- Konu Sahibi depresyonnn
-
İnan şuan altın atıyorum kenara sırf evleneceğimiz zaman sıkışıp işin içinden çıkamaz diye...
Allah muhafaza nişanlımı kırmak istemem, aşılmayacak bir huyunu görmedikten sonra kesinlikle ona tepki göstermem...
bayram kıyafetini kendin al dediğimizde param yok diyorsun,ama kenar altın atmaya gelince para buluyorsun...bu nasıl iş anlamadım...akannehir altınlardan bir tanesini bozdurup kıyafetini kendin alsan hiçbir sorun yaşanmayacak..bez parçası için konuyu bu kadar abartmaya gerek yok bence...
bayram kıyafetini kendin al dediğimizde param yok diyorsun,ama kenar altın atmaya gelince para buluyorsun...bu nasıl iş anlamadım...akannehir altınlardan bir tanesini bozdurup kıyafetini kendin alsan hiçbir sorun yaşanmayacak..bez parçası için konuyu bu kadar abartmaya gerek yok bence...
Mutluluğun yolu alçakgönüllü olmak ve tokgözlülükten geçiyor
ne olaylar cikiyor dügünde nisanda altin takilmadi diye
size bayramda bilezik hediye geliyor siz cocuk gibi bayramlikda istiyorsunuz
bunu kendinizde istememis olsaydiniz bir sekilde cözümünü bulurdunuz bence
ama yok kadin size bilezik getirmis siz onun yol parasinin kimin ödediginin pesindesiniz
nedir sizin giyeceginiz bayramda bir etek bir bluz degilmi
bozdurun bir ceyrek altin alin giyin cok pahali lafini edecek sey degilki bu
Ablacım anladık.
Ben açgözlüyüm, gözü doymazım, adet uygulamak isteyen eski kafalıyım.
Görmek istediğiniz buysa buyrun görün...
Ben sadece gönül kırıklığı için açmıştımki her eleştiriye makul ve kırıcı olmadan cvp vermeye çalıştım.
Ama anlamamakta ısrar edenlere lafım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?