Bayramda yalnız olan var mı?

Herkesin bayramı kutlu olsun
Bu sene farklı tabi malum yasak virüs hayatımız alt üst oldu
Ama olsun sağlık olsun yanlızlık halledilir.

Kedi köpek sever misin? Keşke alsan bir kedi. O kadar güzel can yoldaşı oluyorlar ki..

Bazen yalnız olmak bazı durumlara nazaran daha iyi. İletişimin kopuk olduğu çoğu evde, birinin varlığı daha çok yalnız hissettirebiliyor insana. Mesela ben. İçimde savaş ve yangın var. Beni hiç anlamayan buz gibi bir eş, gözümün yaşını saklayıp gelecekleri hakkında karar vermek zorunda olduğum iki evladım var. Senin yalnızlığını benimkine tercih ederim.

Bak ben nispet yada kötü bir şey için yazmadım bunu yazarkende gayet iyi niyetimle yazdım ki seni tanımıyorum bile seninle alıp veremedigim ne olsunki nispet falan yapayım bu mübarek günde!!!!!
Siz iyi niyetli yazmışsınız uazinizdan belli ama arkadaşın belli ki üzüntüsü var belki canı sıkkın yalnızlığıyla ilgili . Bunu az çok bu konuyu açmasından anlayabilirsiniz . Burda bazı insanlar da yapıyor kocasının ailesinin zorluguyla iligli konu açanlara benim kcoam mükemmel benim ailem mükemmel bir dediğimi iki etmezler bilmem ne yaziyorlar . Belki onlar da iyi niyetlidir bilemeyiz ama insanin biraz dikkat etmesi gerekiyor burası bdv dertli olanlar yaziyo zaten genelde . Bundan sonra dikkat edersiniz inşallah .

Ben değilim nişanlımlayım. Ama kayınvalidem başka şehirde ve yapayalnız. Eşi yıllarca önce kaçmış gitmiş. Bir evladını kaybetmiş. Biz de seyahat kısıtlaması nedeniyle gidemedik. Annesi babası yok. Kardeşleri hayırsız ve zaten hepsi başka bir şehirde. Sabah aradık çaktırmamaya çalıştı ama çok kötüydü sesi. Ramazanı da yalnız geçirdi. Yıllardır yalnız.
Velhasıl kelam yalnızlık zor. Allah yardım etsin. Kayınvalidem korona olmadığı zaman çeşit çeşit stk'da görev alıyor o şekilde mutlu ediyor kendini. Ama özel günlerde zor cidden

Ben varım, Türkiye'den 8500km uzakta yaşıyorum, eşim de bir ilaç şirketinde COVID-19 ekibini yönetiyor geçen hafta aşı denemelerini ve laboratuvarları denetlemesi gerekti o yüzden 14 gün şirketin ayarladığı otelde kalıyor, riske atmak istemediler. Sağlık olsun da, bugünler de geçecek.

Yalnızlık paylaşmak isteyen birine ben ve kocamız yalnızlık yokkk kalpler....Ay bravo valla

Siz polemik çıkarmak için mi konu açtınız? Derdiniz nedir kocam ve ben ikimiziz diyen birine bu ne çemkirmek yahu hayır burada yalnızım diyen insan olsa ne olacak ne değişecek sizin için niye soruyorsunuz ki yine yalnızsınız hem niye yalnızsınız aile yok mu. Kavga etmeye yer arıyorsunuz

O nispet te yetmedi tepki gösterince bi de bunu yazdı iyi mi

""
bence sen bir an önce yanlizliktan kurtul sanırım böyle kafayı yemişsin karpuz çekirdeği ni doldurmayacak seylerle tartışma çıkarıyorsun iyiliğin için diyorum sen bu yanlizliktan kurtul.....

Bayramı yapayalnız geçirenler?
Yani tek başına olanlar.. Tek 1 kişi
Ben varım. Eşim dün sabah göreve gitmişti hala görevde gelmedi. Ailem başka şehirde. Yapayalnız uyandım bayram sabahına. Sanırım bayramın bu birinci günü yapayalnız takılacağım

Ben gurbetteyim eşimde görevde annem iki oğlu var ama hayırsız bi başına kaldı bu bayram ben kendi yalnızlığıma değil annemin bayramda yalnız kalmasına üzülüyorum

Kardesim yurtdisinda egitim goruyor bayramda yapayalniz
Amaaan saglik olsun eminim bayramda kaynanamla eltimle gorumcemle olacagima tek basima yapayalniz olmayi tercih ederdim diyen bi suru kadin vardir burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…