- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
bi taraftanda acaba kendinizi iyi ifade edemedinizmi yani nasıl anlayamadığını anlayamıyorumda. siz yüzeysel bi çözü den ziyada gerçeği doğru olanı görmesini bekliyosunuz mevzu istediklerinizin şu aşamada olup olmaması değil. hala nasıl sizi hatalo görüyor anlamıyorum
sizin olaya bakınca dediğim tek şey ayrılacağınız varmış. ama eşiniz bana nedense tehlikeli geldi size zarar verebilir manasında söylemiyorum bunu. üst düzey tanıdıklat bilmemneler ve bunları kendi lehine kullanabilecek oluşu. bu yaşına kadar anlamamış mı acaba dünyanın indirici bindirici olduğunu. ben kurtulduğunuz kanaatindeyim ayrıca çirkin yüzünüde gördünüz
Ne güzel anlatmışsın derdini.... İnşallah bir an önce öğretmenliğe atanır ve hayatında yeni sayfalar açarsın canım... Allah karşına iyi insanlar çıkarsın kuzum
Boşanma sebebine bakınca bu adam düzelmez dedim. Son dakika pişman olsa bile affedilmeyi haketmiyor çünkü bu noktaya getirebilmiş. Yani düzelmez, yine bigün bi yerde patlak verirdi. Hakkında hayırlısı..
Eşinizin karakteri sağlam olmadığı ve her ne kadar bir mesleği vs olsa da kendi ayakları üzerinde
durmayı beceremediği, hala ailesinin gölgesinde kaldığı için aslında tuhaf gelmedi bana eşinizin bu
tavrı.. Önceki konularınızı da bildiğim için.
Ailesine en ufak sesini çıkaramamış bir adam.
Siz tabi ki sevmişsiniz insan sevince belki çok göremiyor o sevgiyle ama geçenlerde konunuzda yazmıştınız ya
daha 5 günlükken evliyken kayınvalidem inşaata temizliğe götürdü diye.
İşte o zaman da aynıymış eşiniz hiç değişmemiş aslında. Çünkü hiç normal bir durum değil bu.
Siz hep iyi olmuşsunuz alttan almışsınız o yüzden böyle problemler olmamış.
Ama şimdi ilk defa hakkınızı (sonuna kadar haklı olarak) aradığınızda kötü olan hatalı olan siz
oldunuz ve boşanmaya kadar gitti.
Freud'un çok güzel bir sözü vardır. İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında, değiştiğinizi söylerler.'
İşte olay aslında bundan ibaret.
Kendinizi ezdirmediğiniz anda insanlar böyle olur.
O yüzden siz doğruyu yaptınız üzülmeyin.
Bunlar bu aile hiç bir zaman değişmezdi ve siz hep taviz vermek içinize atmak zorunda kalacaktınız.
O zaman da hep sinir stres içinde yaşayıp kendinizi yıpratmaya devam edecektiniz.
Her işte bir hayır vardır derler ya Allah bilir belki de bu olay sizin için hayırlı olandır.
Çünkü çok daha fazla zaman kaybetmeden bu kendini kaf dağında gören adamdan ve aileden kurtuluyorsunuz.
Belki kaderinizde çok daha farklı bir yol ve daha mutlu bir gelecek vardır. (İnşallah)
Bundan sonra dilerim çok daha mutlu ve huzurlu olursunuz.
tatlım yaaa yapmayın çözümü basit sebeplerden boşanmayınDerin bir "ahhhhh" çekerek, başlıyorum yazmaya. Aslında olay konu başlığındaki gibi kısa ve net ama hissettiklerimi bir de bana sorun.
İzah edilemeyecek, kendime bile anlatamadığım kadar derin ve karışık.
Belki biraz da acı...
Daha önce sorunları yaşadıkça anlatmıştım burada. Aile ile birlikte yaşama mevzusuyla çıkan sorunlar, evi terk etmem ve nihayet eşimle anlaşarak boşanmaya karar vermemizle sonuçlanan bir konu benimki.
Pek çoğunuz bana hak verdiniz, destek oldunuz, teselli ettiniz çok teşekkür ederim. Bana öyle iyi geliyorsunuz ki, yine burada aldım soluğu.
Bir çocuğum var, öğretmenlik ve memuriyet için çabalıyorum, eşimin çok yakın arkadaşının araya girmesiyle bayramdan sonra anlaşıp boşanmaya karar verdik.
Eşim halen bu mevzuda beni hatalı bulurken, ben de asla geri atmadım. Sorunun çözümü basitken, soruna çözüm olacak seçenekler dışında pek çok saçma söylemle çıktı karşıma.
Üzülmüyorum ama seviyorsun, evleniyorsun, bir çocuğun oluyor ve saçma sapan bir sebepten boşanıyorsun.
Bu kadar basit olmamalıydı diyorum ama işte bu kadar basitmiş.
Hayırlısı...
Basit bir sebep değildi ama sizinki. Size bunu söyleyen birileri varsa kulak tıkayın, siz kendinize bunu söylüyorsanız iç sesinizi susturun.
Ev ev üstüne asla kolay değil, bakın burada birlikte yaşayanların açtığı kaç konu okuduk, ne problemler gördük...
Her şeye peki-tamam derken harika eş ve gelindiniz, bir tek şeyi kabul etmediniz tü kaka oldunuz. E bir de bu zihniyetteki insanlarla beraber yaşasaydınız?
Böyle anne babaya yazıklar olsun. Göz göre göre çocuklarının yuvasını yıktılar. Hadi gelin el kızı ne hali varsa görsün diyorsun da ortada günahsız bir çocuk var. Allah ıslah etsin. Size herşeyin en güzelini en hayırlısını diliyorum. Eşiniz çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.
tatlım yaaa yapmayın çözümü basit sebeplerden boşanmayınmutlaka vardır bir yol boşanma hariç...
Çok teşekkür ederim.Hakkında hayırlısı olsun
yazık cidden.Çözümü basitti evet ama eşim çözmek yerine benim kararımın arkasında durmamı bekledi, ben de öyle yaptım. Çözebilmek adına hiç çaba göstermedi. Hep "ailem, annem, sen haksızsın" modundaydı. Bana da bu saatten sonra bu kafada bir eş lazım değil.
Beni ailesi olarak göremeyen bir Ada'mla geçirecek tek bir günüm bile yok.
Bile bile bu noktaya getirdiler. Benim içim rahat, bundan sonra da hayırlısı olsun diyorum.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
yazık cidden.
çocuğunu da mı düşünmüyor hiç?
eşine hiç güvenilecek bir insan değilmiş canım.
ben barışmanızı ümit etmiştim.
ancak eşin yuvasını yıkmakta kararlı.
anlamsız bir inadın içinde.
altta yatan başka birşeyler olmalı .
çok saçma bir gerekçe ile ayrılıyorsunuz.
gerçi görünen sebep bu.
mesele eşinin zihniyetinde.
ailesi ile yaşamayı kabul etmedin diye bu kadar varlığın içinde yuva yıkmasını anlamak mümkün değil.
hakkında hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?