- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
3 4 ayda bir gidiliyor işte gidemedim okul var. Ara Tatili de gidilmiyor . Kimse olmuyor. Soğuk vs
Ben ona kal demiyorum bizi bırak sen geri dön diyorum
20 gün kv-kp evinde erkeklere de çok zor, siz yalnız mı gitmekten bahsediyorsunuz?Merhaba hanımlar eşimle dün bayrama gitme konusunda tartıştık çok canım sıkıldı. Ben Baska bir şehirde yaşıyorum bayramda memlekete gidip biraz kalmak istiyorum 20 gün kadar. Eşimde 20 günün çok fazla olduğunu söyledi. Bende zaten senede 1 yada 2 kez gidiyorum gitmişkenr biraz kalmak istiyorum. Diyorum.Bir ton laf etti. Ne yapayim yani bayrama gidip 7 gün kalıp geri mi geleyim koskoca bir yaz tatilinde 7 gün az değil mi?
,burdakiler cok garip ne olmus yani erkek adam dursun evde napıcak 20 gunden ölmez zaten senin yaz tatilin yani 1 hafta kalın bayramda ailenin yanında esin dönsün eve zaten 13 gun daja kalıcan ne var bunda yani erkekleri böyle alıstırmıslar yemeyi ütüsü sonra bide yaranamıyoruz diye dert yanarlar bu kadar sımartırsan oooÇoğunluk eşimi destekliyor gibi benim gibi düşünen yok mu ne yapim yabancı bir şehirde hem sıcak hem gidecek kimse yok aynı yerleri grzmekten bıktım kardeş lar ile bir arada olmak beni daha çok mutlu ediyor. Ben bu adamı nasıl ikna ederim offff
Ben seni destekliyorum sonuçta 2 ay tatilin var eşin olmadan rahatça bi ailemle vakit geçireyim diyosun haklıskn nenceÇoğunluk eşimi destekliyor gibi benim gibi düşünen yok mu ne yapim yabancı bir şehirde hem sıcak hem gidecek kimse yok aynı yerleri grzmekten bıktım kardeş lar ile bir arada olmak beni daha çok mutlu ediyor. Ben bu adamı nasıl ikna ederim offff
20 gün kv-kp evinde erkeklere de çok zor, siz yalnız mı gitmekten bahsediyorsunuz?
Sonra erkeğin kadının aşçı ütücü temizlikçi olarak görmesini meşrulaştırıyorlar,burdakiler cok garip ne olmus yani erkek adam dursun evde napıcak 20 gunden ölmez zaten senin yaz tatilin yani 1 hafta kalın bayramda ailenin yanında esin dönsün eve zaten 13 gun daja kalıcan ne var bunda yani erkekleri böyle alıstırmıslar yemeyi ütüsü sonra bide yaranamıyoruz diye dert yanarlar bu kadar sımartırsan ooo
ütü istiyosa yapsın yada cevrede kuru temizlemeye versin yemek dersen dısarda yesin ne olcak yanii adamlara bu kadar yuz vermeyin
"erkeklere de zor" yani biz nasıl burda "ayy 20 gün kaynanamdayım yaa" diyorsak, adam da böyle hissedebilir, erkek diye kv-kp ile 20 gün geçirmek onun için de kolay olmasa gerek demek istemiş olabilir miyim? "de" ekini okuyalım, okutalım.Böyle ayrımcı yorum yapmasak erkeklere zor da ne demek kadınlar yeri gelio aynı evde yaşıo
Elbetteki az kendi ailesi sizin yanınızdamı yakın mı o ne sıklıkla görüyor ? Aile bu öyle birkaç günlük görmekle olmuyorMerhaba hanımlar eşimle dün bayrama gitme konusunda tartıştık çok canım sıkıldı. Ben Baska bir şehirde yaşıyorum bayramda memlekete gidip biraz kalmak istiyorum 20 gün kadar. Eşimde 20 günün çok fazla olduğunu söyledi. Bende zaten senede 1 yada 2 kez gidiyorum gitmişkenr biraz kalmak istiyorum. Diyorum.Bir ton laf etti. Ne yapayim yani bayrama gidip 7 gün kalıp geri mi geleyim koskoca bir yaz tatilinde 7 gün az değil mi?
İkna etmeyin gidin. Ailenizin yanina gitmek kalmak icin izin almak zorunda değilsiniz. İncelik yapıp sormuşsunuz ve ikna etmeye calismissiniz yani siz üzerinize duseni yapmışsınız. Burdakilere şaşıyorum ister 1 hafta 1 ay kalırsınız o sizin bileceğiniz iş. Ne demek 20 gün çok. Ayrıca adam yalnız başına ne yapacakmismis. Koca adam kendini doyurup yatamıyor muÇoğunluk eşimi destekliyor gibi benim gibi düşünen yok mu ne yapim yabancı bir şehirde hem sıcak hem gidecek kimse yok aynı yerleri grzmekten bıktım kardeş lar ile bir arada olmak beni daha çok mutlu ediyor. Ben bu adamı nasıl ikna ederim offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?