Bayramda kayinvalidemler geliyor

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar mrb 7 aylik evliyim. Kayinvalidemler 6 kisiler bu bayram bizim oldugumuz sehre gelicekler yani bize kalmaya gelecekler. ve bayrami birlikte geciricez insaallah.. ben davet ettim esimde cok mutlu oldu. Nasil guzel agirlayabilirim neler yapabilirim . Oneri ve fikirlerinizi bekliyorum tesekkur ederim.

Valla konular hep aynı bayram geldi kv ler yollarda kimi nasıl ağırlar memnun ederim diye sorar, kimi gelmesinler istemiyorum napacağım diye sorar
Canım güzel kahvaltılar hazırlarsın, normal kendinize hazırladığınız sofraları biraz daha özenli kurarsın, gezdirirsin biraz vs vs. Güler yüzün olduktan sonra onlara zaten en iyi ağırlanma. Eşine de en büyük huzur.
İyi bayramlar :) Evliliğinde de mutluluklar

sen zaten kendin isteyerek çağırdığın için zaten buna memnun olurlar :)
her yemeğinizi gezmenizi isteyerek ve severek yapacağınız için aileniz de seve seve vakit geçirir :)

Sanada iyi bayramlar canim tesekkur ederim yorumun icin :)

Uye olduğum gunden beri ilk defa böyle bir gelin gördüm tebrik ederim ne kadar hoş zaten düşünüp çağırmıssiniz sicak sohbet ve gülümsemeniz onlar icin dunyalara bedel olur diye düşünüyorum
Tesekkurler guzel yorumun icin canimm :) esim ailesini cok ozledi guzel vakit gecirsinler istiyorum bende en guzel sekilde agirlamak istiyorum insaallah :)

Biz aynı ilde yaşıyoruz. Oturmaya gelin diye çağırıyorum gelmiyorlar. Var bizde bir sorun .

En güzel yaptığın yemeklerden yaparsın. Hatta dondurucuya koy şimdiden. Börek, poğaça yapıp koyabilirsin. Kahvaltı için alışveriş yaparsınız.

K.Validen yardım eden biriyse yardımcı olacağım derse ilk dersin yapma yaparım ben diye, ısrar ederse de yapsın.

valla yukarıda Allah var yalan söyleyemeyeceğim, başlığını görür görmez öyle bir önyargıyla açtım ki konunu dedim kesin şikayet edecek hatta kafamda sana vereceğim cevabı bile kurdum
günahını aldım affet lütfen
senin tarafından geldiği için bu davet zaten emin ol şimdiden çok memnunlardır
ve sen onları memnun etmek istediğin için zaten en güzelini yaparsın eminim
mutluluklar dilerim ve şimdiden iyi bayramlar

Borek fikri,iyi fikir simdiden,baslayayim :) tesekkurler canimm

guldurdun beni Allah da seni guldursun :) tesekkur ederim yorumun icin canimm hazirliklara basladim bakalim
iyi bayramlar

guldurdun beni Allah da seni guldursun :) tesekkur ederim yorumun icin canimm hazirliklara basladim bakalim
iyi bayramlar
amin canımm :)
bu arada nefis yemek tarifleri diye de bi site var tarifler çok anlaşılır
değişik fikirler verebilir
yemek için oraya başvur
bi de diğer arkadaşların da dediği gibi gezdir tozdur eğlensinler evde oturup kalmayın ohhh daha ne olsun işte

meyve salataları yapabilirsin. şeftali, nektarin , çilek, muz, elma , portakal (bulabilirsen ) vs. hepsini küçük küçük küpler halinde doğrayıp hepsini birbirine karıştırıp güzel bir tat elde edebilirsin . bir de dolapta beklettin mi bu ramazan günlerinde soğuk soğuk çok güzel oluyor kaşıklayıp yersiniz sonra :). annem üstüne kremşanti de döker keyfine göre . denemelisin <3

Tamam canim benim :)

Meyve salatasi super fikir dondurma da aldim bonibon ve cikolata sosuyla suslucem guzel olur :) tesekkurler :)

7 aylık evlisin daha kaynananlar 6 kişi size geleceğine, siz gitseydiniz keşke, cicim aylarınız yahu :)

İşte gerçek gelin Tebrikler başkan valla
Beceriksiz bir gelin olarak taktik veriyorum hazır mısın ??
ilk gün karnı yarık ve tavuk gibi zor görünen ama kolay yemekleri yaptımm ve masayı öyle bi donattım ki turşular patlıcanlı kırmızı biberli mezeler filan öfff diyorum masaya bakan doyar ( Abartmış olabilirim ilk defa yaptığım için)

3-4 Çeşit içecek çerezdi tatlıydı şuydu buydu derkeennnn ilk gün bitti
2.gün kayınvalideciim sağolsun mutfağa girdi kontrol ona geçti gerisini hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…