Bayramda eşimin ailesi

Her bayram ayni duzen mi?
Her bayram ayni olmamali
Esiniz ne diyor bu duruma?
Ikiniz karar almalisiniz
2. Bayramımız daha. Ama dediğim dedik biri.bu düzenden vazgecegini sanmıyorum.erken çıkınca arkadaşlarımi göremiyorum diyor. Önceliğinin onlar olmadığını söylüyorum sürekli. Normal zamanda gidiyorz ananelerine ramazan başlamadan daha kaldık onlara. Yazın sık sık annemlere gideceğini söylüyor bayram da orda olmak daha farklı geliyor bana

Tamam söyleyin sizi annenize bıraksıj kendisi anneannesinde takılsın sonra gelir alır ,belli ki arkadaşları var orada ondan yapıyor

Konuşuyorum hep hatta annesiyle de konuştuk ilk gün orda kalıp orda vakit geçirek istiyorum diyor
Bi bayram sizin istediğiniz olsun, diğer bayram eşinizin. Bu şekilde şart koşun yoksa ben 1.günü annemlere gidicem bayramda ayrı ayrı takılmak zorunda kalıcaz deyin.

Anlamadim ayni apartma neden kvnizde kaliyorsunuzki çok saçma
Bayram Sabahı gidip kahvalti yapıp sonra annenize gecin
Bende onu dicektim. Neden kaliyosunuzki zaten üst katinda oturuyomussunuz.. bana göre iki taraf da esiy tutulmali saygi acisindan hem onlara hem sizin ailenize zaman ayirin. Esinizle konussaniz tatli dille belki anlar konu sahibi.

Ananeleri ilçede kalıyor ama sürekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidemlerle 1. Gün aksami geçiyoruz oraya. Tatlı dille konuşuyorum zaten erkekler konu kendi ailesi olunca daha sert oluyorlar.

Ananeleri ilçede kalıyor ama sürekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidemlerle 1. Gün aksami geçiyoruz oraya. Tatlı dille konuşuyorum zaten erkekler konu kendi ailesi olunca daha sert oluyorlar.

Kv ile hep berabersiniz ve akşam beraber bir yerde kalıyorsunuz.
Dolayısıyla bayramın birinci günü Annenize gitmenizdir hak olan.

Ancak deveyi güde güde, huzur içinde ilerlemek lazım.

Gece birlikte kalınca ne oluyor?
Keyifli kısmı birileri anlatsın bana.
İlk gün yakın yere gidildi tüm gün birlikte geçirildi.
Akşam geçten yola çıkılabilir diğer aileye gitmek için.

Bu kalmalı, uzatmalı bayramlaşmalar erkek tarafının bencilliğinden başka bir anlam taşımıyor.

Back
X