Bayramda Nişanlı kıza ziyaret sorunsalı

Adetler birbirimizi tanimak kaynaşmak için var birbirimizi yemek icin değil.
Onlar sizi ailecek davet etmiş gitmemişsiniz belki hediyenizi gidince vereceklerdi.
Ayrıca hediye vermeseler ne olur ben ayni şehrin içinde dediklerinizi hiç yaşamadım ne hediye aldım ne ziyaret edildim.ama dertte etmedim açıkçası el alem sorar sen onlara bakmayacaksin.
Birbirinize karşı siz onu takmadiniz siz saat almadiniz demenizde çok yakisiksiz olmuş

Kusura bakmada bizde kıza o yapılmaz bu yapılmaz altın takılmaz diye kenara çekilen aile bayramda da kızlarını değil oğullarını beklesinler ayyy aileci erkek modelinin tersi

Bu kadar basit bir mesele nasıl bu hale gelir anlamadım. Elalem denen örgüt yüzünden düştüğünüz duruma bakın. Size bayram hediyesi olarak bilezikte takmışlar, daha ne olsun. Bence nişanlınızdan özür dileyin. Başkalarının lafı yüzünden birbirinizi kırmayın. Herşey maddiyat değil. Ahlak iyi olduktan sonra hiçbirşeyi kafaya takmayın. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin.

bayram öncesi bayram bileziğin takılmış halen laf ediyorsun.tekrar oruyorum sen nişanlına ne aldın nişanda ve bayramda.

Nişanlıma konuştuk kızlar sanırım biraz sert davrandım özür dilerim dedim bi daha ailelerimiz için kavga etmeyelim hataları varsa evet hata ettiler ama onlar anne bana ne yApalım diyelim dedim o da bunu kabul etti o da özür diledi sanırım sorunu hallettik gibi yarın yüz yüze konuşacağız umarım sorunu hallederiz ben de biraz suçlu olduğumu kabul ediyorum

Nişanda illa Bayram görmesi diye 1000 km uzaktan gelmelerini mi bekliyorsunuz? Bir de onlar gelmedi, ben de o zaman bir giderim, bir gitmem diye tehdit mi ediyorsunuz? Ben kardeşimin sizinle evlenmesini istemezdim. Mantık denen bir şey var. Adet olacak diye insanlara eziyet etmeye gerek yok. Bunlar hoşluklardır, gönül alınır. Siz kalp kırmakla kullanmışsınız. Br Bayram sizin ailenize, bir Bayram onlara gitmek istiyorsanız ileride, bunu mantıklı bir şekilde söylersiniz. Tehdit unsuru olarak kullanmazsınız. Ailesi sizi davet etmiş, siz de buyrun, biz bekleriz dersiniz. Olur biter.

bayram konusun da sonuna kadar sana katılıyorum .ama senin annen benim annem olayına girince tartışma oluyor.canını sıkan bu konuysa bunu tartışın ,ben en az şu kadar günü kendi aileme ayırıcam bayramda de işine gelirse de,senin kiydi benimkiydi asla deme ozaman ailene de cephe alır düşman kesilir. tabi bu benim düşüncem,ben böyle yapardım

Seni daha çok görürüz buralarda, sende o anne baba yenge dayı amca kuzen konu komşu varken ohooooo roman çıkar burdan

bende istiyorum bundan

bayram öncesi bayram bileziğin takılmış halen laf ediyorsun.tekrar oruyorum sen nişanlına ne aldın nişanda ve bayramda.
N nişanlıma bayram hediyesi diye bi Ley almadım ama içimden geldiği için 2 hafta kadar önce Kıyafet almıştım o da Nişan yaptık biraz sıkıştıktı kıyafete de ihtiyacı vardı ama alamıyordu ben almıştım ama dediğim gibi bayram hediyesi değil zaten çok da değerli Şeyler değildi bunu Dememedeki neden arada içinden geldikçe çok şey alırım yani ben ona hiç bir şey Yapmıyorum değil ama önemli günler adı altında bi şey yapmadım

Haayyy azına sağlık arkadaş 6 sene nişanlı kaldım ilk yıllar bir iki geldi gitti KV kp benim annem falan,önce eşim bize gelir kahvaltı yapılırdı beni alır KV giderdik ordan hep birlikde akraba Eş dost gezilirdi sonra bizim taraf aynı şekilde biterdi öle hediye falan ne aldılar ne aldırdım annem zaten izin vermezdi.
Biz yakın oturuyorduk 1000 km yol olsa hiç beklemezdim gelmelerini yazık günah.

V venus12 nişanlınız sonuna kadar haklı nişanınıza bile gelmeyen yengenizin dolduruşuna gelmişsiniz
Yazık değilmi nişan atarsa size,kendinize gelin.

Tövbe yahu...bu neyin kaprisidir! Az bi sükredin.Boş işlerin peşinden koşuyosun bacım.Aynılarını yaşadım ama hiç senin gibi yapmadim.Sen böyle yaparsan ya nişan atilir yada evlensen de kocanin yani da hatiri olan biri olanazsin.Sen o ailenin kimyasini degistirmeye gitmiyosun; onlarka orta yolu bulup aile olmaya gidiyosun."Senin ailen- benim ailem" nedir yahu.Siz birbirinize aile olmayacak misiniz!.Kusura bakma da bu neyin cahilliğidir ?.Kesinlikle haksizsin.

Bak aklinin bir köşesine şunu yaz" Geçinmek için haklı yada haksız aranmaz; sadece orta yol aranır"
Evet gelseler iyiydi ama gelmemişler...Akrabalarin seni çok düşünse kafani karıştıracak şeyler söylemezlerdi....Ben nişanlı yada evli birine ne söylersem kafasi karışır ve kavga eder bilirim; sana söyleyenler de biliyodur.Kusura bakma da anneni dinlersen boşanırsın haberin ola

Bayramda ailelere esit gun ayirmak su durumda adalet olmaz bence çünkü damat ailesini sadece bayram gunleri gorebilecek belkide.Ama konu sahibi arkadas istese hergun gorusebilir.Öburu de ana kuzusu degil mi?Bayramlarda da anlayisli oluversin ben olsam vicdan yaparim...

sanki 1 sene boyunca hiç mi görüşmiycekler damadın ailesi gelir 1 hafta 2 hafta kalır gider. bu insanlar çalışıyor diyorum kız kendi ailesini bile ayda 1 anca görür.bir fark yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…