Bayramda eşimin ailesi

Eminic

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
6
1
6
35
Merhaba bayanlar. Kayinvalidemlerin üst katında oturuyorum. 10aylik evliyim onlarla 2. Bayramim olacak. Ailemden uzakta bayram geçirmek zor oluyor. Eşimin ananesine gidiyoruz 1 gece orda kalıp 2. Gun akşama annemlere geçiyoruz.ananelerinin annemlerden ön planda olmasına hazmedemiyotim. Sizce napmaliyi

Eşinizin anneannesine tüm aile olarak gidiyorsanız bu normal geldi bana. Bizde de bütün aile ilk günü en büyükte geçiriyor. Fakat kalmak neden? Onlarla görüştükten sonra bayram kutlamalarınıza devam edin.

Merhaba bayanlar. Kayinvalidemlerin üst katında oturuyorum. 10aylik evliyim onlarla 2. Bayramim olacak. Ailemden uzakta bayram geçirmek zor oluyor. Eşimin ananesine gidiyoruz 1 gece orda kalıp 2. Gun akşama annemlere geçiyoruz.ananelerinin annemlerden ön planda olmasına hazmedemiyotim. Sizce napmaliyi
Arife günu gece gidip kalın
bayram sabahini orda gecirip akşamı annenize geçin
En iyisi bu

Ne munasebet. Biz kayinvalidemlere 10 dk uzakliktayiz kahvaltiya onlara gidip oradan annemlere gececegiz.
Anneannesi yakin bile olsa ilk gun annemleri ertelemezdim. Anneanneye kendi evlatlari ilk gun gitsin, torunlar ikinci gun gitse de sorun olmaz.

Ha birinci gün gitmişsiniz ha ikinci gün neden bunu kafaya takıp kendinizi durduk yere huzursuz ediyorsunuz ki sonuçta ailenize gidiliyor

Kayinpederim akrabalarini gezmek istiyormuş. Arefeden o yüzden gidemiyorlar. Herkes kendi önceliğine bakıyor. Ananesi de diyor eşime bana artık sonra gelin ilk annesine götür. Ben gidelim diyorum ama kalmak saçma geliyor benim ananende babanmde kalmak istemiyorum sonuçta

:KK62:Valla ben eşimin sülalesini gezip sonra kendi aileme gitmeyi tercih ediyorum. Onlar ilçede yaşıyor. Sonra şehre geçip benim anne babama ve akrabalarıma gidiyoruz. Böylece karşı tarafı tez vakitte bitirip kendi ailemde yayıla yayıla oturup memleketimde gezme vaktim oluyor:KK62: böyle yap rahat et

kaçıncı gün gittiniz vs ne fark eder? niye durup dururken deymeyecek şeyler içi sorun çıkartıyorsunuz ki?şükredin gidecek ziyaret edecek, alo deyince sesini duyacak aileniz var, ne fark eder bayrammış bayram sonrasıymış vs.

Her bayram ayni duzen mi?
Her bayram ayni olmamali
Esiniz ne diyor bu duruma?
Ikiniz karar almalisiniz

Back
X