Bayramı zehir eden koca

Birde her yer asker tek Bi orası var iste karanlık olduğu için aksam sadece oarada aydınlatma vardı direğin dibindeydi masa gündüz olsa haklısınız ama aksam her yerde asker vardı ve tek aydınlık yer daha doğrusu tek Yee oraaıydı geri kalan yerlerde karakolun biz inemiyoruz
Tüh ya kötü olmuş. Bayram vakti allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah esiniz hatasını anlar. Yok yere bayram da küslük çıkmış.

Karsınıza alıp konusun ceki düzen versin kendine.. Keske bayramda gtseydın aılenın yanına. Yınede gec degıl :KK39:
Saatlerce konuştuğum zamanların çok oldu ama yok sadece dinlemekle geciştiriyor yalvardım bile kendine çeki düzen ver diye bak ortada kalırsın ailen zaten istemiyor seni bende olmazsam yolunu sasırtırsın bak beni üzme ben kaldıramıyorum artık yeter ben seni böyle çekemem diye çok dil döktğm ama kendi düşen ağlamaz herşey olacağına varır

Ben olsam guzelce suslenirim. Giderim annemgilin yanina. Ve arar derim ki sultanlar gibi karsilandim baba evimde. Yuzunde hic nem hissettin mi? Arkandan tukurdu de.... Ben gelmiyorum derim. Aileniz kucak aciyorsa esinize demekki nankor. Anca baskalarina çalışıyor.. Suslenin puslenin bayram bugun tinlamayin.

Ben olsam guzelce suslenirim. Giderim annemgilin yanina. Ve arar derim ki sultanlar gibi karsilandim baba evimde. Yuzunde hic nem hissettin mi? Arkandan tukurdu de.... Ben gelmiyorum derim. Aileniz kucak aciyorsa esinize demekki nankor. Anca baskalarina çalışıyor.. Suslenin puslenin bayram bugun tinlamayin.
Araç olsa giderimde yok işte dışarı cıkcam birazdan dediğinşz gibi yapcam hiç tınlamıycam

Siz onu umursadikca sorun devam eder. Biraz kendinizin degerli oldugunuzu hissettirin evde. Hic onla ugrasmayin. Kendi degerinize odaklanin. Suslen puslen keyfine bak.

Araç olsa giderimde yok işte dışarı cıkcam birazdan dediğinşz gibi yapcam hiç tınlamıycam
Bayramdan sonra gidin. Esinizle asla nasihat edercesine konuşmayın. Anlasilan laftan degil icraattan anlıyor. Icraat yoluyla anlatin durumu. Inanin rahatlarsiniz. Ailesi egitememiz bu vakte kadar siz mi egiteceksiniz. Kendisi dussun kalksin. Zamaninizi heba etmeyin Onla uğraşarak

Yüzümğ güldürdünüz ya :)) aynı annem gibi konuştunuz bian :))
Ne mutlu bana gulun tabi. sinir oluyorumm ya. Bu nasil millet arkadas. Erkekse erkek. Hayatimizin mutluluguna bile etki ediyo. Bayram bayram kendinizden taviz vermeyin. Inanin farkinda olmadan evdeki tum yuku yuklendiginizi farkedeceksiniz. Zaten dusunen destekleyen biri var. Birakta az o derdine dussun. dusmusun pesine es olarak onu tercih etmisin. Yatsin kalksin sukretsin kahrimi ceken var diye.

Bayramdan sonra gidin. Esinizle asla nasihat edercesine konuşmayın. Anlasilan laftan degil icraattan anlıyor. Icraat yoluyla anlatin durumu. Inanin rahatlarsiniz. Ailesi egitememiz bu vakte kadar siz mi egiteceksiniz. Kendisi dussun kalksin. Zamaninizi heba etmeyin Onla uğraşarak
Vallahi çok doğru hiç bir şekilde kaftan anlamıyor ailesinin adam edemediğini ben edecek değilim herhalde

Ne mutlu bana gulun tabi. sinir oluyorumm ya. Bu nasil millet arkadas. Erkekse erkek. Hayatimizin mutluluguna bile etki ediyo. Bayram bayram kendinizden taviz vermeyin. Inanin farkinda olmadan evdeki tum yuku yuklendiginizi farkedeceksiniz. Zaten dusunen destekleyen biri var. Birakta az o derdine dussun. dusmusun pesine es olarak onu tercih etmisin. Yatsin kalksin sukretsin kahrimi ceken var diye.
Allah razı olsun, keşke şükretseydi yeri geldi kuru ekmek yedik yeri geldi açıkta kaldık ben eşimi çok sevdim gözüm hiç bişey görmemişti ama işte kendime çok kızıyorum nasıl bu densizi bu kadar çok sevdin diye :(nefret ediyorum nefret

Allah razı olsun, keşke şükretseydi yeri geldi kuru ekmek yedik yeri geldi açıkta kaldık ben eşimi çok sevdim gözüm hiç bişey görmemişti ama işte kendime çok kızıyorum nasıl bu densizi bu kadar çok sevdin diye :KK43:nefret ediyorum nefret
Nefret etmeyin. Kalbinizi karartmayin. Mantikli dusunmenizide engeller hem. Taviz tavizi dogurur her zaman. Bizler kendi yaptiklari kusuru gormezden gelip susmayi sabir sandik hep. Erkekler az cok alttan alttan mesaj gonderirlermis. Okudugum kisisel gelisim kitabinda yazıyordu. Esinizi gozlemleyin.muhakkak zaafi vardır. Bi yerde bi ezikligi vs.. Onlari kullanın. Nefretle kendinizi mahvedeciginze mantiginizla kendi lehinize cevirmeye çalışın. Onu ancak onun zaafi sevdigi ve fobisi olan seyleri icraate dökerek etkileyebilirsiniz. En azından isinize geln seyler olur su hayatta..

Anladığım kadarıyla esinizi kendi ailesi sevmiyor. Mesela ona sunu teklif edin. Sen bir hafta kendi ailende kal. Bende bir hafta kendi ailemde kalayim. Azicik simartilayim ailemce ihtiyacim var de. Ve git kal. Eve döndüğünde ise en mutlu halini burun. O kadar enerji depoladim ki hickimse bunu bozamaz. Annem babam sevgileriyle psikologum oldular benim de. Onlarada cok iyi gelmişim. Cok sevindiler de. Ona senin ailen sana bunu yapmıyor bak benimki yapiyor dersen batar. Ve dolayisiyla kendisi uste cikmak icin seni ezikler.dediğim gibi yaparsan Bu sekilde cok guzel etki ediyor ama. Denenmis onaylanmis bi durum

Bayramı zehir etmek farz gibi bi şey oldu bu kocalara , sanki hepsi bir olup sözleşmişler .
Sabret inşallah düzelir sabret ...
Allah razı olsun, keşke şükretseydi yeri geldi kuru ekmek yedik yeri geldi açıkta kaldık ben eşimi çok sevdim gözüm hiç bişey görmemişti ama işte kendime çok kızıyorum nasıl bu densizi bu kadar çok sevdin diye :KK43:nefret ediyorum nefret

Nefret etmeyin. Kalbinizi karartmayin. Mantikli dusunmenizide engeller hem. Taviz tavizi dogurur her zaman. Bizler kendi yaptiklari kusuru gormezden gelip susmayi sabir sandik hep. Erkekler az cok alttan alttan mesaj gonderirlermis. Okudugum kisisel gelisim kitabinda yazıyordu. Esinizi gozlemleyin.muhakkak zaafi vardır. Bi yerde bi ezikligi vs.. Onlari kullanın. Nefretle kendinizi mahvedeciginze mantiginizla kendi lehinize cevirmeye çalışın. Onu ancak onun zaafi sevdigi ve fobisi olan seyleri icraate dökerek etkileyebilirsiniz. En azından isinize geln seyler olur su hayatta..
Her şeyi söylüyorum zafı olan seyleride biliyorum önceden etki ederdi bazı şeyler ama şimdi sanki içinden bir canavar cıktı hiç bi laf kar etmiyor

Anladığım kadarıyla esinizi kendi ailesi sevmiyor. Mesela ona sunu teklif edin. Sen bir hafta kendi ailende kal. Bende bir hafta kendi ailemde kalayim. Azicik simartilayim ailemce ihtiyacim var de. Ve git kal. Eve döndüğünde ise en mutlu halini burun. O kadar enerji depoladim ki hickimse bunu bozamaz. Annem babam sevgileriyle psikologum oldular benim de. Onlarada cok iyi gelmişim. Cok sevindiler de. Ona senin ailen sana bunu yapmıyor bak benimki yapiyor dersen batar. Ve dolayisiyla kendisi uste cikmak icin seni ezikler.dediğim gibi yaparsan Bu sekilde cok guzel etki ediyor ama. Denenmis onaylanmis bi durum
Ailem beni çok seviyor ilk göz ağrılarıyım annemim tek dert ortagıyım , babamın hastalığından sonra kardeşlerine hem babalık yapıyorum hem analık , annem babamla ilgilendiği için hep hastanelerde aylarca kardeşlerime ben baktım yüküm o kadar ağır ki :( annemi de ayakta tutan tek nedenim , hiç bişey belli etmiyorum aileme ama artık çok Yoruldum eşimin yaptıklarınıda kaldıramıyorum artık :( eşimi ailesi pek sevmiyor babası borcu yükledi eşimin sırtına bidahada arayıp sormadılar hiç bir zaman ne ailem ne ben eşimin basına kakacak bişey söylemedik ama eşim verilen değeri başka bişey sandı herhalde

Benim anlamadığım 4 yıldır nasıl göndermiyor sizi ailenizin yanına? Kusura bakmayın ama bence biraz sizin de suçunuz var resmen gel tepeme çık diye davet etmişsiniz. İnsan ailesinin yanına giderken izin almaz sadece haber verir. Ne demek yollamadı ya?

Bayramı zehir etmek farz gibi bi şey oldu bu kocalara , sanki hepsi bir olup sözleşmişler .
Sabret inşallah düzelir sabret ...
Allah razı olsun yeni geldi kapıyı kırdı girdi içeri bağırdı çağırdı gitti söylediği laftan hiç haberi yok alttan alacağı yerden ha bire daha üste çıkıyor, 4 senedir sabrediyorum ama ne için kim içim diyorum bazen, maddi anlamda bütün desteği ailem oldu eşime arabasına kadar almıştı, sonra bütün çilesini bana çektirdi 4 yer oldu komutanlarla geçinemediği için ha bire tayin isteyip beni perişan etti gurbet ellerde, sonra ailesinin hiç umrunda olmadı ama simdi sorsan ailesi her şeyi olmuştur eşimin, onca şeye rağmen daha kendini dev aynasında görüyor, çok geri kalmış bi toplumda yetişmişti eşim, ilk zamanlar eşimin dedesinin elini öpmek istemiştim elini bile vermemişti, sonra eşim bana kızmıştı ayıp ettin bizde erkeklerle falan konuşulmaz diye ben sok olmuştum, eve erkek misafir gelince hemen beni odaya kaptıyorlardı. ... Benim ailemde hep okumuş çok yüksek mevkide hepsi benim aileme girince eşim görgüyğ sohbeti muhabbeti öğrendi şimdi ise bizi beğenmiyor.

Back
X