- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Hayırlı bayramlar, arkadaşlar dün bayram için alışverişe gitmiştik son iftar diye mangal yapacaktık, ben dağlık bi yerde karakol lojmanın da yasıyorum dışarda bi tane kamelya var neyse işte orda mangal yapacaktık , eşim sen git eve ben burdayım dedi , ben eve çıktım iftara 20 dkka vardı mangal yapacağız diye yemekte yapmamşıştım, ben eşimi aşağıda mangala başladı biliyordum tam aşağı inecekken beni aradı kamelyaya başkası oturdu diye bundan sonra ipler koptu işte,
Bende kızdım niye orda beklemedn ya da söylemedin biz de yapcaktık diye dedim, eşim de olsun ya bizde başka şeyler yeriz dedi bende iyice sinirlendim , başka seyde yerim sorun o değildi, sorun eşimin her zaman millete öncelik tanıması laf konusamaması 3 senedir burada oturuyorum 3 senedir hep biz vazgectik onların çocuğu var diye ya benim çocuğum yok diye hep ben mi fedakarlık yapacağım
dedim iftara kalmış 5, dkka ne yiycez diye hep bana böyle yapıyorsun dedim milletin huzuru kaçmasın diye benim huzurunu kaçırıyorsun millete kendini ezdirir benide ezdirir
4 senelik evliyim hiç bi bayramım ailemle geçmedi hiç bi bayram göndermedi
bugünde nöbetçiydi dün dedim işte babam hasta beni keşke gideydim bayrama dedim çok pişman oldum dedim , GİT DE YÜZÜNE TÜKÜRSÜNLER DEDİ milletin içinde sok geçirdim yüzüme tükürülecek ne yaptım dedim sen ne diyon dedim sadece bayrama gideydim dedim başkaları da duydu bu lafı sinirlerin boşaldı ,
Sakın gelme eve dedim defol git dedim ilk kez evden gitti arabaya ben bişey demedim bak susuyorum ne dedi, ben de daha ne diycen dedim milletin içinde rezil ettin dedim .Hep böyle yapıyor söylenebilecek en ağır lafı konuşuyor sonra sucu bana yüklemeye çalışıyor susuyorum bak bişey mi diyorum der.
Daha özür dileyececegi yerde bayrama gitmek içim kavga çıkardın da onu bunu bahane ettinde, bayramımı içime zehir ettinde diye bana suç yüklemeye çalışıyor, Senin Allah b....... versin dedim 4 yıl geçmiş hiç gitmemişsimde şimdi bunun için iftara 5 dkka kala mı kavga cıkarcam dedim
vallahi billahi söz geciremiyorum .
İftardan beri içim içimi yedi hiç uyuyamadım yüzüne tükürsün ailen ne demek ya milletin içinde
yalnızım kimsem yok burada gözlerim kan çanağı oldu ağlamaktan
,
Ne dediğini bilmeyen dengesiz bi koca lanet olsun ona yalnız kalıyo diye gitmedim bayrama zehir etti içime herşeyi ailemi bile arayamadım daha sinirden bişey gözüm görmüyor
Hep böyle ağır sözler konuşur eşim kaldıramıyorum artık psikolojim iyice bozuldu ben bi kadınım sonuçta bana her canı istediğini diyemez
arkadaşlar napıyım şimdi ben
bir başıma kaldım,
Bende kızdım niye orda beklemedn ya da söylemedin biz de yapcaktık diye dedim, eşim de olsun ya bizde başka şeyler yeriz dedi bende iyice sinirlendim , başka seyde yerim sorun o değildi, sorun eşimin her zaman millete öncelik tanıması laf konusamaması 3 senedir burada oturuyorum 3 senedir hep biz vazgectik onların çocuğu var diye ya benim çocuğum yok diye hep ben mi fedakarlık yapacağım

4 senelik evliyim hiç bi bayramım ailemle geçmedi hiç bi bayram göndermedi

Sakın gelme eve dedim defol git dedim ilk kez evden gitti arabaya ben bişey demedim bak susuyorum ne dedi, ben de daha ne diycen dedim milletin içinde rezil ettin dedim .Hep böyle yapıyor söylenebilecek en ağır lafı konuşuyor sonra sucu bana yüklemeye çalışıyor susuyorum bak bişey mi diyorum der.
Daha özür dileyececegi yerde bayrama gitmek içim kavga çıkardın da onu bunu bahane ettinde, bayramımı içime zehir ettinde diye bana suç yüklemeye çalışıyor, Senin Allah b....... versin dedim 4 yıl geçmiş hiç gitmemişsimde şimdi bunun için iftara 5 dkka kala mı kavga cıkarcam dedim

İftardan beri içim içimi yedi hiç uyuyamadım yüzüne tükürsün ailen ne demek ya milletin içinde

Hep böyle ağır sözler konuşur eşim kaldıramıyorum artık psikolojim iyice bozuldu ben bi kadınım sonuçta bana her canı istediğini diyemez