- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
ben evli değilim ama etrafımda gözlemlediğime göre evlilikler çok uzun sürede rayına oturuyor erkekler çok heç kavrıyor yeni bir ailesi olduğunu dünyanın düzeninin bu olduğunun bunda bizim toplumumuzdaki erkek çocuk yetiştirilirken bir ton yanlışın çol çok büyük etkisi var. eşinizin çok çok ofsayt yönü var ama bu süreci hiç iyi yönetemedi beyninde alt olarak ailesiyle sizin aranızda seçim yapma noktasına getirmiş gibi işi ve gurur yapmış. onun için ayrı ev ailesine ihanet etme düşünce noktasına gelmiş gibi.ve ailesindem çok etkileniyor bu açık
bi tataftan sizin evliliğinize tabiki burdan okuduğum kadarıyla ve eşinizin bütün bu ofsayt ailesinin kanatları altındaki hayat anlayışına rağmen belki bi şansınız olabilir diye düşünüyorum ama aileler dışında 3. bir kişinin belki arabulucuğuyla olabilir.eşinizin şu an mutlu olduğunu zannetmiyorum sadece bence kendine itiraf noktasında ciddi sorunlar yaşıyor belki o eşinizin arkadaşı deseki arkadaşım kadın haklı şöyle şöyle bir durumda senden anlamanı istediği şu bu filan dese bence anlayacak. o arkadaşı böyle bişey yapsa keşke. belki bu vesileyle ailesinin gölgesinden de kurtulabilirsiniz belki bence bu yolları da denemekte fayda var. 2 geri kafalı ,buldumcuk,kendini asil sanan ukalalar yüzünden bitmeyebilir. belki anlar eşiniz. çünkü makul,orta zekaya sahip normal bir insanın anlayamama gibi bir olayı olamaz
Arkadaşı neredeyse kaç kurtar kendini diyecekti

Kesin kararlı mısın diye sorduğunda evet dedim, o da eşim için "o da zaten biraz feodal bir yapıda, zihniyeti belli, o yüzden hiç onunla konuşmuyorum, senin için en iyisi böyle, git çalış, yaşa çocuğunla" gibisinden bir şeyler söyledi. Vallahi ne yalan söyleyeyim, Ada'm kurtuldun şükret der gibiydi, bunu anneme de söyledim, tavrı bana şükret der gibiydi diye.
Her ne kadar şu an çok çok kızgın olsam da, ben eşime de üzülüyorum, 39 yaşındasın, ben eşimin ikinci evliliğiyim, ikinci evliliğin de ailen yüzünden bitiyor (bunu şu an anlıyorum, hem de işler bu noktaya gelince, bahsettiğim arkadaşın eşi anlattı bana detayları) ve sen halen aptallık ediyorsun.
Ne diyebilirim ki ?