sen ne dedınkı sureklı bayramlarda annesıne gıdılmesı gerektıgını soylemek durumunda kaldıKızlar öncelikle cvp laf için teşekkürler gerçi herkes beni haksız bulmuş bilmiyorum belki haksız olabilirim daha önce her bayram benim ailemin yanına gideceğiz dediği için doluydum çünkü ben evlendikten sonra hiç kendi ailemle bayram geçiremeyecek miyim diye düşünüyorum üstüne de bu binince o gelmediyse ben de gitmem diyerek patladım evet sanırım yengemin fazla dolduruşuna geldim ama nişanlımın da ailesini bu denli fazla Savunması beni çok rahatsız etti annesi de Açıkça biraz dominant biri hep onun yanına gitmemiz gerektiği mesajını şimdiden veriyor bu da üstüne binince annen gelmedi ben de ilerde gitmem diye patladım
Ben bi şey demen dedi o çünkü benim ailemle aynı Şehirde yaşayacağız o da her bayram bayram benim aileme gideceğiz dedisen ne dedınkı sureklı bayramlarda annesıne gıdılmesı gerektıgını soylemek durumunda kaldı
bayrama ve durumuna gore ıkı tarafında aılesıne gıdılır
bunu daha sımdıden nıye tartısıyosunuz kı
hele bı evlenınde önce
ayrıca bayram bu tabıkı gıtmek gerekır esınızın annesı
nasıl sen sızınkıne gelmenız gerektıgını dusunuyosanız oda dusunur bundan dogal ne varkı
siz genclerın konusacak baska bıseyı yok sanırımm hepsı can sıkıntısıdan
:)
Ayrıca evet benim ailem takmadı ve onlar bunu çok laf etti ama dediğim gibi bizde kız çocuğuna takılmıyor ama mesela annem erkek kardeşim için şimdiden bir Sürü altın Takı filan Aldı o evlensin ev de alırım diyor böyle olduğu için annem de nişanlımın annesinin oğluna her şeyi yapmasını istiyor bi de ben meslek olarak ondan biraz daha iyi sayılırım iş böyle olunca ailemin beklentisi de artıyor ama ben de suçluyum sanırım nişanlımı çok seviyorum onu üzmek istemiyorum ama elimde olmadan dolduruşa geliyorum sanırım
e hep senin ailenle dipdibe yaşayacaksanız ve onun ailesi de 1000 km ötede olduğu için sık göremeyecekse bayramda ailesinin yanına gitmek istemesi normal değil mi yahu?Ben bi şey demen dedi o çünkü benim ailemle aynı Şehirde yaşayacağız o da her bayram bayram benim aileme gideceğiz dedi
bayram 4 günse 2gün benim ailemde 2 gün senin ailende kalırız dersin olur biter,onu da kabul etmezse ozaman sorun çıkar bence . bayram ziyaretine gelince aynı şehirde olsalar gelmeleri lazımdı bence,ama daha yeni gelmişler nişan olmuş yazık insanlara,biraz yapıcı olmaya çalış bu konuda.Kızlar öncelikle cvp laf için teşekkürler gerçi herkes beni haksız bulmuş bilmiyorum belki haksız olabilirim daha önce her bayram benim ailemin yanına gideceğiz dediği için doluydum çünkü ben evlendikten sonra hiç kendi ailemle bayram geçiremeyecek miyim diye düşünüyorum üstüne de bu binince o gelmediyse ben de gitmem diyerek patladım evet sanırım yengemin fazla dolduruşuna geldim ama nişanlımın da ailesini bu denli fazla Savunması beni çok rahatsız etti annesi de Açıkça biraz dominant biri hep onun yanına gitmemiz gerektiği mesajını şimdiden veriyor bu da üstüne binince annen gelmedi ben de ilerde gitmem diye patladım
bu nasıl mantık ya....Ayrıca evet benim ailem takmadı ve onlar bunu çok laf etti ama dediğim gibi bizde kız çocuğuna takılmıyor ama mesela annem erkek kardeşim için şimdiden bir Sürü altın Takı filan Aldı o evlensin ev de alırım diyor böyle olduğu için annem de nişanlımın annesinin oğluna her şeyi yapmasını istiyor bi de ben meslek olarak ondan biraz daha iyi sayılırım iş böyle olunca ailemin beklentisi de artıyor ama ben de suçluyum sanırım nişanlımı çok seviyorum onu üzmek istemiyorum ama elimde olmadan dolduruşa geliyorum sanırım
Ben bi şey demen dedi o çünkü benim ailemle aynı Şehirde yaşayacağız o da her bayram bayram benim aileme gideceğiz dedi
bayram 4 günse 2gün benim ailemde 2 gün senin ailende kalırız dersin olur biter,onu da kabul etmezse ozaman sorun çıkar bence . bayram ziyaretine gelince aynı şehirde olsalar gelmeleri lazımdı bence,ama daha yeni gelmişler nişan olmuş yazık insanlara,biraz yapıcı olmaya çalış bu konuda.
ama kızın babası anneside bayram da bütün aile en azından 1 gün bir arada olmak ister .iyi de 1000 km var ve konu sahibinin ailesi ile aynı şehirde oturacaklar
bayramdan önce de sonra da görüşebilir canı ne zaman çekerse
Rgecen hafta kuzenım nısanlandı
adanalı nısanlısı bız anteplıyız
arabayla 2 saatlık yol
amcam aradı ayıbı yok bu sıcakta kendınızı zorunda hıssetmeyın gecen hafta burdaydınız artık aıle oluyoruz nasılsa daha cok gorusuruz dedı
oyle dedıgı ıcın anlayısı ıcın daha da cok tesekkur ettıler aradakı bag kaynadı bu sayede
sankı amcamınkı kız evladı degıl mı
oda faceye resım koymak ıstemezmıydı
hayatı ne kadar basıt goruyorsunuz konu sahıbı
keske sen gıtseydın
okadar hedıye hedıye dıyosun alırdın hedıyenı guzelde sofraya oturur havanı atardın
bızım buralarda bı laf vardır
dilencı küsmüşşşş kısmetını kesmiş
yanlıs yapmıssın
Facebooka bayram hediyelerini koyan nişanlı kızlar mı var
aılenle aynı sehırdeymıssınız zatenBen bi şey demen dedi o çünkü benim ailemle aynı Şehirde yaşayacağız o da her bayram bayram benim aileme gideceğiz dedi
koymanın amacı ne acaba,hediye de koyulmaz kiFacebooka bayram hediyelerini koyan nişanlı kızlar mı var
bak ne dıyorum amcam aradı dıyorumR
Ama Kuzeninin nişanlısı en azından gelelim diye düşünmüşler bizde onların aklına bile gelmedi ki gelse tekil etseler gelelim diye büyük ihtimal biz de gerek yok gelmeyin diyecektik ama Lafı bile geçmedi akıllarına bile gelmedi
ama kızın babası anneside bayram da bütün aile en azından 1 gün bir arada olmak ister .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?