Bayramın yaklaşması ve sıkıntılarım.

İnanın karşılıklı tartışmaları olmadı bile, yanlış anlamalar büyüdü de büyüdü ,keşke diyorum gerçekten kavga etseler de tamam bunlar konuşmuyor desek ama yok , ablamla müdahele etmeye çalıştık ama ikisi de adım atmadı, ablam da eşimin ona soğuk davrandığını söyleyerek uzak durmaya başladı şimdi zaten hiç iletişimleri yok.

Eşinin elinden tutup ablanlara götür.Orada bağır çağır ne probleminiz varsa bugün çözün de. Ben bayramlarda hep beraber olmak istiyorum böyle olmaz koca koca insanlarız de.

Eşinin elinden tutup ablanlara götür.Orada bağır çağır ne probleminiz varsa bugün çözün de. Ben bayramlarda hep beraber olmak istiyorum böyle olmaz koca koca insanlarız de.

çok yanlış. adam neden onun ayağına gidiyor ki. ayrıca neden konu sahibi ve eşi fedakarlık yapıyor.
madem böyle bir şey olacak ablası da eşini alsın konu sahibi de alsın eşini annesinin evine gidip çözsünler sorun neyse

Bu yüzden iki kardeş adamları evde bırakıp cocuklari da yanlarina alıp annelerine gitsinler , bayram yapsınlar.İnatci keçiler de evde yalnız kalsin.

Mutluluğuna bak.
Benim durumum senden kat be kat daha zor ve daha büyük.
Ben evliliğime odaklandım.
Ne kadar düşkün olursan ol, sende bı hayat kurdun herkes gibi...
Neler yaşayıp neler göreceğiz daha Allah bilir.
Bu konuya da çok takılma.
Zamana bırak.
Ki benim olayım senin gibi de değil, iki damat sizde kapışmış diyelim.
Benim olay daha vahim.
Genede iyi temenniler de bulunalım, her şey bir anda düzeliversin inşallah.

Tatlım zaten inat ede ede herşey bu hale gelmemiş mi ? Niyet küsleri barıştırmak, sorunları ortadan kaldırmak değil mi ? Ne olacak o lanet gururumuzdan birkere ödün versek versekte hayat biraz daha yaşanır hale gelse...Küsüp darılmak için bahaneler arayacağımıza sevmek ve sevilmek için çareler arayalım diyor Hz.Mevlana.

Yani ablanız sonuçta enişteniz küs bile olsa sizlik bir durum yok ortada sen üstüne düşeni yapmışsın zamana bırak derim

Eşler boş sebeplerden küstü diye kardesimle iliskimi kesmem. Ha esim beni bosamakla tehdit etti,o zaman kapanin yolunu gösteririm. Hicbirimizin kusursuz ailesi yoktur, ama kimseye ailem ve benim arama girme hakki tanimam. Bu esim dahi olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…