Bayramdan Sonra Anlaşmalı Boşanma

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Derin bir "ahhhhh" çekerek, başlıyorum yazmaya. Aslında olay konu başlığındaki gibi kısa ve net ama hissettiklerimi bir de bana sorun.

İzah edilemeyecek, kendime bile anlatamadığım kadar derin ve karışık.

Belki biraz da acı...

Daha önce sorunları yaşadıkça anlatmıştım burada. Aile ile birlikte yaşama mevzusuyla çıkan sorunlar, evi terk etmem ve nihayet eşimle anlaşarak boşanmaya karar vermemizle sonuçlanan bir konu benimki.

Pek çoğunuz bana hak verdiniz, destek oldunuz, teselli ettiniz çok teşekkür ederim. Bana öyle iyi geliyorsunuz ki, yine burada aldım soluğu.

Bir çocuğum var, öğretmenlik ve memuriyet için çabalıyorum, eşimin çok yakın arkadaşının araya girmesiyle bayramdan sonra anlaşıp boşanmaya karar verdik.

Eşim halen bu mevzuda beni hatalı bulurken, ben de asla geri atmadım. Sorunun çözümü basitken, soruna çözüm olacak seçenekler dışında pek çok saçma söylemle çıktı karşıma.

Üzülmüyorum ama seviyorsun, evleniyorsun, bir çocuğun oluyor ve saçma sapan bir sebepten boşanıyorsun.

Bu kadar basit olmamalıydı diyorum ama işte bu kadar basitmiş.

Hayırlısı...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama bu kadar basit bir sebeple geri adım atmayıp işleri bu hale getiren kişi eşiniz, hiç vicdan azabı çekmeyin.

Allah bundan sonra yolunuza iyi insanlar çıkarsın.

Amin. Çok teşekkür ederim. Karşılıklı birbirimizde hata bulup durduk ama benim içim gerçekten rahat. Yapabileceğim hiçbir şey yok artık.

Sebebi neydi bosanmanizin. Cozum basit oluyor ama karsi taraf gurur yapip daha fazla problem cikariyor. Cocuk kac yasinda. Rabbim yardimcin olsun.

Çok teşekkür ederim. Konu basitti, eşimin ailesiyle birlikte yaşama isteği ve benim kabul etmemem. Dediğiniz gibi o gurur yaptı, ben de kendime olan saygımı yitirmemek adına noktayı koydum.

Bu işte bir iş var ama anlamadım
Eski bahsettiğin konuna baktım,ailesi çok zengin trilyonluk evleri var ama sizin oturduğunuz evi satmak istiyormuş yanlış anlamadıysam. Sıkıştıkları için birlikte oturmak istemişler. Yani ne kadar saçma bir şey.

Benim zoruma da bu gidiyor işte. Ailesinin tavrından vazgeçtim, onların malı mülkü ne isterlerse yapsınlar da eşime hayret ediyorum, başka da bir şey diyemiyorum.

sizin olaya bakınca dediğim tek şey ayrılacağınız varmış. ama eşiniz bana nedense tehlikeli geldi size zarar verebilir manasında söylemiyorum bunu. üst düzey tanıdıklat bilmemneler ve bunları kendi lehine kullanabilecek oluşu. bu yaşına kadar anlamamış mı acaba dünyanın indirici bindirici olduğunu. ben kurtulduğunuz kanaatindeyim ayrıca çirkin yüzünüde gördünüz

bi taraftanda acaba kendinizi iyi ifade edemedinizmi yani nasıl anlayamadığını anlayamıyorumda. siz yüzeysel bi çözü den ziyada gerçeği doğru olanı görmesini bekliyosunuz mevzu istediklerinizin şu aşamada olup olmaması değil. hala nasıl sizi hatalo görüyor anlamıyorum

Ne güzel anlatmışsın derdini.... İnşallah bir an önce öğretmenliğe atanır ve hayatında yeni sayfalar açarsın canım... Allah karşına iyi insanlar çıkarsın kuzum

Kac yildir evliydiniz. Bir bayan esinin kendisine guven vermesini istiyor. Dayanacak bir kaya ariyor. Bu saatten sonra o adam nasil mutluu olmayi dusunuyor. Allah es ve yavru nasip etmis fakat kiymet yok. Akilsiz adam. Ben de ayni durumdayim. Aramiyor, hic konusmadik. Bayramdan sonra acacam dava fakat uzerimde daglarin yukunu tasiyorum.

Surekli_Karisik eşinle yüzyüze konuşabildin mi? yani konunun manasızlığını nasıl göremiyor anlamıyorum..
Yüz yüze görüşmedik hiç, hayır. Konunun manasızlığını gerçekten görmüyor mu, yoksa arkamdan kendisine farklı şeyler de mi söylendi bilmiyorum ama her ne olursa olsun, göz göre göre hiçbir şey yapmadan seyirci kaldı, bizi de bu noktaya getirdi.

Senin de Allah yardımcın olsun, ailesi yüzünden mi boşanıyorsunuz ?

Öyle büyük bir yük hissetmiyorum ben, aksine oradan kurtulunca kendimi rahatlamış hissettim.

Ben sadece eşimin tutumuna şaşırdım, hayal kırıklığına uğradım ama onun etkisi de geçmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…