını eşim tamam anne sus dedi neyse sonra uzattı elini bayramlaştık. Ben bayram sofrasına oturmadım onca laf sokmalarından ve küslüklerden sonra içimden gelmedi tek başıma balkonda oturdum. Çok soğuk rüzgarlar esiyor kv yle durmadan laf sokuyo her fırsatta çocukları iş çıkışı almaya giderken yine laf sokacak. Cevap vermeli miyim laf sokmalarına tavrım duruşum nasıl olmalı lütfen bi akıl verin
çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı eski konularımı okuyanlar bilir herkesin içinde bana bağırmalar hakaretler küsmem boş yere değildi hemen barışmak istemedim evet isteksiz öptüm elini
Uzak doğu selamlaşması yapsak keşkeBu el öpme adeti de bir bitse gitse çok hoşuma gidecek. Kim elini neresine sürmüş, yıkamış mı yıkamamış mı, otlu mu bklu mu... Hürmeti göstermenin çok daha hijyenik, insanı tuhaf hissetirmeyen yöntemleri varken yani, el öpmek de biraz şey.
Ne olursa olsun siz bayramlaşmaya gidiyosanız o eli öpmelisiniz sonucta buyuk ve anne.. Fırsat olmadı kısmı bence bahane.. Gönülsüzde olsanız bence direk kapıdan girin el öpün sonrasını duymayın zaten.. sizden çıksın..Çocuklarınıza bakıyo koz vermişsinz o da kullanıyo.. Eşinzde bi garip demekki sizi biliyo adam uyarma gereksinimi duyuyo.. bu da çok acayip bişiy.. ben eşime de sinirlendirdim ben bilmiyomuyum neden kaşın gözun ayrı oynuyo yönlendiriyosun beni derdim..Çocuklarıma bakan kv yle eşimin zoruyla bayramda el öpmeye gittik. Çocuklar elini öperken ben sonradan öpmek için içeri girdim eşim ordan hadi öpsene dio tam öpücem fırsat olmuyo derken eşim tekrar öpsene annemin elini dedi ben de kalktım yanına doğru giderken bırak dedi öpmesse öpmesin geline bak geline böyle gelin mi olur bacak kadar boyuyla sen kendin bu hale getirdin diye açmıştı ağzını eşim tamam anne sus dedi neyse sonra uzattı elini bayramlaştık. Ben bayram sofrasına oturmadım onca laf sokmalarından ve küslüklerden sonra içimden gelmedi tek başıma balkonda oturdum. Çok soğuk rüzgarlar esiyor kv yle durmadan laf sokuyo her fırsatta çocukları iş çıkışı almaya giderken yine laf sokacak. Cevap vermeli miyim laf sokmalarına tavrım duruşum nasıl olmalı lütfen bi akıl verin
kv ye hala neden çocuk baktırıyorsunuzkv yle çok soğuk rüzgarlar esiyor bana yaptıklarını unutamıyorum düzelir mi onca yaşanılanlardan sonra bi çabam olmalı mı düzelmesi açısından her şey çok taze onun laf sokmaları devam edecek
kv bi şey demedi eşim çağırdı ben de gitmedim . Kv nin her gün bi bahane bulup beni azarlamalarına şimdiye kadar hiç cevap vermedim çıtayı hep yükseltti sustum diye bi dövmediği kaldı neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?