• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda neler yapmayı planlıyorsunuz?

gamzelikiz3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
17
5
1
25
Kızlar bayramda Mersine tatile gitmeyi düşünüyoruz 1 hafta . 2 aylik bebekle zormu olur 2 buçuk yaşında oglum yolculuğu seviyor suan kayserideyim 4 5 saat falan suruyor arasi siz neler planliyorsunuz?

Bebegınızın bağışıklığı çok düşüktür
güneş bedenını mahfeder

oteller deseniz, eğer büyük bütçeler ayırmayacaksanız pansiyon tarzı takılacaksanız dezenfekte açısından uygun olmayabilir .

1 hafta uzun değil mi ?

Valla benim bakış açıma göre evde de o çocuğa siz bakıyorsunuz, tatilde bakmak en azından daha eğlenceli olur:) tabi güneşten korumanız gerekiyor,onlara dikkat edebileceğiniz ortam varsa gayet güzel gidersiniz.

Bebegınızın bağışıklığı çok düşüktür
güneş bedenını mahfeder

oteller deseniz, eğer büyük bütçeler ayırmayacaksanız pansiyon tarzı takılacaksanız dezenfekte açısından uygun olmayabilir .

1 hafta uzun değil mi ?
Haklısınız esimin arkadaşının evi var kıraliyor ama temizliği konusu tartışılır şuan bi düşündürdü beni bu durum evet uzun ama Bayadır gidemedik hamilelik süreci falan 1 haftamizi ayıralım dedik

Aman diyim pansiyon falan filan çok büyük risk. Ya kendi evime ya da 4-5 yıldızlı bir otele giderdim şu kadar küçük bebekle. Çünkü ortalık hastalık kaynıyor.

Back
X