- Konu Sahibi depresyonnn
-
bak tatlım,henüz ben bu durumları birebir yasamadım ama çevremde arkadaslarımda evlenen çok var,en basiti en yakını Abi'm var..iyi bir gozlemciyim,kismetse önümüzdeki sene bende bunları yaşıycam..
benim gözümde bunlar o kadar arka plandaki..maddiyatla yapılan seylere çok fazla deger vermem..maneviyat daha önemlidir benim için..
şimdi kayınvaliden kız verirken herseyi istemiş,ister tabii onun cebinden çıkmıyor parası..ama soz konusu kendisi olunca parasına göre hareket ediyor..
daha çok yenisiniz,e zaten kayınvalidenden uzakta yasiyacaksiniz..bir seyler istemek,bir seyler beklemek tabiikide hakkın,ooo ben neler istiyorum bı bilsen :) gönül isterki herseyimiz 4*4luk olsun bir dediğimiz iki edilmesin..ama şimdi bırak adetleri evlenenlere bile helal olsun diyorum..o kadar zor geliyor ki bana(maddi anlamda) nasıl altından kalkicaz,nasıl yapicaz vs diye düşünüyoruz sürekli..mutlaka bir çok şeyim eksik olcak veya istediğim gibi olmayacak..ama muhim mı?bence değil..icimde kalır mı?evet belki kalacak,belki de kalmayacak..ama olduğu kadar artık..bana kalsa bu devirde düğünü bile ortaklaşa yapmak isterim açıkcası..neden erkege yukleniyim ki?dünya masraf..
bunlar benim düşüncelerim tabiikide..yani ne biliyim,elbiseymis bilezikmis almış almamış cokta muhim değil,benim için..kayınvalidemin bana karsı tavırları herseyden önemli..
bu günlerini böyle küçük seyleri sorun ederek geçirme..evlendiğinizden kim bilir yılda kac kere görüşeceksiniz..bosver o yüzden..canını sıktığına değmez..
Yok canım nişanlımı üzmemek adına bişey demiyorum zaten.
Tek duam onunla mutlu olmak, neden söylediğime dair gerekçeleri yazdım.
Sıkmıyorum artık canımı, annemide telkin edecek bazı şeyler söylemeliyim.
Önceden olsa sırf annem için hiç eyvallah etmezdim, ama sevmek böyle bişey galiba :kedi:
Gün geliyor, annen için bile olsa karşındakine bişey diyemiyorsun...
İnşallah içimde kalanlara inat iyiki evlenmişim derim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?