Bayramdaki sorunlarım

Arkamdan konuşup fındık zmaanı gelince hizmet bekleyemez hiç kimse ablalık yapsalardıda hak etselerdi

Kızlardan kimse onlara hizmet etmiyor ablamla ben yanlarındayız genelde anlama sorununuz var sanırım

Ay ben sizleri anlamıyorum ya...Hem dersiniz ki eşle aile arasına karışmayın mirasa karışmayın. kadın diyor ki kendi aralarında bölüşmüşler,napsın istemeyene zorla mı versin anlayamadım
Anlama sorunu olana anlatamazsınız uğraşmayın kafayı mirasla bozmuş sanırım buda bi görümce

Yavrum ben bilirim bu işleri. Senin haklı olduğun yerler var ama çok yüzsüzsün kusura bakma. Görümce ne yaparsa yapsın senin onları evde istememe hakkın yok sen gelinsin. Seni bugün boşasa kocan senin orda hiçbir hakkın yok. Ama kızların var.
Ay ben sizleri anlamıyorum ya...Hem dersiniz ki eşle aile arasına karışmayın mirasa karışmayın. kadın diyor ki kendi aralarında bölüşmüşler,napsın istemeyene zorla mı versin anlayamadım
ya siz inandınız mı istemediklerine.Kızlar amele olarak karı koca çalışıyorlar. Paraya ihtiyaçları var demekki. Kim istemez mal mülk.

Canım onlar gezmeye yer arıyor para için gelmiyor sizde amma madur gördünüz onları çok istiyosanız yardımda bulunun gerçi ihtiyaçları pek yok ama siz bilirsiniz

Tamam haklsınız ama bende diyorum ki gelin napabilir.Ağzını açsa senin ne haddine demeyecek mi kayınvalide kayınbabası eşi...Elbette bende bir gelinim görümcem de var ortak bölünsün isterim ama bizim taraftada böyle şeylerde geline laf düşmüyor pek.Çünkü onlar aile biz el kızı sayılırız.Bu olaya cok takılmışsınız ama burda kv kb suçlu bence

Takılcak başka yer bulamıyolar boş mevzuları uzatıyolar parayla kafa bozmuşsunuz gerçekten hepsinin altında milyonlık araçlar var bizim yok neden kp zamanında hiçbişey yapmamış bırakında fındığı biz alalım değil mi

Valla canım orasını bilemeyeceğim.Senin yerinde olsaydım,miras bölünme işi ben evlenmeden önce yaşandıysa karışmazdım.Ben evliyken bu olay yaşansaydı eşimi ikna etmeye çalışırdım.Kadın kadının hakkını savunmalı.Ama kabul etmezsede yapacak birşeyim yok.Eşim dahi olsa kimsenin malı mülkü artık beni ilgilendirmiyor.

Canım onlar gezmeye yer arıyor para için gelmiyor sizde amma madur gördünüz onları çok istiyosanız yardımda bulunun gerçi ihtiyaçları pek yok ama siz bilirsiniz

Tam da iş zamanı gezmeye geliyorlar. Aman banane ya.

He şöyleee yavaş yavaş dökülüyorsun. Milyonluk araçlar kocalarının kızların değil. Ama mirasta kızların da hakkı var. Ev de kızların babalarının.

Öyle diyecek kv olsa sence kızların gelmesin senin evine diyebilir miydi? Bu kızda susacak göz var mı Allah aşkına ya.

Ben mi mahkemeye gidim kıçımı yırtim onlara da verin diye napim ben kendileri savunsun alsın

Kızların gelmesin demedim ben her zaman gidebilirler fındıkta gelmeye bilirler dedim

Alın bi karavan koyun bahçenize ,suyunu kaynvaldeden doldurursunuz,kendiniz yapar kendiniz yersiniz.

Evet tamda iş zamanı neden gezdirmedin bizi diye trip attılar eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…