Bayramı zehir eden koca

Daha gecen hafta babam konuştu bak oğlum böyle olmuyor ben hasta adamım birazda beni düşün ağzından burnumdan kan geliyor birde siz yakmayın canımı dedi ya daha 1 hafta olmadı ya:( Allahından korksa kanser bi adamı ciğerlerini tümör sarmış bi adamı nefes bile alamayan bi insanı bu kadar Üzmez:(:(

Dün bir konu vardı bayramda eşimi bırakıp gidemiyorum aileme esim yanlız kalmasın diye.... oraya uzunca yazdım birseyler sonra geri sildim bu konuyu görünce yazıyım dedim nerdeyse içerik aynı ...orada henüz hakaret yok..10 yıl mal kocamla başka şehirlerde yaşadık yalnız kalmasın diye aileme gormedigim o kadar çok bayramın günüm var ki... koca yanlız kalmasın diye aileye gormedigim günlerim bir daha gelmeyecek ne yazıkki ...onunla boşa geçen günlerimi daha iyi degerlendirmek isterdim ama geçti o günler gelmez....ne olursa olsun Anne baba kardeşin yeri dolmaz bir daha onlardan yok ...ama eş bulunur .

Daha gecen hafta babam konuştu bak oğlum böyle olmuyor ben hasta adamım birazda beni düşün ağzından burnumdan kan geliyor birde siz yakmayın canımı dedi ya daha 1 hafta olmadı ya:KK43: Allahından korksa kanser bi adamı ciğerlerini tümör sarmış bi adamı nefes bile alamayan bi insanı bu kadar Üzmez:KK43::KK43:
Eşiniz bencil birisi.. kendisinden başka kimseyi düşünmüyor belli ki, hiç sevmem böyle insanı, gırtlağına çökesim gelir!

Kesinlikle gideceğim ama şuan araç bulamıyorum eşimden gizli gideceğim zaten, aynen dediğimiz gibi psikolojik şiddet uyguluyor sürekli bunu yapıyor, ailemi gidiince adam oldu şimdi kabuğunu beğenmiyor, daha gece n hafta kavgamıza şahit oldu telden babamı aramış bilerek dinletmiş adam kanser ağzından burnundan kan gelmiş fenalaşmış napıyım ben ya:KK43: içim yanıyor ya 1 hafta geçmeden yine aynı
Offf inanmıyorum yaaa.. Eşiniz çok kötü bi insan. Vicdansız, merhametsiz.. Benim canım yandı burdan, babanız için:( allah acil şifalar versin..

Çocuk da yokmuş, bence iyi bir restin zamanı gelmiş geçmiş bile... Sizin kıymetinizi bilmeyecekse, böyle üzüp duracaksa o evliliğin ne anlamı varki? İşkenceden başka bişi değil...

Senin bile tukurmediler 4 senedir
Benim yuzume mi tukurcekler ahahahaahahaha deseydin ...
Dangozun tekiymis kocan
Ne diye beklersin ki al biletini cik git
Hala duruyosun ?
Yorumu ben yaptim sandim :)) Toplu tasima yokmus, esi de birakmaz belki merkeze :KK43:

Canim cok uzuldum gercekten pek cok erkek show meraklisi, bayiliyorlar baskalarinin onunde boyle abuk subuk hareketler yapmaya ve onunu arkasini dusunmeden karilarini eziyorlar insanlarin icinde. Hic degismez bu huyu 70 yasina gelse de belki iyi bir ders vermek lazim...

Offf inanmıyorum yaaa.. Eşiniz çok kötü bi insan. Vicdansız, merhametsiz.. Benim canım yandı burdan, babanız için:KK43: allah acil şifalar versin..

Çocuk da yokmuş, bence iyi bir restin zamanı gelmiş geçmiş bile... Sizin kıymetinizi bilmeyecekse, böyle üzüp duracaksa o evliliğin ne anlamı varki? İşkenceden başka bişi değil...
Ben onu dedim hep dışardan biri olsa babama oturur aglardı sen nasıl vicdansızsın diye :( birde sürekli kuran okur namaz kılar eşim bide vicdandan merhametten bahseder bana:( ben ona restimi çekeceğim , ben çok fedakarlık yaptım dişimi tırnagıma taktım yuvam için :( bu kadar kolay olmayacak ona restim, geçeni gündüzüme kattım çalıştım üniversite sınavına hazırlandım çok iyi puan bekliyorum özel üniverstenin çok iyi bi bölümüne gidecem kredi çekip okula yatıracak beni okutacak ondan sonrada cekcem restimi benim 4 senem ne olacak anlatamadığım o kadar şey var ki :( ben bu dağ başlarını boşuna beklemedim :( 24 yaşındayım 20 yaşından beri hayatımı mahvettiler:( 4 senede elini avcumu yedi ne altın bıraktı ne para herşeyimi ailesinin borcuna yatırdı hayat sevincimi aldılar elimden sağlığımdan ettiler :( bu kadar kolay olmayacak ayrılmak

Yorumu ben yaptim sandim :)) Toplu tasima yokmus, esi de birakmaz belki merkeze :KK43:

Canim cok uzuldum gercekten pek cok erkek show meraklisi, bayiliyorlar baskalarinin onunde boyle abuk subuk hareketler yapmaya ve onunu arkasini dusunmeden karilarini eziyorlar insanlarin icinde. Hic degismez bu huyu 70 yasina gelse de belki iyi bir ders vermek lazim...
:( ne yaptıysam anlamadı sadece iki gün sürdü hemen eskisi oluyor, yüzüme tükürülecek ne yaptım ben milletin aileaininşn askerlerin içinde ben bu safi hiç haketmedim:(

Eşim daha askerleri tembihliyor beni görünce haber vereceklermiş hayatta bırakmaz

Kesinlikle gideceğim ama şuan araç bulamıyorum eşimden gizli gideceğim zaten, aynen dediğimiz gibi psikolojik şiddet uyguluyor sürekli bunu yapıyor, ailemi gidiince adam oldu şimdi kabuğunu beğenmiyor, daha gece n hafta kavgamıza şahit oldu telden babamı aramış bilerek dinletmiş adam kanser ağzından burnundan kan gelmiş fenalaşmış napıyım ben ya:KK43: içim yanıyor ya 1 hafta geçmeden yine aynı
Dogru nladiysam ve gercektsn boyle bir durum olduysa bosanmak gerekir bence. Cok igrenc bir dvranis bu.

Ben onu dedim hep dışardan biri olsa babama oturur aglardı sen nasıl vicdansızsın diye :KK43: birde sürekli kuran okur namaz kılar eşim bide vicdandan merhametten bahseder bana:KK43: ben ona restimi çekeceğim , ben çok fedakarlık yaptım dişimi tırnagıma taktım yuvam için :KK43: bu kadar kolay olmayacak ona restim, geçeni gündüzüme kattım çalıştım üniversite sınavına hazırlandım çok iyi puan bekliyorum özel üniverstenin çok iyi bi bölümüne gidecem kredi çekip okula yatıracak beni okutacak ondan sonrada cekcem restimi benim 4 senem ne olacak anlatamadığım o kadar şey var ki :KK43: ben bu dağ başlarını boşuna beklemedim :KK43: 24 yaşındayım 20 yaşından beri hayatımı mahvettiler:KK43: 4 senede elini avcumu yedi ne altın bıraktı ne para herşeyimi ailesinin borcuna yatırdı hayat sevincimi aldılar elimden sağlığımdan ettiler :KK43: bu kadar kolay olmayacak ayrılmak
Beter olsunlar.

Ben onu dedim hep dışardan biri olsa babama oturur aglardı sen nasıl vicdansızsın diye :KK43: birde sürekli kuran okur namaz kılar eşim bide vicdandan merhametten bahseder bana:KK43: ben ona restimi çekeceğim , ben çok fedakarlık yaptım dişimi tırnagıma taktım yuvam için :KK43: bu kadar kolay olmayacak ona restim, geçeni gündüzüme kattım çalıştım üniversite sınavına hazırlandım çok iyi puan bekliyorum özel üniverstenin çok iyi bi bölümüne gidecem kredi çekip okula yatıracak beni okutacak ondan sonrada cekcem restimi benim 4 senem ne olacak anlatamadığım o kadar şey var ki :KK43: ben bu dağ başlarını boşuna beklemedim :KK43: 24 yaşındayım 20 yaşından beri hayatımı mahvettiler:KK43: 4 senede elini avcumu yedi ne altın bıraktı ne para herşeyimi ailesinin borcuna yatırdı hayat sevincimi aldılar elimden sağlığımdan ettiler :KK43: bu kadar kolay olmayacak ayrılmak
Namaz kılmak, kuran okumak iyi insan olmanın ölçütü değildirki. O Allah'la kendi arasında olan birşey.. Din ve ahlakı karıştırıyoruz hep.. Ahlaki kısmı es geçip sadece şekli olarak dini değerleri yaşamaya çalışıyo eşiniz...

Siz üniversite hayatınız boyunca çekebilecek misiniz peki bu adamı? Rahat bırakacak mı sizi?

IMG_20170625_105929.webp yaşadığım yer burası

Back
X