Bayramda Nişanlı kıza ziyaret sorunsalı

Asıl sorun gelip gelmemeleri değil gelmeleri gerektiğini nişanlımın kabul etmemesi ve bana sen bunu bana teklif edersin demesi ki benim dayım da yakın zamanda evlendi her şeyi ama her şeyi dayım ve ailesi yaptı kız ÖĞRETMEN OLMASINA rağmen tüm Maaşını kardeşine gönderecekmiş dayım bunu da kabul etti bi tarafta böyle bi örmek varken onların bi Nişantaşı taktıkları 3-5 bileziği söylemeleri beni rahatız ediyor ki Kızın çeyizindeki her şeyi dayım Aldı ve kıza senin ailen hiç bir şey yapmadı diye asla söylemedi

1000kmlik yoldan kaç yasında insanları ayağınıza getirmek hoş mu ?

Bunu kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?

Nişanlınız yerden göğe kadar haklı. Adam dolmuş zaten Anladığım kadarıyla tepkisinden..

Üstelik bunu elâlemin gazı ile yapıyorsunuz ..

Mutlu olmak istiyorsanız Aklınızı Başınıza toplayın..

hakikaten nişana bile tenezzül edip gelmeyen yengenin seni dolduruşa getirmesine neden müsaade ediyosun?

Aaa olur mu zeytinağaco
Kendi tarafı yorulmasın diye nişana gelmeyebilir
Ama erkek tarafı eşek gibi 1000 km den ayaklarına gelecek
Ne de olsa hürrem sultanın torunu evleniyor

1000 km az yol degil , 3 haftalik nisanliysaniz daha yeni gelip gitmis insanlar zaten . Her dk gel git yapilacak bi mesafe degil. Bende olsam gitmezdim, karsimdakinden de gelmesini beklemezdim acikcasi. Bide sert cikmissiniz direk bence doldurusa gelip gereksiz tepki vermissiniz. Nisanliniz da daha önceden de dolmus aile konularinda belli ki ve siz uste cikinca patlamis.

Kaldi ki hem kendi ailem hicbisey yapmadi diyosunuz, hemde nisanli kizlara yapılanlari gordum uzuldum diyosunuz. Oldu sizinkiler hicbisey yapmasin ama onunkiler herseyi yapsin hem gelsin gitsin hem takinizi bohcanizi hediyenizi eksik etmesin.. bide ustune laf edin.. bence hatalisiniz , ustelik sadece nisanliniza kizdiginiz icin degil, genel olarak bakis aciniz hatali.

Gelmeleri gerekti diye birşey yok cehennemin dibi kadar uzak gelecekleri yer hala diretiyosun yani, sen hep milletle mi kıyaslayacaksın bu adamı

iyi de o dayın ile yengen arasında

ben de her şeyimi kendim ve eşim yaptım

burada da yazıyorum hep

orada da dayın ve ailesi yapmış; maaşını da kardeşine verecekmiş; dayın hata etmiş bunu hepinize duyurmuş; yengen de işte bir şeylerin altında kalmamak için seni fişteklemiş

seninki öyle olmak zorunda değil

Evet akrabalarım gelmedi ve ben onların ayıp ettiğini kabul ediyorum zaten ama nişanlısında ailesinin gelmesi gerektiğini kabul etmesini istiyorum

bak güzel kardeşim
bu kafada gidersen sevdiğin adamdan olursun
gösterdiğin örnek çok mu güzel, sen de bul o zaman dayın gibi birini.

Nisanda 1000 km yoldan gelinmis takı takılmış ayrıca bir bilezik daha takılmış sizden yana damada hiç bir şey yok .ama daha da gelmediler gitmediler muhabeti . Allah aşkına geçin bu adetleri artik . Hediye zaten gönülden gelen birsey olmalıdır . Bu durumda ailenizin içinden hiç bir şey gelmemiş neden acaba ? Bir saat bile takılmamis damada buna rağmen sesi cikmamis . Çünkü damat belli olgunluğa gelmiş bu konularda siz malesef çok haksizsiniz.

anormal olan dayın. nişanlın gayet makul.

Evet akrabalarım gelmedi ve ben onların ayıp ettiğini kabul ediyorum zaten ama nişanlısında ailesinin gelmesi gerektiğini kabul etmesini istiyorum

gelmesi gerektiğini kabul etmiyor çünkü gelmeleri gerekmiyor

daha yeni gelip gitmişler; el öpmeye seni çağırmışlar; yalnız gelemem dedin diye de anneni de davet etmişler; akrabalar ile tanış kaynaş demişler ama sen gösterişi düşünmüşsün; facebook fotoların eksik kalmış

oysa ki gitseydin kaynanam sultanlara layık sofra hazırlamış diye foto koyardın

Senin dayım camdan atlarsa nişanlında mı atlayacak yapma bunu kendine sürekli dayım yengem boşver onları 1000 km bayram üzeri yollar dolu terör kol geziyor aman gelmesinler kaza bela gelmesin diyecegine vay niye gelmediler diyorsun yetmiyor birde kavga ediyorsun. Bu arada ne görgüsüz arkadaşların varmış herşeyi facebookta yaşıyorlar

Gelen gelir. .
Gelmeyen gelmez. .
Gereksiz yere dert etmeyin. .

Ama gelmeleri gerekmiyodu, aynı il olsa neyse 1000 km yol karayolu ile en az 15 saat demek uçakla 1 saat ama bayramda biletler kaç paraydı baktın mı

Siz iade-i ziyarete gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…