- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Nöbette askerleri tembihliyor birde eşim çıkarsa dışarı haber verin diyeEşiniz nerede ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nöbette askerleri tembihliyor birde eşim çıkarsa dışarı haber verin diyeEşiniz nerede ?
Kendisini rezil ediyor işte!Nöbette askerleri tembihliyor birde eşim çıkarsa dışarı haber verin diye
Benide rezil etti herkese lanet olsun onun adamlığınaKendisini rezil ediyor işte!
Tövbe tövbe ... Bayram vakti etmeyin beddua..Benide rezil etti herkese lanet olsun onun adamlığına![]()
Eşiniz bencil birisi.. kendisinden başka kimseyi düşünmüyor belli ki, hiç sevmem böyle insanı, gırtlağına çökesim gelir!Daha gecen hafta babam konuştu bak oğlum böyle olmuyor ben hasta adamım birazda beni düşün ağzından burnumdan kan geliyor birde siz yakmayın canımı dedi ya daha 1 hafta olmadı yaAllahından korksa kanser bi adamı ciğerlerini tümör sarmış bi adamı nefes bile alamayan bi insanı bu kadar Üzmez
![]()
Offf inanmıyorum yaaa.. Eşiniz çok kötü bi insan. Vicdansız, merhametsiz.. Benim canım yandı burdan, babanız içinKesinlikle gideceğim ama şuan araç bulamıyorum eşimden gizli gideceğim zaten, aynen dediğimiz gibi psikolojik şiddet uyguluyor sürekli bunu yapıyor, ailemi gidiince adam oldu şimdi kabuğunu beğenmiyor, daha gece n hafta kavgamıza şahit oldu telden babamı aramış bilerek dinletmiş adam kanser ağzından burnundan kan gelmiş fenalaşmış napıyım ben yaiçim yanıyor ya 1 hafta geçmeden yine aynı
Yapacak hiç bişeyim yok kiTövbe tövbe ... Bayram vakti etmeyin beddua..
Kendisi rezil oldu emin olun, uzmeyin kendinizi... Şimdi evde kös kös oturacak misiniz öylece ?
Yorumu ben yaptim sandim :)) Toplu tasima yokmus, esi de birakmaz belki merkezeSenin bile tukurmediler 4 senedir
Benim yuzume mi tukurcekler ahahahaahahaha deseydin ...
Dangozun tekiymis kocan
Ne diye beklersin ki al biletini cik git
Hala duruyosun ?
Ben onu dedim hep dışardan biri olsa babama oturur aglardı sen nasıl vicdansızsın diyeOfff inanmıyorum yaaa.. Eşiniz çok kötü bi insan. Vicdansız, merhametsiz.. Benim canım yandı burdan, babanız içinallah acil şifalar versin..
Çocuk da yokmuş, bence iyi bir restin zamanı gelmiş geçmiş bile... Sizin kıymetinizi bilmeyecekse, böyle üzüp duracaksa o evliliğin ne anlamı varki? İşkenceden başka bişi değil...
Yorumu ben yaptim sandim :)) Toplu tasima yokmus, esi de birakmaz belki merkeze
Canim cok uzuldum gercekten pek cok erkek show meraklisi, bayiliyorlar baskalarinin onunde boyle abuk subuk hareketler yapmaya ve onunu arkasini dusunmeden karilarini eziyorlar insanlarin icinde. Hic degismez bu huyu 70 yasina gelse de belki iyi bir ders vermek lazim...
Eşim daha askerleri tembihliyor beni görünce haber vereceklermiş hayatta bırakmazYorumu ben yaptim sandim :)) Toplu tasima yokmus, esi de birakmaz belki merkeze
Canim cok uzuldum gercekten pek cok erkek show meraklisi, bayiliyorlar baskalarinin onunde boyle abuk subuk hareketler yapmaya ve onunu arkasini dusunmeden karilarini eziyorlar insanlarin icinde. Hic degismez bu huyu 70 yasina gelse de belki iyi bir ders vermek lazim...
Dogru nladiysam ve gercektsn boyle bir durum olduysa bosanmak gerekir bence. Cok igrenc bir dvranis bu.Kesinlikle gideceğim ama şuan araç bulamıyorum eşimden gizli gideceğim zaten, aynen dediğimiz gibi psikolojik şiddet uyguluyor sürekli bunu yapıyor, ailemi gidiince adam oldu şimdi kabuğunu beğenmiyor, daha gece n hafta kavgamıza şahit oldu telden babamı aramış bilerek dinletmiş adam kanser ağzından burnundan kan gelmiş fenalaşmış napıyım ben yaiçim yanıyor ya 1 hafta geçmeden yine aynı
Beter olsunlar.Ben onu dedim hep dışardan biri olsa babama oturur aglardı sen nasıl vicdansızsın diyebirde sürekli kuran okur namaz kılar eşim bide vicdandan merhametten bahseder bana
ben ona restimi çekeceğim , ben çok fedakarlık yaptım dişimi tırnagıma taktım yuvam için
bu kadar kolay olmayacak ona restim, geçeni gündüzüme kattım çalıştım üniversite sınavına hazırlandım çok iyi puan bekliyorum özel üniverstenin çok iyi bi bölümüne gidecem kredi çekip okula yatıracak beni okutacak ondan sonrada cekcem restimi benim 4 senem ne olacak anlatamadığım o kadar şey var ki
ben bu dağ başlarını boşuna beklemedim
24 yaşındayım 20 yaşından beri hayatımı mahvettiler
4 senede elini avcumu yedi ne altın bıraktı ne para herşeyimi ailesinin borcuna yatırdı hayat sevincimi aldılar elimden sağlığımdan ettiler
bu kadar kolay olmayacak ayrılmak
Aynen öyle insan değilki eşimDogru nladiysam ve gercektsn boyle bir durum olduysa bosanmak gerekir bence. Cok igrenc bir dvranis bu.
Allaha havale ettim her şeyi 17 kilo verdim ameliyatlar geçirdim hastalığıma teshis bile koyamadılae her yerimde kistle oluşuyor kendimde rahatsızımBeter olsunlar.
Namaz kılmak, kuran okumak iyi insan olmanın ölçütü değildirki. O Allah'la kendi arasında olan birşey.. Din ve ahlakı karıştırıyoruz hep.. Ahlaki kısmı es geçip sadece şekli olarak dini değerleri yaşamaya çalışıyo eşiniz...Ben onu dedim hep dışardan biri olsa babama oturur aglardı sen nasıl vicdansızsın diyebirde sürekli kuran okur namaz kılar eşim bide vicdandan merhametten bahseder bana
ben ona restimi çekeceğim , ben çok fedakarlık yaptım dişimi tırnagıma taktım yuvam için
bu kadar kolay olmayacak ona restim, geçeni gündüzüme kattım çalıştım üniversite sınavına hazırlandım çok iyi puan bekliyorum özel üniverstenin çok iyi bi bölümüne gidecem kredi çekip okula yatıracak beni okutacak ondan sonrada cekcem restimi benim 4 senem ne olacak anlatamadığım o kadar şey var ki
ben bu dağ başlarını boşuna beklemedim
24 yaşındayım 20 yaşından beri hayatımı mahvettiler
4 senede elini avcumu yedi ne altın bıraktı ne para herşeyimi ailesinin borcuna yatırdı hayat sevincimi aldılar elimden sağlığımdan ettiler
bu kadar kolay olmayacak ayrılmak