Bayramda bile laf sokan KV

kreş için daha çok küçük tavır yaptım çünkü 3 aydır her günümü burnumdan getirdi

3 kuruş meselesi değil.

Kocası istemiyor, illa da annem bakacak diyor.

Konu sahibinin de çocukları ve onları yetiştirme konusunda söz söyleme hakkı yok.

Bana hiç masum gelmediniz. Adı kayınvalide diye yargısız infaz yapmak olmaz. Kadının elini öpmeyen siz, bayram sofrasına oturmayan siz, çocuklarına baktıran yine siz. Kayınvalide de haliyle konuşur. Fazla fazla malzeme veriyorsunuz.

kusura bakmayın ama birazda suçu kendımızda aramalıyız

bu davranışınla haklıyken haksız duruma düşmüşsün ,

kına gecesinde herkesin içinde nasıl bağırdığını görseydiniz yüzüe bakmakzdınız ama çocuklarım için katlandım hiç tavır yapma hakkım yok mu hiç bişey olmamış gibi nasıl davranayım

Bayramlaşmanın tek yolu el öpmek değil. El öpmeyi sevmiyorsanız buna saygı duyulması lazım. Sarılıp kutlayabilirdiniz. Eşinizin tavrı çok yanlış. Hiç kutlamasanız bile size o ortamda bir şey dememeliydi. Evinize dönünce fikrini beyan ederdi.

Kayınvalideniz bahane arıyor zaten laf söylemeye. Bence çocuklarınıza baktırmayın. Hiç minnet duymazsınız böylece.

Evleneli 9 sene geçmiş, hala kına gecesi diyorsunuz.

Gerçekten psikoloğa gitseniz çok iyi olacak.

arkadaşlar size bi şey danışacağım kişi sevdiğini yerden yere vururmuş acaba beni seviyo olabilir mi kendimi buna inandırmak istiyorum. Yoksa hiç uğraşmaz yüzümü bile görmek istemezdi. çocukları bana değil oğluna aldırıdı

Biraz ağır kanlısınız anladığım kadarıyla,ya bi gidin kadına yardım edin bayram öncesi bi tatlı bişey yapsaydın kv ne, daha evini bile temizlemediğinden dem vuruyo kadın biraz canlı olun, kapıdan içeri girip önce kadının bi elini öpseydin ya arkadaşım. Bi laf vardır Ya bu deveyi güdeceksin Ya bu diyardan gideceksin!!!

Evleneli 9 sene geçmiş, hala kına gecesi diyorsunuz.

Gerçekten psikoloğa gitseniz çok iyi olacak.
Kına gecesi kayınvalide tarafından birisinin Antalya daki kınası...dolusup maaile gitmişler kınaya ...yalnız konu sahibi arkadaşımız öyle içten ,öyle kafada soru işareti bırakmadan açıyor ki konularını bu açıklamanın neredeyse aynısını başka konusunda daha yapmak zorunda kaldım yanlış anlaşılmayı düzeltmek için

3 kuruş meselesi değil.

Kocası istemiyor, illa da annem bakacak diyor.

Konu sahibinin de çocukları ve onları yetiştirme konusunda söz söyleme hakkı yok.
Çalışan bir kadın olarak bu kadarına da söz hakkı yoksa biz ne desek boş.

Nasil ya
babamızın evinden mi getiiriyorz çocukları?
Benim çocuğumsa onun da torunu.
Oğlu tutsun bakıcı ozaman.
Yapmayın bukadr,çocuk bakıyo diye paspas olsunmus,yok daha neler

Nasil ya
babamızın evinden mi getiiriyorz çocukları?
Benim çocuğumsa onun da torunu.
Oğlu tutsun bakıcı ozaman.
Yapmayın bukadr,çocuk bakıyo diye paspas olsunmus,yok daha neler
Paspas olmak deyimi fazla olmuş ama o işin mübalağa kısmı. Kimse o yaştan sonra torunlara bakmak zorunda değil. İki üç çocuk büyüt, sonra onların da iki üç çocuğunu büyüt. Kadınlar bu dünyaya çocuk bakmaya mı geliyor yahu? Kendine güvenmeyen yapmasın ya da dediğiniz gibi paraya kıyıp oğlu bakıcı tutsun.

beni burada en çok eşinizin tavrı irite etti, o ne öyle ya
çikolata veren komşuya ' teşekkür etsene, teşekkür ettin mi' diye diretilen çocuk muamelesi gibi

ben eşime çocukları babamın evinden mi getirdim seninde çocuğun deyince o zaman babanın evine götür biraz da onlar baksın o zaman hakkaniyetli olur dedi

ben eşime çocukları babamın evinden mi getirdim seninde çocuğun deyince o zaman babanın evine götür biraz da onlar baksın o zaman hakkaniyetli olur dedi
Anneniz hayatta mı?
Bakamıcak durumda mı?
Tek taraf bakınca cidden is işkenceye dönüyor.

neden bu kadın bu kadar uğraşıyo benle acaba sevdiği için mi diye düşündüm ama hep iyi niyetimden kaybetim bu hayatta ve çocuksu tavırlarım

D damdan :) :) bakın yazmış arkadaş

kusura bakmayın konu sahibi hatalısınız yine diyorum
ya da son seçenek işten çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…