Bayramdan Sonra Anlaşmalı Boşanma

İnanın öyle detaylı anlattım, konuştum ki nasıl anlamaz bilmiyorum. Hatta anlamayı bırakın bazı şeylere kendisi şahit oluyordu yaşarken.

Bir de geçmiş konumda yazmıştım, arkamdan yarısı doğru, yarısı yalan bir takım şeyler anlatmışlar eşime, belki bunlar eşimi olumsuz etkilemiştir ama ne olursa olsun, bu kadar kolay bitirebilecek bir insanla iyi ki daha fazla Zaman geçirmemişim.

Ne güzel anlatmışsın derdini.... İnşallah bir an önce öğretmenliğe atanır ve hayatında yeni sayfalar açarsın canım... Allah karşına iyi insanlar çıkarsın kuzum

Amin, çok teşekkür ederim, tüm güzel dileklerin sizinle de olmasını dilerim.

Boşanma sebebine bakınca bu adam düzelmez dedim. Son dakika pişman olsa bile affedilmeyi haketmiyor çünkü bu noktaya getirebilmiş. Yani düzelmez, yine bigün bi yerde patlak verirdi. Hakkında hayırlısı..

Boşanma sebebine bakınca bu adam düzelmez dedim. Son dakika pişman olsa bile affedilmeyi haketmiyor çünkü bu noktaya getirebilmiş. Yani düzelmez, yine bigün bi yerde patlak verirdi. Hakkında hayırlısı..

Ben de sizin gibi düşünüyorum, bugün olmazsa yarın ama bir gün olacak bir şey. Bugün barışsak, bu kadar aileci adam ileride yine herhangi bir konuda annem annem diye tutturabilir.

Yani bu saatten sonra olmaz ve dediğiniz gibi bir şans verilmeyi bile hal etmeyen bir evlilikmiş bizimki.

Eşinizin karakteri sağlam olmadığı ve her ne kadar bir mesleği vs olsa da kendi ayakları üzerinde
durmayı beceremediği, hala ailesinin gölgesinde kaldığı için aslında tuhaf gelmedi bana eşinizin bu
tavrı.. Önceki konularınızı da bildiğim için.
Ailesine en ufak sesini çıkaramamış bir adam.
Siz tabi ki sevmişsiniz insan sevince belki çok göremiyor o sevgiyle ama geçenlerde konunuzda yazmıştınız ya
daha 5 günlükken evliyken kayınvalidem inşaata temizliğe götürdü diye.
İşte o zaman da aynıymış eşiniz hiç değişmemiş aslında. Çünkü hiç normal bir durum değil bu.
Siz hep iyi olmuşsunuz alttan almışsınız o yüzden böyle problemler olmamış.
Ama şimdi ilk defa hakkınızı (sonuna kadar haklı olarak) aradığınızda kötü olan hatalı olan siz
oldunuz ve boşanmaya kadar gitti.
Freud'un çok güzel bir sözü vardır. İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında, değiştiğinizi söylerler.'
İşte olay aslında bundan ibaret.
Kendinizi ezdirmediğiniz anda insanlar böyle olur.
O yüzden siz doğruyu yaptınız üzülmeyin.

Bunlar bu aile hiç bir zaman değişmezdi ve siz hep taviz vermek içinize atmak zorunda kalacaktınız.
O zaman da hep sinir stres içinde yaşayıp kendinizi yıpratmaya devam edecektiniz.
Her işte bir hayır vardır derler ya Allah bilir belki de bu olay sizin için hayırlı olandır.
Çünkü çok daha fazla zaman kaybetmeden bu kendini kaf dağında gören adamdan ve aileden kurtuluyorsunuz.

Belki kaderinizde çok daha farklı bir yol ve daha mutlu bir gelecek vardır. (İnşallah)
Bundan sonra dilerim çok daha mutlu ve huzurlu olursunuz.

Basit bir sebep değildi ama sizinki. Size bunu söyleyen birileri varsa kulak tıkayın, siz kendinize bunu söylüyorsanız iç sesinizi susturun.

Ev ev üstüne asla kolay değil, bakın burada birlikte yaşayanların açtığı kaç konu okuduk, ne problemler gördük...

Her şeye peki-tamam derken harika eş ve gelindiniz, bir tek şeyi kabul etmediniz tü kaka oldunuz. E bir de bu zihniyetteki insanlarla beraber yaşasaydınız?

Böyle anne babaya yazıklar olsun. Göz göre göre çocuklarının yuvasını yıktılar. Hadi gelin el kızı ne hali varsa görsün diyorsun da ortada günahsız bir çocuk var. Allah ıslah etsin. Size herşeyin en güzelini en hayırlısını diliyorum. Eşiniz çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.

Çok çok teşekkür ederim. O kadar doğru bir yorum ki, üzerine denecek bir şey yok. Aslında sanırım konum üzerine söylenecek bir şey yok.

Çok bile çektim onları. Dediğiniz gibi, bubdan sonra daha hayırlı şeyler ysşarım inşallah.

tatlım yaaa yapmayın çözümü basit sebeplerden boşanmayın mutlaka vardır bir yol boşanma hariç...

Sorunun basit bir sorun olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ama çözümünün basit olduğunu düşünüyordum ki, dediğiniz gibi olay ev meselesinden çıktı ve zihniyetin değişmesi gerektiğini gösterdi bana.

Adamlar dediğimiz ya olacak, olmazsa da istersen git boşan, modunda. Bana ne lazım ki böyle eş ?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Şükür ki kurtuluyorum.

Çok teşekkür ederim. Allah onların da benim de gönlüme göre versin. Herkes hak ettiğini yaşar inşallah.

tatlım yaaa yapmayın çözümü basit sebeplerden boşanmayın mutlaka vardır bir yol boşanma hariç...

Çözümü basitti evet ama eşim çözmek yerine benim kararımın arkasında durmamı bekledi, ben de öyle yaptım. Çözebilmek adına hiç çaba göstermedi. Hep "ailem, annem, sen haksızsın" modundaydı. Bana da bu saatten sonra bu kafada bir eş lazım değil.

Beni ailesi olarak göremeyen bir Ada'mla geçirecek tek bir günüm bile yok.

Bile bile bu noktaya getirdiler. Benim içim rahat, bundan sonra da hayırlısı olsun diyorum.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

yazık cidden.
çocuğunu da mı düşünmüyor hiç?
eşine hiç güvenilecek bir insan değilmiş canım.
ben barışmanızı ümit etmiştim.
ancak eşin yuvasını yıkmakta kararlı.
anlamsız bir inadın içinde.
altta yatan başka birşeyler olmalı .
çok saçma bir gerekçe ile ayrılıyorsunuz.
gerçi görünen sebep bu.
mesele eşinin zihniyetinde.
ailesi ile yaşamayı kabul etmedin diye bu kadar varlığın içinde yuva yıkmasını anlamak mümkün değil.
hakkında hayırlısı olsun canım

Çok teşekkür ederim. Ben artık bizi ailesinin parasına sattığını düşünüyorum. Bizden yana olsaydı ailesini karşısına almak zorunda kalacaktı, küstürecekti, e haliyle aile, imkanlar, evler vs. uçup gidecekti. Gözd alamadı demek. Tabi bu benim yorumum, aklıma her türlü çirkinlik geliyor artık.

Şükür ki kurtulacağım hepsinden. Hayırlısı olsun artık, ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…