- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Yapmak zor yikmak bir tekmeye bakarAllah razı olsun evet memurun ücretsiz izne ayrıldım sağlık sorunlarım var calışmıyorum şuan calışamaz raporum var gerçekten psikoloji olarakta hiç iyi değilim dedim ya yeniden okul okumakla başlamak istiyorum hayata mesleğim zaten var çok şükür ama bende çalışacak psikoloji yok ve zaten rahatsızım ameliyat ne oldum hala ameliyat olma ihtimalim var , 4 ay kaldım babamın yanında evime yeni geldim sayılır ama bayram diye sorunumuz yok sandım bian kalmak istwsim böyle olacağını bilseydim hiç beklermiydim zateneşimin ailesi yine ailesi oldu zatwn ona dicek hiç bi lafım yok
Bence kendini iyi yokla esinin ailesi ile yazdiklarin agir seyler nisanliyken kiz bakma hala bosanmanizi isteme size borc yikma falan
İnsan inat psikolojisinede girer onca zorlandim birakip gidersem onlar kazanacak dusuncesi yanildim dusuncesi herkes ne der dusuncesi eger bu dusunceler baskin geliyorsa kendine yaparsin strese gelemiyorum bir dunya sikintim var demissin sagliktan daha kiymetli birsey yok
Yok ben esimi seviyorum sikintim asilamayacak gibi degil diyorsan destek al cunku gecimsiz isinde sorun oluyor koy koy tayin istiyoruz diyorsun belliki karsi tarafinda cok ruh sagligi yok bence oda cok ofkeli hirsli yani kalkip hasta bir adama telefonda kavga dinletmek onu uzup agzindan burnundan kan getirtmek saglikli bir davranis degil vicdani tamamen devre disi birakabiliyor
Suraya kocasi asabi sinirli gecimsiz aileci 20 kadin cagirsakta sorsak yaparmi boyle birsey diye cogu yok onu yapmaz der belkide
Sizin esinizde cok saglikli degil bence o yuzden destek kismini tatli dille onerin belki onun aldigi bir destek hayatinizda cok seyi degistirir
Bu ayip degil gunah degil kaldiki gunumuzde cok olagan ve normal insanlar yuvasini kurtarmak icin nelere katlaniyor oda bir zahmet bir uzmanla gorussun