bayramlardan nefret ediyorum :((

senin konuna tezat olacak belki ama annemi kaybettim 2 sene önce babam köye yerleşti kimsem yok burada çok sıkılıyorum elini öpüp koynunda yatacağım anam yok ( keşke sağ olsaydı yanımda olsaydı

Allah rahmet eylesin canım.çok üzüldüm.olsun yinede sen sağlıklısın bunada şükür.bunları düşünüpte üzülme.

allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun annenizin...
akrabaların falanda mı yok

Bende sevmiyorum! Boş kalabalık boş laflar sevmediğim kişilere gülümsemek

allah annene rahmet etsin...
bu sene şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki...gidemedik memleketlerimize o kadar anlamsız geliyorki bayram kelimesi bana...bunlar neyse bakıcımla anlaşamadık işten çıkıyor burda başka güvenilir kimi bulacağım kıyamıyorum kızıma...ne zormuş...

kızını neden bırakıyorsunki?? evet yaşamayan bilemez bu garip bir duygu içimde hiç sevinç yok sıradan bir duygu.. ve aksine üzüntülü günler bayramlar artık benim için Allah yardımcın olsun canım seninde..

kızımı bırakmak derken...bakıcıya bırakmak zorundayım çalışıyorum...kıyamıyrum derken onu çok seviyorum ve bu durum beni çok üzüyor...:gitme:

kızımı bırakmak derken...bakıcıya bırakmak zorundayım çalışıyorum...kıyamıyrum derken onu çok seviyorum ve bu durum beni çok üzüyor...:gitme:

evet zor bir durum bilirim çalışan annelerin kaderi çok ağlamıştım bende kızımı bırakırken ama ne yapacaksın sonuçta onun için çalışıyorsun bende yaşadım aynı şeyleri şuan 13 yasında ve hala sabah giderken bi sürü tembih ediyorum korkuyorum

Allah rahmet eylesin.
Babanız yaşıyormuş ama neden onu ziyarete gitmiyorsunuz?
Muhtemelen aynı duyguları yaşıyordur.
Hayırlı bayramlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…