- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Senin gibi aileme çok duskunum ama sanırım ablam benim evime sırf eşim yüzünden gelmediyse ve eşim gerçekten hakliysa bende gitmezdim. Çok zor bir durum evet ama haklıyi haksızI ayırmak gerek burda.[/QUOTE
Aslında çok saçma sebeplerden dolayı konuşmuyorlar, ama cenaze için bir araya gelindiğinde eşim ben konuşmaya çalıştım yüzüme bakmadılar diyor, ablama soruyorum öyle bir şey yok diyor, inanın ne yapacağımı şaşırdım.Ama şu var ablam hiç yardımcı olmadı tamam eşimle görüşmüyor ama o yokken bile evime gelmemesi çok kırdı beni.
İki taraf da hatalı aslında çok saçma sebeplerden konuşmuyorlar.Eşim de karşı taraf da adım atmıyor, arada kalmaktan inanın yoruldum, ablam ise bana hiç yardımcı olmuyor bu mevzudaGörüşmeme sebebi önemli. Yani eşiniz hakliysa ve ona rağmen ablaniz ve enisteniz gorusmuyorlarsa ben de görüşmezdim ve umursamazdim. Ama tam tersiyse barışmalari için eşimle konuşur hatasını görüp bayramlaşmaya giderdim. Ama saçma birşey diyorsunuz. O zaman ablaniz ve enisteniz gereksiz uzatiyorlar demekki. Bosverin görüşmeyin siz de. Kardeşi silmek bu kadar kolay mı?
O zaman ablan senin kadar uzulmuyor bu duruma o yüzden bence sende Bosuna hiç üzülmeİki taraf da hatalı aslında çok saçma sebeplerden konuşmuyorlar.Eşim de karşı taraf da adım atmıyor, arada kalmaktan inanın yoruldum, ablam ise bana hiç yardımcı olmuyor bu mevzuda
takacak birşey yok herkes birbirini sevmek zorunda değil görüşmesinler. siz görüşüyorsunuz sıkıntı nedir.Merhaba kızlar,sizden anlatacağım konu hakkında tavsiye istiyorum zira 2 senedir kendimi yemekten bıktım.Daha önceki konumlarda var hiç sıkmayayım sizi, yaklaşık 3 senedir evliyiz özetle eşim ve ablamın eşi 2 senedir konuşmuyorlar saçma sapan sebepler ve yanlış anlamalar sonucunda, olay uzadı ablam eniştemin yanında,artık o da eşimle konuşmuyor., hatta olayı abartıp annemlere gidiyor (annemlerle bizim çok yakın evlerimiz 10 dk) bana gelmiyor,hep geciştirmişti çağırdığımda ama bir gün annemle konuşurken yanında olduğumu bilmeden ben jane'e gidersem x beni boşar falan dedi çok çok üzüldüm.Şimdi önümüz bayram annemlere aynı zamanda gidemeyeceğiz, resmen köşe kapmaca oynuyoruz, ablamla bayramda görüşemiyoruz, ben zamanında eşimle çok kavgasını verdim bunun, pek bir şey değişmedi, ama ben tek de olsa ablama gittim, eniştemle de görüştüm , ama ablam evime dahi gelemiyor,bir şey değişmeyecek biliyorum sadece sizden tavsiye istiyorum, aileme fazlasıyla düşkünüm bir tarafta eşim diğer tarafta ablamlar, yıpranıyorum takmayacağım diyorum olmuyor ne yapabilirim bunun için inanın bilmiyorum.
Olaya biraz fazla duygusal bakıyorum sanırım, bir arada olamamamız, arada kalmam vstakacak birşey yok herkes birbirini sevmek zorunda değil görüşmesinler. siz görüşüyorsunuz sıkıntı nedir.
Kendince çabaladığını düşüyor ama ortada hiçbir şey yok somut olarak, en iyisi o sanırım, çünkü fazlasıyla yıprandım.Şimdi ailen ayrı eşin ayrı ablan ayrı taraf kim haklı haksız olayına pek girme herkeste vardır sorun. Sen yapacağını yapmışsın zamanında ablanla görüşerek mücadeleni vererek ama ablanız zaten size değer vermiyormuş size gelmeyerek görüşmeyerek. Bence oluruna bırakın boşverin
Ben annenizin yerinde olsam herkesi biraraya toplar damatları bir güzel fırçalardım. Kardeş kardeşe küstü onlar yüzünden. Ne demek boşar? Anneniz bir şey diyemiyor mu?
Kardeş bu ya ötesi var mı?
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda..
Ben kb ve elti ile görüşmüyorum ama eşime asla görüşemezsin demem. Eskaza aynı ortama girsek iletişim kurmuyorum.
Hatta elti doğum yapacak "kardeşini ara sor yeğenine ne lazımmış al" diye hatırlatıyorum..
Ben sevmiyorum diye neden ilişkilerine müdahale edeyim ki?
Aslında babam cenaze zamanı enişteme ve eşime ayrı ayrı siz isterseniz görüşmeyin ama kızlarım birbirine gidecek siz karışamazsınız demiş,şöyle bir durum var ablamla küs değiliz ama bir tek annemde görüşebiliyoruz , ben onlara gidiyorum ama o benim evime gelmiyor eniştem izin vermediği için.Ben annenizin yerinde olsam herkesi biraraya toplar damatları bir güzel fırçalardım. Kardeş kardeşe küstü onlar yüzünden. Ne demek boşar? Anneniz bir şey diyemiyor mu?
Kardeş bu ya ötesi var mı?
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda..
Ben kb ve elti ile görüşmüyorum ama eşime asla görüşemezsin demem. Eskaza aynı ortama girsek iletişim kurmuyorum.
Hatta elti doğum yapacak "kardeşini ara sor yeğenine ne lazımmış al" diye hatırlatıyorum..
Ben sevmiyorum diye neden ilişkilerine müdahale edeyim ki?
Yanlış mı anlattım bilmiyorum, ablamın eşi bize gelmesine izin vermiyor yani annemde görüşebiliriz ya da başka bir ortamda ama ablam benim evime gelemezmiş .Konu ne olursa olsun öz be öz kardeşimle görüşürüm. Ne münasebet eşim izin vermiycekmiş. İstemeyen görüşmez ama ben dışarda ya da annemin evinde görürüm.
Eşimin ablası bana el kaldırdı ona rağmen eşime ablanla görüşmüyceksin demedim. Kardeş onlar. Ben görüşmüyorum ama o istediği gibi görüşebilir. Bu konularda nasıl kendilerinde hak görüyolar ben hiç anlamıyorum. Hadsizlik bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?