bayramlardan nefret ediyorum :((

Al benden de o kadar. Bir başıma evde kent reklamındaki yaşlılar gibiyim. İçicem yandaki market açık değil. Yemek yicem civardaki en sevdiğim yerler kapalı. Arkadaşlar desen herkes ailesiyle..

Al benden de o kadar. Bir başıma evde kent reklamındaki yaşlılar gibiyim. İçicem yandaki market açık değil. Yemek yicem civardaki en sevdiğim yerler kapalı. Arkadaşlar desen herkes ailesiyle..
aynen öyle oldu bugün ( tele gelen otomatik bayram mesajları ve kapıya gelen şekerci çocuklardan baska hep yalnızdım en azından kapım çaldı oturdum ağladım zırladım uyuyakalmışım bu bayramda böyle geçti çok şükür..senağlama

seni iyi anlıyorum,cünkü bende 1 sene olucak babamı kaybettim.bayram anlamsızlastı resmen.bayramı bayram yapan oydu sanki.sabah o eli bulamadım öpecek.yanına gttim mezarına.tasını öptüm su döktüm çicek bıraktım.biliyorum o hep yanımda zaten.ağlamadım hiç.içime attım.yolda bayramlıklarını giymiş yüzünde kocaman gülümsemeler olan insanlar gördüm.dedim neden ben ki? neden babam suan o mezarın içinde olmak zorundaki?? ama bi benim basıma gelmiyor işte.suan yapmam gereken tek sey ona layık bi evlat olmak diye düşünüyorum.ve alışmaya çalışıyorum zor olsada.basıma gelmez daha zamanı var diyosunda yok işte öyle degil.öyle sacma seylere üzülüyoruzki hayatta,ve boş sebeplerden küsüyoruz ayrı kalıyoruz sevdiklerimizden.ve sevgimizi göztermek için gec kalıyoruz.yahu sarılın öpün koklayın,gidemiyorsanız arayın.yarın ne olacagı belli olmuyor inanın.ve nolursa olsun yasamaktan gülmekten vazgecmeyin.üzülmeyinn.ölümden baska herseyin bi çözümü var bence.canım biz varız yanında sende üzülme.annen seni izliyor ve senin üzlüldüğünü görmek onu mutlu etmez bunu düşün.ve çoçuklara seker ver,babanı ara,abinle bozuştuğun konuyu bi daha gözden geçir degermi bi düşün,allah korusun ya oda olmasa?? kaybedince mi anlanır deger?? işte gec kalmamak için kim suçlu boşver,sen konuş ara sor.böyle daha mutlu olucaksın hem.mutsuzum dersen mutsuz olursun.saglıklısın,ailen var,annesini babasını kardeşini kaybedenler var,bide onları düşün.şükret sahip olduklarına.sahip olmadıklarını düşünüp üzlmek sana bişey kazandırmaz canım benim yerimseniben

offf ne kadar zor bi durum ya benim en iyi sen anlarsın sanırım canım..
dediklerini yapıyorum zaten ama tadı yok annem olmayınca tat alamıyorum nasıl anlatsam yapmacık geliyor herşey yanımda olmanız çok güzel zaten dertleşmek için açtım biliyordum yanımda olacağınızı iyiki varsınızolumunekankayizsmile

aynen öyle canım gercekten tat alınmıyor.ama yapacak bişey yok allah bizden daha cok seviyorki yanına aldı onları :2: benim aklımdan gitmiyor.her gece yataga grdgmde öldüğü gün aklıma geliyor.detayları düşünüyorum,ihmalim varmı diyorum,niye sarılmadım diyorum,keşke diyorum,sonra bi bakıyorum uykum kaçmış,dertlenmişim gözümden yaş akmış.annemde ben öyle yapınca üzülüyor.hem onu düşünüyorum.bi yastığa bas koydugu adamsz gecen bi bayram.benden daha cok acı cekiyor belkide.onu da üzmemin anlamı yok diyorum.hemenn toparlanıyorum.olmammış gibi davranıyorum.yine eskisi gibi davranıyorum.cnkü eger düşünmeye devam edersem aklımı kaybedcek gibi oluyorum,hersey anlamsızlasıyor..üzülmeyelim güçlü olalım olumunekankayizsmile

Bugün ağlamamak için kendime o fırsatı vermemeye kararlıydım,
Ama ne zamanki tv de o şiiri duydum -Hani elini öptüğüm babam, el öpme yarışına girdiğim kardeşlerim, herbirimiz ayrı yerlerde...işte o an koptum, inanın kopuyorum içimde volkanlar patlıyor. Çok hüzünlü bir bayram yaşıyorum, her bayram çok kötü oluyorum, gözyaşlarım ben engel olmak istesemde akıyor.

ağlamadığım gün yokki artık herşey hüzünlendiriyor beni gezmeye gitsem annem ne yapsam aklıma geliyor anne olmayınca aile falan kalmıyor ben onan inanıyorum artık

benim bu ilk bayramım değil ama alışamadım çok şükürki ben ona görevlerimi tam yaptım son anına kadar öptüm kokladım bir bebekti o benim için dayanamadım inanamadım hastalığına ölmeyecek dedim olmadı evet rabbim daha çok sevdi ama çok zor be arkadasım yada bilmiyorum benim tek dalımdı o yaşadığım onca şeye rağmen gene güçlüydüm taki annem gidene kadar bitti artık dayanma gücüm hiç yok malesef..senağlama

sen yine görmüşşün.benim babam hasta falan değildi.eve geldi düştü ve düşer düşmez öldü. kalp krizinden.hastaneye götürdük gidiş o gdiş..tabutta 1 kez baktım 1 dk bile sürmedi aldılar onu benden.hala yazdıklarıma inanasım gelmiyo.tam bi şoktu benim için.hayatım boyunca atlatamayacagım.gercekten ama kız için annesinin yeri bambaska ( canlarımm :gitme: dua edelim onlar için.geride kalanlarımıza sahip cıkalım :gitme:

Annesiz olmak demek , hayatta hep bir adım geride durmak demektir ...
Her an her dakıka bir çocuğun '' anne '' dıye seslenışıyle , annesıne sarılmasıyla öpmesıyle vurulursunuz ..

Helede etrafınız kalabalık,mutlu aılelerle dolup taşarken , onlar anne ve babalarının ellerını öpüp bayramlaşıp helallık alırken sizin onlara ancak uzaktan bakıp ciğerinize kadar yanan ateşi korlamaktan başka elınızden bısey gelmek .. belkı ağlarsınız ..
Bu 4.bayram annemsiz ..
Adı bayram işte ..
Sabah kalkıyoruz , babamla gözgöze bile gelemiyoruz ..
Çok değil bırkaç yıl önce arife günü çarşıya gider,yenı kıyafetler,şekerler alırdık ..
Evimizi temizler,bayramla bırlıkte mısafırlerın heyecanını yasardık ..
Babam bayram namazından gelir, annemle o gelene kadar kahvaltı hazırlardık..
Hep beraber kahvaltı yapar, ölen akrabalarımızı zıyeret ederdık ..
Nerden bılebılır dım ki .. bırgun kendı annemın mezarını zıyaret edecegımı bayramda..
Ne mutlu gunlermiş öyle .. sankı sıradan bır bayram gb değil mi ..
ama ben şimdi o sıradan bir bayram sabahını yaşamak için canımı bile vermeye razıyım..
Nasılsa her bayram kalbimin bır köşesinden parça bırakıyorum annesiz gelen anlamsız acı veren adı bayramlara ...

Anneniz,babanız hayattaysa Aşılmıycak,Geçmiycek bir Acı yoktur .. unutmayın ..

cok güzel yazmışşın canım.duygularımızı özetlemişsin :2: hepimizin başı sagolsun..

evet sanırım içimizdekileri en güzel arkadas anlatmış malesef acı gerçeklermiz bu yasadıkça her bayram ve paylaştığımız heran onlar aklımızda olacak yüreğimizin bir kenarı sızım sızım sızlayacak çaresiz tek dert ölüm.. rabbim kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın insallah

amiinnnnnnn :2:

bende sevmem bayramları oldum olası.
annene rahmet diliyorum
diğer arkadaşında babasına.

ama ben ölüme daha iyi bakıyorum.yanlış anlamazsınız umarım.
çünkü biliyorsunuz ki öldüler.kendi istekleri dışında yanınız da değiller.

Birde hala bir yerlerde nefes alan ölüler var.
Onlarda bende mevcut.
yaşadığını bildiğiniz ölü numarası yapan ve yanınız da olmayan anne babalar.

Bayrammı? O da ne demek geliyor içimden....
Çünkü 10 yıldır sadece adı hüzün benim için (
Her geçen yıl, sevdiğimi kaybettiğim her yıl daha çoğalıyor bu hüzün...
Hele bu yıl, hiçbişey anlamadım...

saol canım allah seni sevdiklerinden ayırmasın :Saruboceq:

basın sagolsun canım benm :gitme: allah baskı acı göstermesin.ama sende yasamına devam et,o varmış gibi hernekadar boşluğu dolmasada oda senin mutlu olmanı isterdi.senin yanında hep bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…