Kardesinin nişanına giderken arabada konu sahibi ve eşi ufak bir tartışma yaşamış, kısa bir süre kendi ailesinin yaninda konu sahibinin yüzü asık kalmış diye tüm nişan gününü damat mahvetmiş. Isin ilginci karşı tarafada birseyde yansımamış. Üstünden uzun zaman geçmesine ragmen bu olayın kinini tutuyorlarmiş.O kadar yorum yazılmış ama olay yazılmamış konu sahibi anneniz ile eşiniz arasında anlaşılamayan konu nedir açıklasanız?
E annesi tek kalacak diye ağlayıp sızlanıyor. Ama konu sahibini takan yok.Aslında direkt konu sahibini insan yerine koymuyorlar. Koca da bugün boşansan ailene el olacak biri sonuçta. Bu yüzden kocama b.k gibi davranan aslında bana b.k gibi davranıyordur. Bu kadar basit olay .
Annenizi davet edin.Merhabalar eşim ile her bayramda anneme giderdik benim kendi aileme yani . Annem tek yaşıyor . Eşimle ailem arasında çok problem oldu ama hep gittik yine de benim için katlandı diyeyim. En son Şubat tatilinde de yine sürtüşme oldu bu sefer eşim bayramda asla gitmek istemiyor dayanamıyorum diyor . Hep yanlarındayiz ama o kadar değersiz ki . Neyse bu bayram annem tek başına . İçim icimi yiyor onun tek kalması bı yandan hep gittik artık eşimle aram kopacak diye korkuyorum. Ben zorlaşan yine gider eşim yani hatta bayram günü pişman olup üzülme istiyorsan gidelim diyor ama eşimle aramız mahvolacak artık. Ne yapayım annemin tek olması da içimi mahvediyor . Siz olsanız ne yapardınız
Hayır yani bilsin sadece bu edepsizliğin aslında kendisine yapıldığını, sevilmeyenin onemsenmeyenin aslında kendisi olduğunu.E annesi tek kalacak diye ağlayıp sızlanıyor. Ama konu sahibini takan yok.
Allah yardımcınız olsunMerhabalar eşim ile her bayramda anneme giderdik benim kendi aileme yani . Annem tek yaşıyor . Eşimle ailem arasında çok problem oldu ama hep gittik yine de benim için katlandı diyeyim. En son Şubat tatilinde de yine sürtüşme oldu bu sefer eşim bayramda asla gitmek istemiyor dayanamıyorum diyor . Hep yanlarındayiz ama o kadar değersiz ki . Neyse bu bayram annem tek başına . İçim icimi yiyor onun tek kalması bı yandan hep gittik artık eşimle aram kopacak diye korkuyorum. Ben zorlaşan yine gider eşim yani hatta bayram günü pişman olup üzülme istiyorsan gidelim diyor ama eşimle aramız mahvolacak artık. Ne yapayım annemin tek olması da içimi mahvediyor . Siz olsanız ne yapardınız
Sorun eşinin izin vermesi değil, sorun konu sahibinin eşini zorla götürmeye kalkması.Bir sure senin icin dayanmaya calismis ama artik kaldiramiyor esin..Problemi de yazmadigin icin yorum zor su sartlarda.
Bir gunde olsa sen gidip goreceksin sonrasinda da doneceksin..
1 veya 2 gun de izin verir bence esin.
Aynısını kvde yapsa,kvdem laf sokuyor ,esim bayramda götürmek istiyor diye konu acılırdı.Haklısınız benim yanımda hep uyarırlar yani her şeyine kulp bulurlar ama eşim benim hatrima susar bu bayram istemiyorum dedi tek gitsem de bu sefer bunun kinini tutacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?