Bayramim zehir oldu gözümü telefondan ayiramiyorum :(

Cleopatry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
77
0
16
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/634758-opusme-olmasaydi-keske.html

Kizlar ben beceremiyorum kisaca anlatmayi biraz uzatmis olabilirim vakti olmayan okumasin hic olan da yardimci olursa cok sevinirim yorumlariniz benim icin önemli cunku.

Cok güzel giden bi iliskim vardi iki yila doğru gidiyoruz link verdiğim konumda anlatmistim iliskimizi bulusmamizi, hersey güzeldi bir ay sonra dilediğimiz kadar birlikte olabilcez cünkü artik ayni sehirde olcaz hayallerimizi gerceklestirebilcez diye dusunurken mahvoldu hersey mesajlarima cevap bile vermiyo anlam veremiyorum olayi anlatayim simdi.

Dün değil önceki gece konusurken bu gece arkadasimda kalcam sabaha kadar pes oyniycaz gec cevap verirsem falan merak etme tamam mi dedi bozuldum ama tamam dedim trip atip gecesini zehir etmiyim dedim bir iki mesaj attim beni sevdiğini falan söyledi cevap vermeyip uyudum sonra sabah günaydin en değerlim yazdi ben de dalgasina trip atiyo gibi yapiyodum gülüyoduk değerliyim ama arkadaslarin kadar değilim dedim onlarin sevgilisi olmayabilir ama ben varim akilli ol falan dedim sonra "Dün sunu anladim bitanem sevgilini iyi seccen ikisinin de sevgilisi var doğru düzgün oyun oynayip sohbet edemedik herkeste bi telefon mesajlar falan" aynen bunu yazdi benim de sinirlerim bozuldu arkadaslari sevgilisiyle konusmus da o neden bana yazmadi diye onlarin öncelikleri farkliymis bak ne güzel dedim, oha cevaba bak dedi hicbisey yazmadim napiyosun yazdi bi mesaj daha atti sekiz saat cevap vermedim telefonumu evde birakmistim yazip tartismayalim diye, eve gidince yazdim hayirdir neden değisik konusuyosun dedi o muhabbete canim sikildi dedim sonra yazmadi o gece hic yazmadi dün gün boyu bekledim yine yazmadi.

Kafayi yiycek gibi oldum dün gece dayanamayip mesaj attim sadece neden yazdim icimden gelmiyo dedi, konusmak mi istemiyosun dedim istemiyorum icimden gelmiyo dedi, yazmasam yazmazmiydin dedim yazmazdim hatta simdi bile yazasim yok dedi, konusmayalim mi dedim farketmez dedi her cevabina ağliyorum ben yalniz beni istemiyosun dimi yanlis anlamiyorum dedim yanlis anliyosun suan seninle konusmak istemiyorum dedi istemiyosun ama konusmaliyiz biz neleri astik seninle falan dedim hic düsündün mü dedim hayir yazdi sonra bikac mesaj daha attim hicbisey yazmadi en son uyaninca yaz uyumuyorum ben konusalim bu kadar basit olmamali eğer bu kadar basitse bilmeliyim falan dedim yine hicbisey yazmadi gözüme uyku girmedi bugün bekledim yine yine yazmadi cok kötüyüm bu durumu kendime yakistiramiyorum ama gercekten cok seviyorum yirmi yildir ilk defa birinin beni sevdiğini böyle cok hissedip seviyorum cok güzel hayallerimiz vardi kucucuk biseyde böyle yapmasini anlayamiyorum hazmedemiyorum ilk defa böyle davraniyo nasil davranmaliyim ben simdi bi fikri olan var mi seni cok özledim yazasim var ama kendimi düsürmek istemiyorum madem konusmak istemiyosun ben de seni istemiyorum yazicam yemiyo

Bi hafta önce yine kargoyla hediye göndermisti bana ona bakip bakip üzülüyorum...

Annem cocuk sana iyi dayandi bunca zaman cok zor bi insansin diyo sana anlayisli olduğunu söylemis sen yine onu kötüye cekmissin diyo cok üzülüyorum durumu düzeltmek istiyorum üzerine gidip daha da kötüler diye korkuyorum.

konuşmak istemiyorum diyosa üstteleme.bak bende çok sinirliyim dün bende kavga ettimm arama konuşmak istemiyorum dedim.ama zaman geçincee kafana dank edio benm gibi arayı düzeltir seviyosa.üstüne hiç gitme bu kadar emek var ortada birde sne oraya gidicen bunları düşünür tabiki.illaki arıcak sorcakk.sen kendine oyalancak bişiler bul düşünmemek için

ben bu gece arayip konusmayi dusunuyodum tabi acarsa, neden bu kadar kizdiğini bile anlayamadim hala.
yazmamalimiyim ben acaba? cok korkuyorum ya yanlis davraniip tamamen kaybetmekten.

ben bu gece arayip konusmayi dusunuyodum tabi acarsa, neden bu kadar kizdiğini bile anlayamadim hala.
yazmamalimiyim ben acaba? cok korkuyorum ya yanlis davraniip tamamen kaybetmekten.

konuşma yapıcaksan yaa yüzyüze ya camerada yap.yüzünü görsün gözlerine baksın yani daha etkilidri.telf sesle olcak durum değil bu bence..görmeden anlamaz bazı şeylerin değerini

konuşma yapıcaksan yaa yüzyüze ya camerada yap.yüzünü görsün gözlerine baksın yani daha etkilidri.telf sesle olcak durum değil bu bence..görmeden anlamaz bazı şeylerin değerini

kamerayla konusma imkanim yok suan zaten bu halde beni görmese de olur, yaninda değilim aramaktan baska seceneğim yok maalesef

canım ilk mesajını da okumuştum senin. sevgilin sana gideceği yeri söyledi mi söyledi. sana sevgilini iyi seçeceksin derken iltifat etmiş erkekler arkadaşlarının yanında sevgilililer tarafından aranmaktan hiç hoşlanmaz. akıl vermek istemem benimde 5 yıllık bir ilişkim var o da gider arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdiğide olmuştur arkadaşlarıyla tatile gittiği de. ama aradığımda açar ben burdayım der. senin sevgilin sana msj atmış gönlünü almaya da çalışmış arkadaşlarıyla pes oynarken. biz kızlarla buluştuğumuzda sevgilimiz arasa hemen açar aşkımmm ben ayşeyle burdayım tamam canım öptümmm der kapatırız yarım saat arayla msj atarız ama onlar yapmaz yapmıyolar diye de ne yapalım öldürelim mii? sen bu konuyu kapamaya bak canım ne kadar sakin ve ne kadar anlayışlı olursan o kdar kazanırsın. gitsin arkadaşlarına aradın cevap mı vermedi ya da yalanını mı yakaladın sana evdeyim dedi ama dışarda mıydı hee o zaman yapış boğazına. umarım anlatabilmişimdir. yanyana olunca her şey daha kolay çözülür ama siz sanırım farklı şehirlerdesiniz bu zaten zor bi durum işi daha da zorlaştırmayın

aynen katılıyorum,erkekler kadınlardan çok çok farklıdır her zaman helede arkadaş ortamında bekleyeceksin o msj atsın ben geçenlerde sırf rahat bırakayım diye (cnm sıkılınca yazarım falan diye) gidip uyudum,msj atmış teli duymadım anaamm bi de ben trip yedim niye cvp vermedim diye
erkekler tuhaf da biz kadınlar çok duygusalız,bence senin hareketine sinir olmuş bu besbelli
geçer bi kaç güne dert etme madem konuşmak içinden gelmiyor öyleyse kendine bırak cnm kafası düzelince zaten eskisi gibi olursunuz :)

aynen senin düşündüğünü gibi düşünmüyo onlar trip atmak işi zorlaştırmaktan başka bişeye neden olmaz. ve sen zaten o arkadaş ortamında sevgilinin gözünde yükselmişsin adamın istediği belli arkadaşları yanındayken sürekli aranmak hesap vermek istemiyo ve arkadaşlarının sevgilililerinide eleştirmiş. sende onun istediği gibi davran ki burda kötü bişey yok. bak bi seferinde sevgilim arkadaşıyla buluştu iş çıkışı planlı da değildi bu buluşma akşam yemek yiyelim demişler saat 10 gibi beni aradı ben işten çıktım fatihle buluşcaz dedi tamam gidince bana haber ver dedim. daha sonra bana msj attı biz burdayız buluştuk diye tmm msj atmayı kestim bende bişey yazmadım sonra eve doğru ayrılınca beni aradı saat gece 1e geliyo konuştuk ne yaptıklarını anlattı ve dediki aşkım buluştuk fatihle fatih hemen ikimizin fotoğrafını çekip kıza gönderdi yok neymiş kız arkadaşı trip yapıyomuş neden akşamın bu saatinde buluşuyosun diye çocukta yalan söylemediğini ispatlıcakmış. fatihin sevgilimin yanında ne kadar mahcup olduğunu düşündüm yani koskocaman adam ne gerek varki bu tür şeylere derler ya hep kadın vezirde eder rezilde diye

bu konuda da haklısın katılıyorum
ama bi de şunu düşünmek lazım bazı kadınlar (bazen eminim bizede oluyordur) kafasında kuruyor olayları,nereye gidecek,bana yalanmı sölüyor,başka kadınmı var ...vs bu davranış bozuklukları da bundan kaynaklanıyor
ayrıca zaman itibariyle kimse kimseye içten güvenmiyor,ben buna açıkçası inanmıyorum yoksa neden delirsin kadınlar ortada bişey yokken durduk yere dimi?

haklisiniz kizlar ben o an pek dusunemedim bi anlik sinirle kizdim öyle biraz yanlis davrandim ama dediğiniz gibi erkeklerin yapisi biraz daha farkli anlayissiz olup can sikmaya gerek yok cok sukur düzeldi aramiz ama ders cikarmis oldum bidaha böyle bisey yapmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…