Bayramı ve sonrasini memleket te geçirme polemiği

3 4 ayda bir gidiliyor işte gidemedim okul var. Ara Tatili de gidilmiyor . Kimse olmuyor. Soğuk vs
Ben ona kal demiyorum bizi bırak sen geri dön diyorum

Konuda senede 1 ya da 2 kez gidiyorum demissiniz nasil 3 4 ayda bir gidiyorsunuz? Bayram haricinde kendinize zaman yaratin ve tek gidin istediginiz kadar kalin.

Goturmuyorsa da kendiniz binin otobuse gidin. Alternatifler var zorlamayin bence.

20 gün kv-kp evinde erkeklere de çok zor, siz yalnız mı gitmekten bahsediyorsunuz?

,burdakiler cok garip ne olmus yani erkek adam dursun evde napıcak 20 gunden ölmez zaten senin yaz tatilin yani 1 hafta kalın bayramda ailenin yanında esin dönsün eve zaten 13 gun daja kalıcan ne var bunda yani erkekleri böyle alıstırmıslar yemeyi ütüsü sonra bide yaranamıyoruz diye dert yanarlar bu kadar sımartırsan ooo

ütü istiyosa yapsın yada cevrede kuru temizlemeye versin yemek dersen dısarda yesin ne olcak yanii adamlara bu kadar yuz vermeyin

Ben seni destekliyorum sonuçta 2 ay tatilin var eşin olmadan rahatça bi ailemle vakit geçireyim diyosun haklıskn nence

Sonra erkeğin kadının aşçı ütücü temizlikçi olarak görmesini meşrulaştırıyorlar

Böyle ayrımcı yorum yapmasak erkeklere zor da ne demek kadınlar yeri gelio aynı evde yaşıo
"erkeklere de zor" yani biz nasıl burda "ayy 20 gün kaynanamdayım yaa" diyorsak, adam da böyle hissedebilir, erkek diye kv-kp ile 20 gün geçirmek onun için de kolay olmasa gerek demek istemiş olabilir miyim? "de" ekini okuyalım, okutalım.

Elbetteki az kendi ailesi sizin yanınızdamı yakın mı o ne sıklıkla görüyor ? Aile bu öyle birkaç günlük görmekle olmuyor

İkna etmeyin gidin. Ailenizin yanina gitmek kalmak icin izin almak zorunda değilsiniz. İncelik yapıp sormuşsunuz ve ikna etmeye calismissiniz yani siz üzerinize duseni yapmışsınız. Burdakilere şaşıyorum ister 1 hafta 1 ay kalırsınız o sizin bileceğiniz iş. Ne demek 20 gün çok. Ayrıca adam yalnız başına ne yapacakmismis. Koca adam kendini doyurup yatamıyor mu
Benim iznim az sen de rahat etme diyor yani. Yangına körükle gitmek istemem ama beraber kaldığınız da olur ayrı kaldığınız da. İnsan ailesinin yanına istiyorsa gider o kadar.

20 gün çok fazla. Ben olsam 3-4 gün birlikte aileme gider üzerine 2-3 gün eşimle tatil yaparım.

Haklisiniz bence.. bunu yaşayan bilir. Sizi anlıyorum. Aileye memlekete hasret çok zor. Bir de bulunduğunuz yerde kimseniz yoksa o daha da zor

Kışın tatilde soğuk diye gitmek istemiyosunuz yazın sucak diye gitmek istiyosunuz amaç aile değil gibi.

Siz bayramdan önce gidin p.tesi çıkın yola bayramda trafikte çekmezsiniz bayramdan sonrada 1hafta kalın dönün

Okullar açılmadan öncede gider 1hafta kalırsınız tamamdır
Kışında gidin oturursunuz evde soğuk olsada bişey olmaz

Hatta sizin yerinizde olsam havaalanı varsa o ilde yada yakın bi ilde ucuz uçak bileti kovalar arada bi ayda 1mesela gider gelirdim

Ne güzel anlatmışsınız .Erkekler bayansız bir hiç . Aaaa nasıl kalırlar 1 hafta 15 gün harap olur zavallılar .Anaları öyle alıştırmış birde eşler alıştırmasın ne olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…