Bayramda bir yere gitmemek

Sorun ne bilmiyorum ama eşinizle annenizi daha fazla muhatap edip evliliğinizi yıpratmayın.Kendiniz gidip annenizin bayramını kutlayıp gelin,anne de olsa bir insan herseyi söyleme hakkina sahip değil,eşinize saygı duyması gerekiyor.

Zaten daha önce birkaç kez gitmiş, elinden geleni yapmış.Ama karşıdan aynı tepkiyi göremiyorsa bana normal geldi tepkisi.Bende gitmem istemem açıkçası ve tavrımı koyarım.Beni gitmem için zorlayan birine de hem kırılırım hem sinirlenirim.

Bi ana bunlarda var çünkü. Bizimkileri çöp konteynırında bulmuşlar.

Bence bir araya getirmeye çalışmayın, anneniz eşinizi belli ki sevmiyor, sevmek zorunda değil. Ama evine gelen misafire de iyi davranmak zorunda. Eşinizi götürmeyin tek gidin.

Annenizin sorunu nedir?eşinizle yani damadıyla neden anlaşamıyor?
Gitmezse takacak diye yazmışsınız
Anneniz huysuz geçimsiz biri anlaşılan

Durum tam tersi olsa siz de gitmek istemezdiniz. Eşinize ben hak verdim. Adam rahatsız oluyorsa gitmek zorunda değil. Eşinizle değil anneniz ile konuşun bu durumu. İdare etmesi gereken anneniz eşiniz değil bu noktada

Problem nedir bilemem ama asla annemden vazgecmem ben giderim

Aaa üstüme iyilik sağlık! Ayol kocamı korumayacağım da kimi koruyacağım? Kocanıza nasıl davranacağınıza da bir zahmet karışmasınlar. Koruyorsam koruyorum, kimi ne? Madem o kadar rahatsızlar sizi korumaya itecek şeyler yapmasınlar. Siz de bu sayede eşinizi korumak zorunda kalmayın.
Şu an adamı dümdüz ezdiriyorsunuz. Böyle giderse aranız bozulur. Hayır, annenizin derdi ne? Kızının evliliği zora girince mutlu mu olacak? Eşiniz ne yapmış olabilir bu denli gıcık gidecek kadar?

Ve siz böyle bir ailenin yanına kocanızı götürmeye çalışıyorsunuz. Kocanızı insan yerine bile koymuyorlar farkında mısınız?

Merhabalar eşim ile her bayramda anneme giderdik benim kendi aileme yani . Annem tek yaşıyor . Eşimle ailem arasında çok problem oldu ama hep gittik yine de benim için katlandı diyeyim.
Bir sure senin icin dayanmaya calismis ama artik kaldiramiyor esin..Problemi de yazmadigin icin yorum zor su sartlarda.
Bir gunde olsa sen gidip goreceksin sonrasinda da doneceksin..
1 veya 2 gun de izin verir bence esin.

Sürekli huzursuz ettikleri halde zorla görüştürmeye gerek yoktu. En başından mesafeyi dengeyi sağlamak gerekirdi.
En azından bütün günü orada geçirmeye gerek yok. Eleştirilere fırsat vermeden kahvaltıyı yapıp kahve faslında müsaade isteyip gidilebilirdi. Ama gereksiz samimiyetler sonrasında böyle ara bozulmasına sebep oluyor.

Ve siz böyle bir ailenin yanına kocanızı götürmeye çalışıyorsunuz. Kocanızı insan yerine bile koymuyorlar farkında mısınız?
Aslında direkt konu sahibini insan yerine koymuyorlar. Koca da bugün boşansan ailene el olacak biri sonuçta. Bu yüzden kocama b.k gibi davranan aslında bana b.k gibi davranıyordur. Bu kadar basit olay .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…