- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.723
- 108
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Siz iyi niyetli yazmışsınız uazinizdan belli ama arkadaşın belli ki üzüntüsü var belki canı sıkkın yalnızlığıyla ilgili . Bunu az çok bu konuyu açmasından anlayabilirsiniz . Burda bazı insanlar da yapıyor kocasının ailesinin zorluguyla iligli konu açanlara benim kcoam mükemmel benim ailem mükemmel bir dediğimi iki etmezler bilmem ne yaziyorlar . Belki onlar da iyi niyetlidir bilemeyiz ama insanin biraz dikkat etmesi gerekiyor burası bdv dertli olanlar yaziyo zaten genelde . Bundan sonra dikkat edersiniz inşallah .Bak ben nispet yada kötü bir şey için yazmadım bunu yazarkende gayet iyi niyetimle yazdım ki seni tanımıyorum bile seninle alıp veremedigim ne olsunki nispet falan yapayım bu mübarek günde!!!!!
BenBayramı yapayalnız geçirenler?
Yani tek başına olanlar.. Tek 1 kişi
Amaç?Ben ve kucammmyalnızlık yok
Yalnızlık paylaşmak isteyen birine ben ve kocamız yalnızlık yokkk kalpler....Ay bravo valla
Ben varım. Eşim dün sabah göreve gitmişti hala görevde gelmedi. Ailem başka şehirde. Yapayalnız uyandım bayram sabahına. Sanırım bayramın bu birinci günü yapayalnız takılacağımBayramı yapayalnız geçirenler?
Yani tek başına olanlar.. Tek 1 kişi
Doğru karar
ayy enn sevdiğim bayram bu oldu vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?