bayramda yalniz olan var mi?

Ayol aileme 3000 km uzaktayım, bayram işini de unutmuşum iyi mi:olamaz: Annem söyledi sabah.

Bugün kalkıp bayramlığımı giydim işe gittim ama acaip bir hüzün çöktü içime annemler bayram şekeri almışlar, fotosunu da bana atmışlar. S.kayım kariyerine hayatına cherry dedim, ailenden uzakta ne işin var.....pfffffffff kimse benden daha yalnız bayram geçiremez bu bayram. Bir de eskiden evlilik hayali kurduğum biri vardı, kızımızın saçına bayramda kurdele bağlicam demiştim o da çok gülmüştü neden diye aklıma o da geldi iyice mahzunlaştım, garipleştim bu sabah.

Konu sahibesi ne güzel evli barklısınız yahu, ne yalnızlığı? demeyin öyle ne güzel aileniz var işte.

evli barkli... disi seni ici beni canimcim...

yalnizliklarimizi yaristiralim istermisin?

modum iyi suan down olmak istemiyorum (ay survivor nihal sen cok yasa) yarin buyuk ihtimal dusecegim yine. bak cok guzel yaristiririm yalnizligimi senle o zaman. ağlatırım yikarim ulen buralari...

ama bu aksam yapmiycam.

iyiyim bu aksam.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom oy cani kiyamam sana ben bak biz variz :KK66:
Ben de aileme 650 km uzagim
Kendimce pollyanna modunda takılıyorum hep
Hayat guzel napalim ufak tefek seylere takilip uzulmeye gerek yok

Sorma panpa, cok mahzunum yahu cok. Dokunsalar aglayacak gibiyim, bayramlik da giydim iyice bayram havasina da girdim ama etrafimda bayramlasan 1 tek insan yok!

benim esimde çaliisyor 3 çocuugm var ikisi oklulda
komsular gelir belki çocuklarim kolonyayi kime dokecez diye soruyolar
odalarini topladilar misafir gfelkecek diye biz kuçuguz, yurt disindayiz kuçuklu buyuklu çogu insan izine gitti TR ye
ama ben yinede kurabiye tatli sarmami yaptim , evde bayram havasi estirmeye çaliisyorum becerebilirsem bakalim:)
nice bayramlar gorelim insallah ailemizle saglik olsun ..

Gelip gidip şu başlığı bayramda valizi olan var mı diye okuyorum. Algıda seçicilik mi nedir. Bünye bayram deyince kaçış sinyalleri veriyor.

amaan bayram ne ya curcuna falan
yalnızlığı seven bir ben miyim??? :)
bayramlar benim kafada hep akrabaların birbirine nispet yaptığı, gelinler arasında bulaşık yıkama gerginliği yaşanan, bi odaya doluşup yalandan birbirimize gülüp arkasından dedikodusunu yaptığımız günler olarak kodlanmış :D

amaan bayram ne ya curcuna falan
yalnızlığı seven bir ben miyim??? :)
bayramlar benim kafada hep akrabaların birbirine nispet yaptığı, gelinler arasında bulaşık yıkama gerginliği yaşanan, bi odaya doluşup yalandan birbirimize gülüp arkasından dedikodusunu yaptığımız günler olarak kodlanmış :KK70:
ne ugrasican keyfine bak diyosun:)

Ben normalde çok severim bayramları eşi dostu görmeyi. Ama bu bayram değil, keşke uzaklarda olsaydım bu bayram kimsenin yüzünü pek göresim yok :(

_Destiny_ _Destiny_ film izleyeceksen the intouchables izle. En sevdiğim film benim.

Bayramınız mübarek olsun cümleten.

Ben normalde çok severim bayramları eşi dostu görmeyi. Ama bu bayram değil, keşke uzaklarda olsaydım bu bayram kimsenin yüzünü pek göresim yok :KK43:

_Destiny_ _Destiny_ film izleyeceksen the intouchables izle. En sevdiğim film benim.

Bayramınız mübarek olsun cümleten.
izleyim yarin tavsiye icin teşekkürler

Annem babam Tr deler. Bu bayram tekim ama hic takmiyorum. Oldum olasi bayram ziyaretlerini sevmemisimdir zaten. Son 2 yıldır bayramlar aci ve huzun demek benim icin. Kardesim yok artik ve onsuz her bayram acidan baska bir duygu hissettirmiyor bana....Ailecek super mutlu aileleri de gormemek icin cikmam evden cok fazla.

Back
X