Merhabalar eşim ile her bayramda anneme giderdik benim kendi aileme yani . Babam vefat etti annem tek yaşıyor kardeşim bekar başka şehirde . Eşimle ailem arasında çok problem oldu ama hep gittik yine de benim için katlandı diyeyim. En son Şubat tatilinde de yine sürtüşme oldu bu sefer eşim bayramda asla gitmek istemiyor dayanamıyorum diyor . Hep yanlarındayiz ama o kadar değersiz ki . Neyse bu bayram annem tek başına . Kardeşim başka şehirde tek . İçim.icimi yiyor onun tek kalması bı yandan hep gittik artık eşimle aram kopacak diye korkuyorum. Ben zorlaşan yine gider eşim yani hatta bayram günü pişman olup üzülme istiyorsan gidelim diyor ama eşimle aramız mahvolacak artık. Ne yapayım annemin tek olması da içimi mahvediyor . Siz olsanız ne yapardınız
Tek gitsem bu sefer de onun gelmemesine takacak zaten her şeyine takıyor sürekli . Valla napacagimi bilemiyorum kafamda hep bu var
Eşimle değil tek gider gönlünü alır bayramını kutlar yapılması gereken ne varsa yapar dönerdim evime.Esiniz annenizi çekmek zorunda değil.Siz de onun ailesini tabi.Bence bir kişi diğerinden rahatsizsa zorlamanın mantığı yokMerhabalar eşim ile her bayramda anneme giderdik benim kendi aileme yani . Babam vefat etti annem tek yaşıyor kardeşim bekar başka şehirde . Eşimle ailem arasında çok problem oldu ama hep gittik yine de benim için katlandı diyeyim. En son Şubat tatilinde de yine sürtüşme oldu bu sefer eşim bayramda asla gitmek istemiyor dayanamıyorum diyor . Hep yanlarındayiz ama o kadar değersiz ki . Neyse bu bayram annem tek başına . Kardeşim başka şehirde tek . İçim.icimi yiyor onun tek kalması bı yandan hep gittik artık eşimle aram kopacak diye korkuyorum. Ben zorlaşan yine gider eşim yani hatta bayram günü pişman olup üzülme istiyorsan gidelim diyor ama eşimle aramız mahvolacak artık. Ne yapayım annemin tek olması da içimi mahvediyor . Siz olsanız ne yapardınız
Haklısınız benim yanımda hep uyarırlar yani her şeyine kulp bulurlar ama eşim benim hatrima susar bu bayram istemiyorum dedi tek gitsem de bu sefer bunun kinini tutacaklarAnnen eşine kötü davranmasaydi eşin gitmemek için ayak diremezdi. Eşeğin hatri yoksa sahibinin vardır, sizin için eşinize iyi davranmaliydi. Annenizden değil haklidan yana taraf olun . Ayrıca bayram tatili tek gün değil ya, eğer aşırı uzak değilse gunubirlik ya da bir geceliğine siz gidin annenize tek basiniza
Bence hatanın büyüğü sizde. Eğer siz sağlam duruşlu olsaydınız kimse eşinize şamar oğlanı muamelesi yapamazdı. Benim ablam mesela, eşi hakkında en ufak bir olumsuz yorum yapsak (ki enistemi ailecek seviyoruz,çok düzgün bir insandır. Ama basit bir eleştiri bile yapsak) lafı ağzımıza tıkar, bizi bin pişman eder , uzun süre de eve gelmez. onlar daha yeni evliyken soyledigim gayet doğal bir şeye bozulmuş eşi, bana zorla özür diletmisti meselaHaklısınız benim yanımda hep uyarırlar yani her şeyine kulp bulurlar ama eşim benim hatrima susar bu bayram istemiyorum dedi tek gitsem de bu sefer bunun kinini tutacaklar
Baştan sona haklısınız . Ben ailemin yanında eşimi koruduğumda hep kocani koruyorsun kimseyi savunma biz kimin ne olduğunu biliyoruz deyip ağzıma lafı tikiyorlar. Mesela onla ilgili bı şeye üzülsem takıyorsun biz seni düşünüyoruz vs deyip eşimle alakalı bı şeyi düşünmüş olmamı bile suç görürler . Gerçekten bu tepkiler gele gele insan bı yerde pısıyor aman kavga çıkmasın yine suçlu olmayalım diyeBence hatanın büyüğü sizde. Eğer siz sağlam duruşlu olsaydınız kimse eşinize şamar oğlanı muamelesi yapamazdı. Benim ablam mesela, eşi hakkında en ufak bir olumsuz yorum yapsak (ki enistemi ailecek seviyoruz,çok düzgün bir insandır. Ama basit bir eleştiri bile yapsak) lafı ağzımıza tıkar, bizi bin pişman eder , uzun süre de eve gelmez. onlar daha yeni evliyken soyledigim gayet doğal bir şeye bozulmuş eşi, bana zorla özür diletmisti mesela
Ama ablamla aynı tarihlerde evlenen bir arkadaşım var, kocasi ailenin değil sulalenin şamar oğlanı. Biz bile (tabii ki arkasından) dalgasını geçiyoruz kızla beraberken. Çünkü kızın eşine duyduğu bir saygı yok, eşini korur hali de yok. Haliyle kimse de çekinmiyor, ağzına geleni söylüyor adama karşı .
Kkda bile BDVde kaynana konularının neredeyse tamamı annecigine laf edemeyen , pasif adamlardan oluşuyor.
Sizin konuda annecigine laf edemeyen pasif adam sizsiniz malesef. Adamı ezdirmeyin , o cevabı saygısından vermiyorsa siz verin.
Ayrıca 'tek gitsem kinini tutacaklar' demişsin. Demek ki annen senin gelişini gidişini çok da önemsemiyor,amacı da seni görmek değil ki tek gelsen laf sokacak. Böyle anneye her Bayram koşmak neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?