Doğru bir de çay var ama asıl olaylar da fındıkta çıkıyor sanki. Kk da bir dönem geliyor ki konular hep fındık. Acayip de cimriler.Bir de cay var :)
Findik toplama zamani hayal ettigin darbe girisimiyle alakali bilgiyi sen de enistenden alirsin herhalde emine. :)Kimsenin sesi çıkmadığına göre sağlam darbe vurmuşum
Darbenin bundan haberi vardir insallah.
Hani ben olsam iplemem de o yuzden dedim.
Begenmeyen kocasini gondermesin ayol :)
Kimsenin sesi çıkmadığına göre sağlam darbe vurmuşum
Darbenin bundan haberi vardir insallah.
Hani ben olsam iplemem de o yuzden dedim.
Begenmeyen kocasini gondermesin ayol :)
eniştemin sesi kesildi canım bayramda birlikteydik zaten herkes had bilmeye başlamış sen merak etmeFindik toplama zamani hayal ettigin darbe girisimiyle alakali bilgiyi sen de enistenden alirsin herhalde emine. :)
Ben konuya gore yorum yaparim Emine.eniştemin sesi kesildi canım bayramda birlikteydik zaten herkes had bilmeye başlamış sen merak etme
Ay kuzum o halde cemkirecegin kisi kocan gorumceler degil.Senin sorunun ne mesela görümce misin hakkın falanmı yendi ne bu saçmalık sende git o kalabalıkta yemek yap bakalım çocıklarını geri plana at
Ay kendini kandırma işte.Kimsenin sesi çıkmadığına göre sağlam darbe vurmuşum
Ay bu da çok doğruKonu miras meselesi yüzünden çorbaya dönmüş ama, şimdi bu fındığın yıllık toplam getirisi mi 200 bin tl , önce enişte ( bu hangi enişte acaba)ve biz alıyoruz parayı demişsiniz , daha sonra bir değil iki değil 6 görümce de pay alıyor demişsiniz.
Eğer öyleyse zaten astarı yüzünü geçer de , onca kişinin yemesi içmesi , çayı çorbası , daha fazla tutmaz mı ? Kv ve kp pay alıyor mu almıyor mu onu da hiç anlayamadım.
Yani kısacası bu kadar tantanayı çekecek maddi bir getiri de yok ortada sanki.
Mahremiyet yerlerde zaten, tuvalette siz varken kayın giriyor aaaa sen mi vardın diyor , görümceyle kavga çıkıyor koca dut yemiş bülbül gibi dikiliyor ortalıkta.
Ne diyim bilemedim, Allah mirasında hayırlısını versin diyeyim bari.
200000 tl için oradasınız. İşçi tutsalar paranın yarısı onlara gider. İşçi tutmazlar o yüzden.Bu düzene birinin dur demesi gerekti oda bendim
Ay bu da çok doğru
Benim ailemin de tarlası var icarda. Senede bir kere dayım parasını alır kardeşlere böler. Geçen sene kişi başı 80 bin aldılar. Altı kardeşler köye bile gitmeden 400 küsür bin toplam parayı aldılar. Kızlar da eşit alıyor hatta gözünü sevdiğimin medeniyeti.
Kayınpederler gitti 1 ay amelelik yaptı, işçi bile tutmadılar. Ellerine geçti 300 bin
Cidden çok saçma bir iş bu fındık işi ya
Para yokBak konu sahibi parası olan finduğa gitmiyor tatile gidiyor
Gelmesinler o zamanYa khomyuk ben fındıktan
falan hiç anlamam ama ,nerdeyse 30 kişi bunca eforu bunca tatavayı başka bir iş kolu için harcasalar ihya olacakken, bunlar çoluk çocuk enişte görümce , kaynana kayınpeder damatlar gelin bir avuç fındık için çekmedikleri çile kalmamış ya çok garip.
Ne getirisi var da bu şartlarda bunca eziyete katlanılacak hiç anlayamadım gerçekten.
Gelmesinler o zaman
2 kişi tutsak bile yeterli oluyor masraf olmuyor200000 tl için oradasınız. İşçi tutsalar paranın yarısı onlara gider. İşçi tutmazlar o yüzden.
En azından kargaşa yok2 kişi tutsak bile yeterli oluyor masraf olmuyor
Ablamla etliyim ablamlar alıyorKonu miras meselesi yüzünden çorbaya dönmüş ama, şimdi bu fındığın yıllık toplam getirisi mi 200 bin tl , önce enişte ( bu hangi enişte acaba)ve biz alıyoruz parayı demişsiniz , daha sonra bir değil iki değil 6 görümce de pay alıyor demişsiniz.
Eğer öyleyse zaten astarı yüzünü geçer de , onca kişinin yemesi içmesi , çayı çorbası , daha fazla tutmaz mı ? Kv ve kp pay alıyor mu almıyor mu onu da hiç anlayamadım.
Yani kısacası bu kadar tantanayı çekecek maddi bir getiri de yok ortada sanki.
Mahremiyet yerlerde zaten, tuvalette siz varken kayın giriyor aaaa sen mi vardın diyor , görümceyle kavga çıkıyor koca dut yemiş bülbül gibi dikiliyor ortalıkta.
Ne diyim bilemedim, Allah mirasında hayırlısını versin diyeyim bari.
Ben konuya gore yorum yaparim Emine.
Yatak odandaki sari lekeye, gezmene tozmana dair hesap soran gorumcelerin sanki senin hayal dunyandaki vurdugun darbe ile dogru orantili calismamis ve geri puskurtulmus gibi.
Esinle tartisip kusmen de sana onun tarafindan "n'olmus ki yani " Minvalinde umursamaz tavriyla alakali.
Emine beybilitom bak sen ki ablanin kayni ile evlenmis kutsal findik hasatindaki koloniye ortak olmaya meyletmis, ayrik otu olmaya calisan yeni gelinsin
Kiz seni ipler mi bu Ordu'lu 6 adet gorumce ayyy bayilazam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?