Bayramı ve sonrasini memleket te geçirme polemiği

Bence neden istemiyor bir onu bulmak lazım

Öğretmene 20 gün aile yanı çok değil

Eşin de evde kalabilir ama işte yemek çamaşır vs gibi sıkıntıları olur mu onun için mi istemiyor

Senelik izin 14 gün ama sirket toplam kullandirmiyor.1 hafta beraber denize gideceğiz. Benim 2 ay yaz tatili malum .ikmizin memleketi de ayrı ayri
1 hafta beraber tatil yapacaksınız, sonra o eve dönüp işe başlayacak. Siz de memleketinizde biraz daha kalacaksınız isteğinize göre doğru mu anladım?
Bence haklısınız, 2 ay tatiliniz var sonuçta, eşinizle birlikte eve tıkılmak zorunda değilsiniz.
Eşi özel sektörde çalışan öğretmen arkadaşlarım hep böyle yapıyor, bana isteğiniz normal geldi.

20 gün çok bence eşinizin teklifi daha mantıklı görünüyor.

Evet doğru anladiniz

Şöyle yapın eşinizle beraber gidin bir hafta kalin sonra iki hafta sonra falan tekrar ailenin yanina gidebilirsin

20 gün bana göre de çok.. keyfi durumlar için bu süre biraz uzun..
1 hafta eşinizle 1 haftada kendiniz kalın... bunu kabul eder diye düşünüyorum.

Çoğunluk eşimi destekliyor gibi benim gibi düşünen yok mu ne yapim yabancı bir şehirde hem sıcak hem gidecek kimse yok aynı yerleri grzmekten bıktım kardeş lar ile bir arada olmak beni daha çok mutlu ediyor. Ben bu adamı nasıl ikna ederim offff

Ben kendi memleketimde 20 gun kalamiyorum baskasindan da isteyemezdim herhalde.

3 4 ayda bir (yaz tatili haric) memleketinizde 1 hafta gecirin esiniz illa gelmek zorunda degil bence. Hem onun ustune fazla yuk olmamis olur hem de sizin gonlunuz olmus olur.

Burada simdi "esim 20 gun memleketine goturmek istiyor" diye konu acilsa topa tutmustuk o adami 20 gun nedir diye.

Kendiniz icin belki az bile olabilir ama esiniz icin fazla bence.

3 4 ayda bir gidiliyor işte gidemedim okul var. Ara Tatili de gidilmiyor . Kimse olmuyor. Soğuk vs
Ben ona kal demiyorum bizi bırak sen geri dön diyorum

3 4 ayda bir gidiliyor işte gidemedim okul var. Ara Tatili de gidilmiyor . Kimse olmuyor. Soğuk vs
Ben ona kal demiyorum bizi bırak sen geri dön diyorum

20 gün kendi annemin evinde bile kalamam..
Eşinizin talebi daha makul bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…