1 hafta beraber tatil yapacaksınız, sonra o eve dönüp işe başlayacak. Siz de memleketinizde biraz daha kalacaksınız isteğinize göre doğru mu anladım?Senelik izin 14 gün ama sirket toplam kullandirmiyor.1 hafta beraber denize gideceğiz. Benim 2 ay yaz tatili malum .ikmizin memleketi de ayrı ayri
Evet doğru anladiniz1 hafta beraber tatil yapacaksınız, sonra o eve dönüp işe başlayacak. Siz de memleketinizde biraz daha kalacaksınız isteğinize göre doğru mu anladım?
Bence haklısınız, 2 ay tatiliniz var sonuçta, eşinizle birlikte eve tıkılmak zorunda değilsiniz.
Eşi özel sektörde çalışan öğretmen arkadaşlarım hep böyle yapıyor, bana isteğiniz normal geldi.
Bende akraba dolaşmaya sevenlerdenimE hakli adam. Ayni yerde 20 gun kalmak anlamsiz.7 gun yeterli. Sonrasinda tatil yaparsiniz, akraba dolasacaginiza vaktinizi birbirinize ayirin iste ne guzel
Onu da kabul etmiyor isteŞöyle yapın eşinizle beraber gidin bir hafta kalin sonra iki hafta sonra falan tekrar ailenin yanina gidebilirsin
Olmadi o zamanOnu da kabul etmiyor iste
Yaz sonu tekrar gidersiniz bir hafta olmaz mi?Bende akraba dolaşmaya sevenlerdenim
Bakalim inşallah bu bayram onun istedigi gibi olsun ağustos içinde bir 15 gideyim dicem öyle de kabul etmez de şimdiden başlarsam olur belkiOlmadi o zaman
En mantikli görünen bu çünkü cok kavga etmeden tatilde iki hafta ailenizde kalmaya ikna edevilirsiniz umarım
3 4 ayda bir gidiliyor işte gidemedim okul var. Ara Tatili de gidilmiyor . Kimse olmuyor. Soğuk vsBen kendi memleketimde 20 gun kalamiyorum baskasindan da isteyemezdim herhalde.
3 4 ayda bir (yaz tatili haric) memleketinizde 1 hafta gecirin esiniz illa gelmek zorunda degil bence. Hem onun ustune fazla yuk olmamis olur hem de sizin gonlunuz olmus olur.
Burada simdi "esim 20 gun memleketine goturmek istiyor" diye konu acilsa topa tutmustuk o adami 20 gun nedir diye.
Kendiniz icin belki az bile olabilir ama esiniz icin fazla bence.
3 4 ayda bir gidiliyor işte gidemedim okul var. Ara Tatili de gidilmiyor . Kimse olmuyor. Soğuk vsBen kendi memleketimde 20 gun kalamiyorum baskasindan da isteyemezdim herhalde.
3 4 ayda bir (yaz tatili haric) memleketinizde 1 hafta gecirin esiniz illa gelmek zorunda degil bence. Hem onun ustune fazla yuk olmamis olur hem de sizin gonlunuz olmus olur.
Burada simdi "esim 20 gun memleketine goturmek istiyor" diye konu acilsa topa tutmustuk o adami 20 gun nedir diye.
Kendiniz icin belki az bile olabilir ama esiniz icin fazla bence.
Belki üst üste olunca istemiyor.Yaz sonu tekrar gidersiniz bir hafta olmaz mi?
Olabilir tabii. Sizinle vakit gecirmek istiyordur esiniz de. O da hakli kendinceBelki üst üste olunca istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?