- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
hakikaten nişana bile tenezzül edip gelmeyen yengenin seni dolduruşa getirmesine neden müsaade ediyosun?
Asıl sorun gelip gelmemeleri değil gelmeleri gerektiğini nişanlımın kabul etmemesi ve bana sen bunu bana teklif edersin demesi ki benim dayım da yakın zamanda evlendi her şeyi ama her şeyi dayım ve ailesi yaptı kız ÖĞRETMEN OLMASINA rağmen tüm Maaşını kardeşine gönderecekmiş dayım bunu da kabul etti bi tarafta böyle bi örmek varken onların bi Nişantaşı taktıkları 3-5 bileziği söylemeleri beni rahatız ediyor ki Kızın çeyizindeki her şeyi dayım Aldı ve kıza senin ailen hiç bir şey yapmadı diye asla söylemedi
Asıl sorun gelip gelmemeleri değil gelmeleri gerektiğini nişanlımın kabul etmemesi ve bana sen bunu bana teklif edersin demesi ki benim dayım da yakın zamanda evlendi her şeyi ama her şeyi dayım ve ailesi yaptı kız ÖĞRETMEN OLMASINA rağmen tüm Maaşını kardeşine gönderecekmiş dayım bunu da kabul etti bi tarafta böyle bi örmek varken onların bi Nişantaşı taktıkları 3-5 bileziği söylemeleri beni rahatız ediyor ki Kızın çeyizindeki her şeyi dayım Aldı ve kıza senin ailen hiç bir şey yapmadı diye asla söylemedi
Evet akrabalarım gelmedi ve ben onların ayıp ettiğini kabul ediyorum zaten ama nişanlısında ailesinin gelmesi gerektiğini kabul etmesini istiyorum
Evet akrabalarım gelmedi ve ben onların ayıp ettiğini kabul ediyorum zaten ama nişanlısında ailesinin gelmesi gerektiğini kabul etmesini istiyorum
iyi de gelmeleri şart değil ki.Evet akrabalarım gelmedi ve ben onların ayıp ettiğini kabul ediyorum zaten ama nişanlısında ailesinin gelmesi gerektiğini kabul etmesini istiyorum
Siz iade-i ziyarete gittiniz mi?Asıl sorun gelip gelmemeleri değil gelmeleri gerektiğini nişanlımın kabul etmemesi ve bana sen bunu bana teklif edersin demesi ki benim dayım da yakın zamanda evlendi her şeyi ama her şeyi dayım ve ailesi yaptı kız ÖĞRETMEN OLMASINA rağmen tüm Maaşını kardeşine gönderecekmiş dayım bunu da kabul etti bi tarafta böyle bi örmek varken onların bi Nişantaşı taktıkları 3-5 bileziği söylemeleri beni rahatız ediyor ki Kızın çeyizindeki her şeyi dayım Aldı ve kıza senin ailen hiç bir şey yapmadı diye asla söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?