- Konu Sahibi depresyonnn
-
Hayır yazmamışsın ama sana söylüyoruz takılma diye sen hala yapmadı etmedi öyledir böyledir diye kendini açıklama gayretindesin.İstediğinde belli canım.Yani ben öyle anladım.
Yanlış anlama beni sakın amacım hiç bir şekilde yargılamak değil-ki haddim de değil.
cnm eş adayın zaten bir sürü borç altına girmiş geleceginiz için böyle ince şeyleri düüşünemiyebilir yada alamayabilir bu gayet normal bence siz bunu hiç ona yansıtmayın kendinize eminim düzgün bişiler alcaksınızdır kıyafetmiş bunlar sıknıtı yapılcak şeyler değil bak negüsel eviniz yuvanızı satın almışsınız borcunu ödüyonuz allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin takılma böylke şeylere bende nişanlıyken almadılar bayramlık hiç lafı bil olmadı kendim aldım kıyafetlerimi hatta eşimede kot almıştım durumu yok die nişan alışverişindede takım elbisesi alındı ama içine bir gömlek yada bluz düşünülmedi mesela ben kendim aldım oluyo böyle şeyler takılıpta kndini üzme hiç
Kesinlikle beklentim yok, zaten sözlü kaldığım günlerde hiçbirşeylerini istemedim.
Dediğim gibi sırf susturmak için söz kıyafetimi kendim alıp, onlar aldı dedimki bunu nişanlımda aileside hala bilmezler.
Sırf ikimiz mutlu olalım diye uğraştım, ama nişanı büyük yapmak isterken, getirecekleri 3-5 kilo çerezi, kıyafeti ve davetiyeleri sorun yaptıkları için yapmadım.
Bohçalar geldi, aileme yok! Banada 3-5 parça iç çamaşır
ki ben bile çarşıya çıkmadım kendileri almış gelmiş, üstelik kendilerine göre...
Sonra kayınvalidem biz düğünde yapalım diyince bi dolu laf yaptı ve borç harç götürüp verdik ayrıca hepsine yaptık, çünkü herkese yapılmasını istediler...
Beklentim olsaydı eğer bunlara kesinlikle göz yummazdım anlatabiliyormuyum...
Bileziğide alması gerektiği için aldı zaten, çünkü o mihirdi...
ben sözde takılan bilezigi bozdurdum ailemden habers,iz eşim çok sıkıştı die gittim bundan 3sene önce 288tlye hem gelinligimi kiraladım tırım tırım hasta hasta gezdim hemde kına kıyafeti aldım oparaya düşünü hrkes 2000liraya gelinlik giyerken sevdim çünkü zordaydı bende destek oldum aileme yansıtmadım şükür mutluyum bilezik geri alınır ama ben o kalbi kıramazdım o sıkıntıdayken ben alal diyemezdim bulda diyemezdim evlenince o borç yine beraber ödencekti yine sıkıntı olcaktı
Hayatım bunlar başta konuşucaktınız o zaman.Anlamadığı nişanı zaten siz aparsınız onlar yapmazlarki büyük küçük bütcenize göre yaparsınız söz kıyafeti diyorsun oda kıza aittir.
Başta konuşacaktınız dediğim gibi.Ki konuşulur konuşulmaması abes olmuş.
Kötünün kötüsü var ey güzel kardeşim..
Kardeşimle ilgili nişan zamanı yaşanılanları anlatsam konumu kapatın ben bir daha da konu açmıcam dersin.
Üzüntü değil sadece korku diyebilirim...
Çünkü her kafadan bir ses çıkınca insan ister istemez etkileniyo
Baştan herşeyi anlatmasam olurmu?
Çünkü yorumların geneli aynı, benim neden sorun ettiğimide belirttim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?