- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama bu kadar basit bir sebeple geri adım atmayıp işleri bu hale getiren kişi eşiniz, hiç vicdan azabı çekmeyin.
Allah bundan sonra yolunuza iyi insanlar çıkarsın.
Konunuzu bilmiyorum ama kadın nokta koyuyorsa vardır bir bildiği. Dünyadaki hiçbir erkek sizden daha değerli olamaz. Öz saygınızı kaybetmektense yolları ayırmanız en güzeli. Sizin için güzel başlangıçlar diliyorum.
Sebebi neydi bosanmanizin. Cozum basit oluyor ama karsi taraf gurur yapip daha fazla problem cikariyor. Cocuk kac yasinda. Rabbim yardimcin olsun.
Hakkında hayırlısı olsun , o da ailesinin burnunun içinde yaşamaya devam etsin bakalım nereye kadar ...
Sen elinden geleni yaptın , inşallah bundan sonra daha mutlu olursun .
Hayırlısı olsun. Sen elinden geleni yaptın için rahat olsun.
Bu kadar varlıklı olup oğlunun yuvasını inat yüzünden yıkmakta ilginç. Konunuz zaten ilginç. Eşiniz de ne kadar aileciymiş pes.
Bu işte bir iş var ama anlamadım
Eski bahsettiğin konuna baktım,ailesi çok zengin trilyonluk evleri var ama sizin oturduğunuz evi satmak istiyormuş yanlış anlamadıysam. Sıkıştıkları için birlikte oturmak istemişler. Yani ne kadar saçma bir şey.
Yüz yüze görüşmedik hiç, hayır. Konunun manasızlığını gerçekten görmüyor mu, yoksa arkamdan kendisine farklı şeyler de mi söylendi bilmiyorum ama her ne olursa olsun, göz göre göre hiçbir şey yapmadan seyirci kaldı, bizi de bu noktaya getirdi.Surekli_Karisik eşinle yüzyüze konuşabildin mi? yani konunun manasızlığını nasıl göremiyor anlamıyorum..
Kac yildir evliydiniz. Bir bayan esinin kendisine guven vermesini istiyor. Dayanacak bir kaya ariyor. Bu saatten sonra o adam nasil mutluu olmayi dusunuyor. Allah es ve yavru nasip etmis fakat kiymet yok. Akilsiz adam. Ben de ayni durumdayim. Aramiyor, hic konusmadik. Bayramdan sonra acacam dava fakat uzerimde daglarin yukunu tasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?