Bayramı zehir eden koca

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Hayırlı bayramlar, arkadaşlar dün bayram için alışverişe gitmiştik son iftar diye mangal yapacaktık, ben dağlık bi yerde karakol lojmanın da yasıyorum dışarda bi tane kamelya var neyse işte orda mangal yapacaktık , eşim sen git eve ben burdayım dedi , ben eve çıktım iftara 20 dkka vardı mangal yapacağız diye yemekte yapmamşıştım, ben eşimi aşağıda mangala başladı biliyordum tam aşağı inecekken beni aradı kamelyaya başkası oturdu diye bundan sonra ipler koptu işte,

Bende kızdım niye orda beklemedn ya da söylemedin biz de yapcaktık diye dedim, eşim de olsun ya bizde başka şeyler yeriz dedi bende iyice sinirlendim , başka seyde yerim sorun o değildi, sorun eşimin her zaman millete öncelik tanıması laf konusamaması 3 senedir burada oturuyorum 3 senedir hep biz vazgectik onların çocuğu var diye ya benim çocuğum yok diye hep ben mi fedakarlık yapacağım:( dedim iftara kalmış 5, dkka ne yiycez diye hep bana böyle yapıyorsun dedim milletin huzuru kaçmasın diye benim huzurunu kaçırıyorsun millete kendini ezdirir benide ezdirir:(

4 senelik evliyim hiç bi bayramım ailemle geçmedi hiç bi bayram göndermedi :( bugünde nöbetçiydi dün dedim işte babam hasta beni keşke gideydim bayrama dedim çok pişman oldum dedim , GİT DE YÜZÜNE TÜKÜRSÜNLER DEDİ milletin içinde sok geçirdim yüzüme tükürülecek ne yaptım dedim sen ne diyon dedim sadece bayrama gideydim dedim başkaları da duydu bu lafı sinirlerin boşaldı ,

Sakın gelme eve dedim defol git dedim ilk kez evden gitti arabaya ben bişey demedim bak susuyorum ne dedi, ben de daha ne diycen dedim milletin içinde rezil ettin dedim .Hep böyle yapıyor söylenebilecek en ağır lafı konuşuyor sonra sucu bana yüklemeye çalışıyor susuyorum bak bişey mi diyorum der.

Daha özür dileyececegi yerde bayrama gitmek içim kavga çıkardın da onu bunu bahane ettinde, bayramımı içime zehir ettinde diye bana suç yüklemeye çalışıyor, Senin Allah b....... versin dedim 4 yıl geçmiş hiç gitmemişsimde şimdi bunun için iftara 5 dkka kala mı kavga cıkarcam dedim :( vallahi billahi söz geciremiyorum .

İftardan beri içim içimi yedi hiç uyuyamadım yüzüne tükürsün ailen ne demek ya milletin içinde :( yalnızım kimsem yok burada gözlerim kan çanağı oldu ağlamaktan :( ,:( Ne dediğini bilmeyen dengesiz bi koca lanet olsun ona yalnız kalıyo diye gitmedim bayrama zehir etti içime herşeyi ailemi bile arayamadım daha sinirden bişey gözüm görmüyor:(

Hep böyle ağır sözler konuşur eşim kaldıramıyorum artık psikolojim iyice bozuldu ben bi kadınım sonuçta bana her canı istediğini diyemez:( arkadaşlar napıyım şimdi ben :(bir başıma kaldım,

Milletin karşısında ezilip büzülüp aklıs sıra size erkeklik taslıyor. Ben olsam babama bilet aldirip güle güle şekerim der evime giderdim
Gitmek aklımda babamgil bayram içim dedemgile gittiler bi anda gidince millet dedikodu yapar diye bekliyorum bir de bulunduğum yer köy gibi biyer merkeze çok uzak ve bayram diye münibüste yok

Hazırlanın bir güzel, hiç umursamayın, bu tatsızlığın bayramınıza mal olmasına izin vermeyin. "Hadi ben kaçtım babamlara, istediğin bir şey var mı gelirken? Tükürük filan?" deyip gidin. O da biraz tek başına kalıp yaptığı hareketi, söylediği lafı düşünsün.

Hazırlanın bir güzel, hiç umursamayın, bu tatsızlığın bayramınıza mal olmasına izin vermeyin. "Hadi ben kaçtım babamlara, istediğin bir şey var mı gelirken? Tükürük filan?" deyip gidin. O da biraz tek başına kalıp yaptığı hareketi, söylediği lafı düşünsün.
Gitcem zaten ama babamgilin eve gelmesini bekliyorum bir de araç yok merkeze gidecek

Pire deve olmuş ...

Keşke bekleseydiniz de ne yiyeceğinizi kendisi belirleyip önünüze koysaydı...

Eşinizin lafı ağır olmuş, belli ki canınızı yakmak istemiş o sözleriyle ve başarmış!

Şu bayramlar bir kere de rezil olmasa keşke...

Deve pire olmuş ...

Keşke bekleseydiniz de ne yiyeceğinizi kendisi belirleyip önünüze koysaydı...

Eşinizin lafı ağır olmuş, belli ki canınızı yakmak istemiş o sözleriyle ve başarmış!

Şu bayramlar bir kere de rezil olmasa keşke...
:( ben o kelimeyi hak edecek bişey demedim :( bana diyo mantı yapta yiyelim diye utanmadan milletin yalakalığını yapmak için bin takla atıyor,

Senin bile tukurmediler 4 senedir
Benim yuzume mi tukurcekler ahahahaahahaha deseydin ...
Dangozun tekiymis kocan
Ne diye beklersin ki al biletini cik git
Hala duruyosun ?

:KK43: ben o kelimeyi hak edecek bişey demedim :KK43: bana diyo mantı yapta yiyelim diye utanmadan milletin yalakalığını yapmak için bin takla atıyor,
Giyinip gidin ailenize .... Bayramda böyle şeyler olmaz, insanlar mutlu uyanır kalp kirmamaya özen gösterir... Saçmalamış eşiniz

Psikolojik şiddet bu resmen yaa..

Arkadaşım bu kadar fedakar olmayın, bu fedakarlıkta değil kendinden ailenden taviz vermektir ve taviz tavizi doğurur. Sen taviz verdikçe hep daha fazlasını ister karşıdaki... Ne demek hiç bir bayramda ailenizin yanına gitmemek?

Üzülmeyin, ağlamayın lütfen... Babanız eve gidince atlayın minibüse ve gidin yanına.. Bırakın o beyfendi de bi kaç gün yalnız kalsın, düşünme fırsatı bulur belki..

Senin bile tukurmediler 4 senedir
Benim yuzume mi tukurcekler ahahahaahahaha deseydin ...
Dangozun tekiymis kocan
Ne diye beklersin ki al biletini cik git
Hala duruyosun ?
Çok haklısın sözünde şuan gitmeye imkanım yok köyde yaşıyorum bayram diye merkeze araç yok aileme çok uzagım gitmek için bende cam atıyorum ama neyle gideceğim anca :( babam onu her defasında evladım diye bağrına bastı yğz mü bar tükürülecek

Psikolojik şiddet bu resmen yaa..

Arkadaşım bu kadar fedakar olmayın, bu fedakarlıkta değil kendinden ailenden taviz vermektir ve taviz tavizi doğurur. Sen taviz verdikçe hep daha fazlasını ister karşıdaki... Ne demek hiç bir bayramda ailenizin yanına gitmemek?

Üzülmeyin, ağlamayın lütfen... Babanız eve gidince atlayın minibüse ve gidin yanına.. Bırakın o beyfendi de bi kaç gün yalnız kalsın, düşünme fırsatı bulur belki..
Kesinlikle gideceğim ama şuan araç bulamıyorum eşimden gizli gideceğim zaten, aynen dediğimiz gibi psikolojik şiddet uyguluyor sürekli bunu yapıyor, ailemi gidiince adam oldu şimdi kabuğunu beğenmiyor, daha gece n hafta kavgamıza şahit oldu telden babamı aramış bilerek dinletmiş adam kanser ağzından burnundan kan gelmiş fenalaşmış napıyım ben ya:( içim yanıyor ya 1 hafta geçmeden yine aynı

Back
X