- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Farklı şehirdelerO zaman sabah kahvaltıyı kayinvalidenizle yapıp ailenizin yanına geçin sizde... Aynı sehirde değilseler bilet alın gidin.
Bir bayram bizimkilere bi bayram onlarınkine gidiyoruz izin vermiyor tek gitmemeSiz de kendi ailenize gidin o zaman bayramda
Kendini kaybediyor arkadaşlarıyla bağa gidiyor ve gelmiyor 3 gün duruyoruz ben ailesiyle hasret gideriyorum nasıl bişey anlamadımBencil davranıyor demek ki ...
Sizde bundan sonra bayramda orada en fazla 2 gün duralım deyin.
Bir bayram bizimkilere bi bayram onlarınkine gidiyoruz izin vermiyor tek gitmeme
Aynen ne yapayım bilmiyorum amaEe sen de onun gitmesine izin vermiyorsun ama o sallamiyor.
Demiyorlar evin tek oğlu bide kafasına göre takılıyor gelin olarak ben evde oturup ailesiyle takılıyorum kız Kıza vakit geçirin diyoAnasi babası da mı birşey demiyor.Ne saçma bir durum.
Sizde kendi ailenize gidin öyleyseKendini kaybediyor arkadaşlarıyla bağa gidiyor ve gelmiyor 3 gün duruyoruz ben ailesiyle hasret gideriyorum nasıl bişey anlamadım
Kavgayı bugün mü çıkarsam eve geçince mi ?çok normal bir durummuş gbi davranıyor ..ben onu boş yere darlıyormuşumBence siz bayramı değil de eşinizin ilgisizliğini sevmiyorsunuz. Haklısınız. Yani birkaç saat gidip gelsin görüşmek istiyorsa. Bekar adam gibi 2 3 de dışarıda ne işi var ? Ben olsam sorun çıkarırdım. Alsın sizi gezdirsin ne demek annemle gez? Siz kendi ailenize gidince arkadaşlarınıza takılıp gece 3 de eve gelin ona da babamla gez deyin bakalım ne oluyor? Bencillik size yapılan. Bencilliği de geçtim artık gece yarısı eve gelmek farkli bir durum..
Siz de sallamayabilirsiniz mesela...Evden çıkarken siz annenize gidin,o arkadaşlarına gitsin madem.Aynen ne yapayım bilmiyorum ama
Aynı şehirde olsa ailem bir dk durmam kv kp iyi insanlar ama ben sıkılıyorum onlarlaSiz de sallamayabilirsiniz mesela...Evden çıkarken siz annenize gidin,o arkadaşlarına gitsin madem.
Kaynana kayınpeder yanında yalnız oturacagima anamın babamın yanında otururum daha iyi.
Bunun kavgasını ediyormusun ne hali varsa görsün mü diyorsunAynen kelimesi kelimesine katiliyorum ve yasiyorum
Bunun kavgasını ediyormusun ne hali varsa görsün mü diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?