E
vet her bayramda onun ailesiyle olmamızı istiyor evet belki ailemle aynı şehirdeyiz ama bayram farklı sonuçta benim anne babam da bayramda evine çocukları gelsin ister bi bayram paraya gittiysek bi bayram kalalım diyorum ama yok her bayram gidecekmişiz ailem çok laf ederse bi bayram 1. Gün burda kalıp ertesi gün hemen yine ailesine gidecekmişiz ayrıca zaten izinleri az olan insanlarız her bayramımı orda geçirmek istemiyorum belki eşimle Allah nasip ederse çocuklarımla tatile Çıkma isterim ama o bu konuda çok sert olunca ben de senin annen gelmedi ben de gitmem dedim.
bayram konusun da sonuna kadar sana katılıyorum .ama senin annen benim annem olayına girince tartışma oluyor.canını sıkan bu konuysa bunu tartışın ,ben en az şu kadar günü kendi aileme ayırıcam bayramda de işine gelirse de,senin kiydi benimkiydi asla deme ozaman ailene de cephe alır düşman kesilir. tabi bu benim düşüncem,ben böyle yapardımE
vet her bayramda onun ailesiyle olmamızı istiyor evet belki ailemle aynı şehirdeyiz ama bayram farklı sonuçta benim anne babam da bayramda evine çocukları gelsin ister bi bayram paraya gittiysek bi bayram kalalım diyorum ama yok her bayram gidecekmişiz ailem çok laf ederse bi bayram 1. Gün burda kalıp ertesi gün hemen yine ailesine gidecekmişiz ayrıca zaten izinleri az olan insanlarız her bayramımı orda geçirmek istemiyorum belki eşimle Allah nasip ederse çocuklarımla tatile Çıkma isterim ama o bu konuda çok sert olunca ben de senin annen gelmedi ben de gitmem dedim.
Nişanlıma konuştuk kızlar sanırım biraz sert davrandım özür dilerim dedim bi daha ailelerimiz için kavga etmeyelim hataları varsa evet hata ettiler ama onlar anne bana ne yApalım diyelim dedim o da bunu kabul etti o da özür diledi sanırım sorunu hallettik gibi yarın yüz yüze konuşacağız umarım sorunu hallederiz ben de biraz suçlu olduğumu kabul ediyorum
bende istiyorum bundanİleride nişanlanırsam, tüm bu bayram konularını okuyarak bir şey harmanladım. Diyeceğim ki:
"1000 km lik yoldan bir elinde boynuzlarına altın bilezik takılmış koç , diğer elinde bayramlık kıyafetlerimle bizim eve bayram ziyareti yapamayacaksan bu iş burada biter."
Adet buymuş. Kk öğretti
N nişanlıma bayram hediyesi diye bi Ley almadım ama içimden geldiği için 2 hafta kadar önce Kıyafet almıştım o da Nişan yaptık biraz sıkıştıktı kıyafete de ihtiyacı vardı ama alamıyordu ben almıştım ama dediğim gibi bayram hediyesi değil zaten çok da değerli Şeyler değildi bunu Dememedeki neden arada içinden geldikçe çok şey alırım yani ben ona hiç bir şey Yapmıyorum değil ama önemli günler adı altında bi şey yapmadımbayram öncesi bayram bileziğin takılmış halen laf ediyorsun.tekrar oruyorum sen nişanlına ne aldın nişanda ve bayramda.
Haayyy azına sağlıkvalla kusura bakmayın da türkiyenin neresinde nişandan sonra kız ziyarete geliniyor merak ettim, benim bildiğim asıl nişanlı kız kayınvalidesini kayınpederini görmeye gider el öper, bişey takacak olan da o zaman takar. bizim nişanımızdan üç hafta sonra da bayram olmuştu, biz zaten nişanlımla direkt gidecektik ama kayınvalidemler yazlıktaydı o zaman, annemleri de davet ettiler beraber gittik, bana da orada taktılar hediyelerini. bence gariplik tamamen sizin beklentilerinizde.
ne demek olmadı kocanın burnundan getirmelisin hemenBayram bileziği de varmış bak benim olmadı
Bayramda ailelere esit gun ayirmak su durumda adalet olmaz bence çünkü damat ailesini sadece bayram gunleri gorebilecek belkide.Ama konu sahibi arkadas istese hergun gorusebilir.Öburu de ana kuzusu degil mi?Bayramlarda da anlayisli oluversin ben olsam vicdan yaparim...bayram konusun da sonuna kadar sana katılıyorum .ama senin annen benim annem olayına girince tartışma oluyor.canını sıkan bu konuysa bunu tartışın ,ben en az şu kadar günü kendi aileme ayırıcam bayramda de işine gelirse de,senin kiydi benimkiydi asla deme ozaman ailene de cephe alır düşman kesilir. tabi bu benim düşüncem,ben böyle yapardım
ne demek olmadı kocanın burnundan getirmelisin hemen
sanki 1 sene boyunca hiç mi görüşmiycekler damadın ailesi gelir 1 hafta 2 hafta kalır gider. bu insanlar çalışıyor diyorum kız kendi ailesini bile ayda 1 anca görür.bir fark yok yani.Bayramda ailelere esit gun ayirmak su durumda adalet olmaz bence çünkü damat ailesini sadece bayram gunleri gorebilecek belkide.Ama konu sahibi arkadas istese hergun gorusebilir.Öburu de ana kuzusu degil mi?Bayramlarda da anlayisli oluversin ben olsam vicdan yaparim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?