- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Aynı şehirde olsa ailem bir dk durmam kv kp iyi insanlar ama ben sıkılıyorum onlarla
Bencede saçma beni mutsuz edip kendi nasıl mutlu takılıyor anlamıyorumİyilikle kötülükle alakalı bir durum değil ki...Onlarla aranız çokta iyi olabilir ,ama saçma sapan bir durum olmuş.Memlekete gelip gece yarıları eve gelmek nedir ?
Kavgayı bugün mü çıkarsam eve geçince mi ?çok normal bir durummuş gbi davranıyor ..ben onu boş yere darlıyormuşum
Ama zaten bayramı tek geçirmiş oluyorsunuz, bayram dönüşü izah edin güzelce anlamazsa öteki bayramlar da sabahtan kv elini öpüp öğleyin kendi ailenize geçin. Ailesinin uyarmaması da ayrı bir garipBir bayram bizimkilere bi bayram onlarınkine gidiyoruz izin vermiyor tek gitmeme
Başkalarının yanında tartışma hoş değil. Sakin olun. Haklıyken haksız duruma düşmeyinKavgayı bugün mü çıkarsam eve geçince mi ?çok normal bir durummuş gbi davranıyor ..ben onu boş yere darlıyormuşum
Oohooohoooo ne emmeye geliyor ne de gömmeye mübarek. O sızden izin alıyor mu turlarken gece yarısı gelırken. İzin almayıp gıdin. Çok da fifi, eş almamıs köle almış sanki. Burnunuza manguri takıp istediği yere çekiştirseydi bi de (yanlış anlamayın tepkim eşinize). Allah sabır ve bu durumu aşacak güç kuvvet versin. Ben burdan ifrit oldum.Bir bayram bizimkilere bi bayram onlarınkine gidiyoruz izin vermiyor tek gitmeme
Maalesef biz bayramda canta niyetine kullaniliyoruz analariyla hasreti biz giderecez sanki onlar eğlencede biz evdeHanımlar bayramları eşimin memleketine gidiyoruz ve eşim ailesiyle bnmle sadece sabah kahvaltısını yapıyor ve evden çıkıyor eve gelişi gece 2-3 arkadaşlarıyla hasret gideriyormuş kahveye gidip okey oynuyolar 2-3 e kadar banada ne güzel annemlerle gezmelere git falan diyor ben bu durumdan çok sıkılıyorum suratımı astım bugün giderkende çıkma falan diye atıştık hiç umrunda degil 3-4 gün rahat bırakcakmışım evde böyle değilmiş abartıyormuşum kendi ailesinin evinde durmuyor ben duruyorum ne yapayım nasıl tavır alayım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?