- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Sevgili hanımlar bir de size bir şey sormak istiyorum, sizce tazminat istemeli miyim ? Yoksa sadece 40 binlik bir altınım var onu alıp kurtulmalı mıyım ?
Bir yandan diyorum ki anlaşmaya yanaşmış, hiç onlarla uğraşmadan boşanıp çıkayım, diğer yandan da diyorum ki bana ve aileme yaşattıkları bı kadar sıkıntı kar mı kalsın?
Annem benden daha kötü, onlara daha çok üzülüyorum. Adamların her şeyi para, şeytan diyor aç yüklü bir tazminat, tut sağlam bir avukat, isterse yıllar sürsün, uzasın dursun, uğraşalım.
Tabi avukata para verir, onu da satın alırlar mı, çok mu kötülük çıkar, bu ihtimaller hep düşündürüyor beni.
Bir de çocuk var, yani arada hep bir bağ olacak. Bilemiyorum. Sizden akıl almak istiyorum bir de.
Paralarına bu kadar düşkün insanlar,saçma sapan sebeplerden boşanan bir insan bence de avukata para verir satın alır; davayı kazanmak için her yolu dener gibi geliyor.Bir an önce ayrıl kurtul derim, ben olsam uğraşmazdım çok yıpranırdım. Çocuğu için nafaka verecek mi peki?Sevgili hanımlar bir de size bir şey sormak istiyorum, sizce tazminat istemeli miyim ? Yoksa sadece 40 binlik bir altınım var onu alıp kurtulmalı mıyım ?
Bir yandan diyorum ki anlaşmaya yanaşmış, hiç onlarla uğraşmadan boşanıp çıkayım, diğer yandan da diyorum ki bana ve aileme yaşattıkları bı kadar sıkıntı kar mı kalsın?
Annem benden daha kötü, onlara daha çok üzülüyorum. Adamların her şeyi para, şeytan diyor aç yüklü bir tazminat, tut sağlam bir avukat, isterse yıllar sürsün, uzasın dursun, uğraşalım.
Tabi avukata para verir, onu da satın alırlar mı, çok mu kötülük çıkar, bu ihtimaller hep düşündürüyor beni.
Bir de çocuk var, yani arada hep bir bağ olacak. Bilemiyorum. Sizden akıl almak istiyorum bir de.
Sevgili hanımlar bir de size bir şey sormak istiyorum, sizce tazminat istemeli miyim ? Yoksa sadece 40 binlik bir altınım var onu alıp kurtulmalı mıyım ?
bir arkadaşım vardı burnu yere düşse eğilip almayacak bir cinstendi kendisi eşi de bir o kadar mülayim bir adamdı ama abisini ve yeğenini kaybetmiyşti psikolojik olarak yıkılmıştı adam saknlik istiyordu arkadaşımda tam tersi idealleri olan dediğim olsun isteyen bencil bi tip... çok saçma bi sebep yüzünden boşanma davası açıldı son ana kadar kızın umrunda değil boşanırım evim var arabam var param var çocuğuma da bakarım havalarındaydı... ta ki hakim onları boşayana kadar.... duruşma salonundan çıkar çıkmaz beni aradı çok pişmanım böyle olacağını tahmin etmemiştim çok kötü hissediyorum ne olur bizi barıştır, herşeyine katlanırım yeter ki beni bırakmasın diye... yani o kadının bunları söyleyeceğine asla inanmazdım.. bi inat uğruna yapılan şeyler büyük pişmanlık bırakabiliyor insan hayatında...
Paralarına bu kadar düşkün insanlar,saçma sapan sebeplerden boşanan bir insan bence de avukata para verir satın alır; davayı kazanmak için her yolu dener gibi geliyor.Bir an önce ayrıl kurtul derim, ben olsam uğraşmazdım çok yıpranırdım. Çocuğu için nafaka verecek mi peki?
neden almayacaksın ki tazminat süründür
Bilemiyorum ki canım,yanlış da yönlendirmeyelim seni. Kalbinin sesini dinle,Allah hayırlı olanı yaşatsınBen de böyle düşünüyorum, diğer yandan da gitsin uğraşsınlar sürünsünler diyorum. Nafakayı da versin bir zahmet, çocuğuna yani ama acaba alsam çocuğu yoluma mı baksam ? Bilemiyorum ki. Hem her pisliği bekliyorum onlardan, hem de git uğraş diyorum kendime.
Bilemiyorum ki canım,yanlış da yönlendirmeyelim seni. Kalbinin sesini dinle,Allah hayırlı olanı yaşatsın
Hakkınızda hayırlısı olsun,yeni hayatınız size ve çocuğunuza huzur ve mutluluk getirsin.
Amin, inşallah güzel olur her şey.
Çok teşekkür ederim.
Günaydın canım bugün nasılsın?
Tazminat konularında açıkçası bilgim yok.Tazminat alman için kriterler olması gerekmiyormu ne bileyim aldatma,şiddet v.s .Alma hakkın varsa al.
Şöylede bir durum var bu aile varlık içinde yokluk yaşatan bir aile.Herşeyleri varken borçlarını kapatmak için sizin oturduğunuz eve göz dikmişlerdi.Şu durumda para onlar için herşeyden hatta oğlunun yuvasından torununun mutluluğundan daha önemli gözüküyor.
Burunları kaf dağında olduğu için ailesi ne aradı ne yanına geldi.Üstüne senin yakın görüp söylediğin şeyi eşine söyleyerek çirkinleştiler. Tazminat istediğinde neler yapmazlar.İftira bile atarlar bana öyle geliyor.
Çelik gibi sinirlerim var hepsinin üstesinden gelirim diyorsan başvur ama yok onlardan kurtulduğum için şükrediyorum çocuğumada nafaka alsam yeter diyorsan başvurma.
Zaten mesleği olan bir insansın devlette olmazsa özelde de çalışırsın.Eninde sonunda iş bulursun.Ailende yanında çocuğuna bakarlar.
Nereden bulaştın anlamadım onlara.Sen çok çok çok fazlasın o aileye.Gerikafalı cahil zihniyetlerinde seni ezmeye çalışmışlar.Parayla herşeyi satın alabileceklerini zannediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?